DarioAS 07.04.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Oj, Kasiu.. szczenę zbieram z podłogi... byłam w dzienniku, jestem baaaardzo zaskoczona ale tempo, łał widać, że jesteście bardzo szczęśliwi Aniu przeszczęśliwa.... zadowolona do bólu..... podniecona na maxa... Jeżdżę codziennie na tą budowę jak pokręcona a dzisiaj z siostrą zrobiłyśmy ogródek... jutro zdjęcia... wiesz...choinki, kwiatki....lawenda... rozsypana kora wiem... mam to za sobą czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.04.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ach... jaka jestem ciekawa. Fajnie, że organizowałyście ogródek. Dobrą masz ziemię? Dużo chwastów itd? Guzmanko moja ziemia to sama glina, ale przekopałam...(dzisiaj umieram od zakwasów) i wymieszałam z ziemią, którą kupiłam w Praktikerze... wykopałam dołki i wsadziłam i zasypałam korą ...zobaczymy czy się przyjmą.... Zdjęcia wkleję około 16 .... och nie wkleję o 16..... bo dzisiaj mama spotkanie z Anią....(bobową) ale sie cieszę, że ją poznam... tzn. poznam tak na prawdę.... A tak wogóle to dzień dobry i MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.04.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ach... jaka jestem ciekawa. Fajnie, że organizowałyście ogródek. Dobrą masz ziemię? Dużo chwastów itd? Guzmanko moja ziemia to sama glina, ale przekopałam...(dzisiaj umieram od zakwasów) i wymieszałam z ziemią, którą kupiłam w Praktikerze... wykopałam dołki i wsadziłam i zasypałam korą ...zobaczymy czy się przyjmą.... Zdjęcia wkleję około 16 .... och nie wkleję o 16..... bo dzisiaj mama spotkanie z Anią....(bobową) ale sie cieszę, że ją poznam... tzn. poznam tak na prawdę.... A tak wogóle to dzień dobry i MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ Normalnie groźnie to zabrzmiało Kasiu Czekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dzień dobry ,ale domek wam rosnie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ale Wam fajnie, udanego spotkania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.04.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 doberek Pasie przyjeżdżasz????? Ale fajnie!!!! Aniu żartowałam trochę za daleko tam do Was, jak na taki szybki wypadzik, a szkoda A ja nie doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ale Wam fajnie, udanego spotkania życzę Dzięki Aniu A może też byś wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.04.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Fajnie macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.04.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 W takim razie, poczekam sobie dłużej na zdjęcia. Miłego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ale Wam fajnie, udanego spotkania życzę Dzięki Aniu A może też byś wpadła no tak... całkiem niedaleko mam wpadłabym, wpadła, gdyby było bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.04.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Doberek kurcze jak ja bym się chciała z Wami wszystkimi spotkać ta nasza Polska niby mała ale ................... zawsze jest jakieś ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.04.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzień dobry.. Wczorajszy dzień miałam wyjątkowo udany.. spotkałyśmy się z Anią w jej przepięknym domku....i dlatego nie miałam czasu nawet zrobić i wkleić ich do dziennika. Dzisiaj przyszły brzózki..... jadę zaraz wsadzić je na działce. Aniu chciałam ci bardzo podziękować za cudowne przyjęcie mnie u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ja wiem ze ANia fajna dziewczyna jest to i spotkanie musialo byc udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.04.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ja wiem ze ANia fajna dziewczyna jest to i spotkanie musialo byc udane udane, udane... i należy je częściej powtarzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.04.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Fajnie macie. Guzmanko koniecznie musisz następnym razem do nas dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzień doberek i jak tam przygotowania do swiąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.04.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzień doberek i jak tam przygotowania do swiąt na razie brak.... Nie mam czasu.... mój mąż w niczym mnie nie wyręczy, więc za wszystkim biegam sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 to pogonić męża niech pomaga a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.04.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 to pogonić męża niech pomaga a co cieszyłabym się chociaż tyle, jeżeli pomógł by mi w budowie.... a on nic.... zawsze trochę obowiązków by odeszło.... a tak...dom...dzieci...obiady...budowa...hurtownie... itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 skądś to znam hihi no ,ino odchodzi mi jak na razie od tego budowa ale reszta się zgadza z tym co napisałaś ,chłopy już takie są ,a mogli by troszeczkę nas odciążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts