GLAMOURMUM 06.11.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A tak wogóle to zacząłeś mi 7 stronę - szczęśliwą strone. Dzwoniła do mnie Pani z banku z informacją,że mamy kredyt.... , jutro mój mąż idzie podpisać umowę. Jak na obecny kryzys w bankach dostaliśmy super warunki.... Więc... mój Ty Aniele Stróżu... Już nic nie może się stac... i ruszamy 21 listopada.... H U R R R R R R A!!!! http://www.bosko.pl/kartki/kartki/49.jpg Dziękuję Edyś .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nitus, nic z tego. To ja wygram. Mam lepsze znajomości taaaaaaa?!!!! to się jeszcze moja droga okaże... To o 22 się wszystkie widzimy i sprawdzamy kupony. Ten co wygra stawia I nie flaszkę tylko Bora Bora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Glamurku, co za wspaniała wiadomość Mówiłam, ze będzie dobrze Wiemi odkąd tak powiedziałaś....to wogóle się już nie martwiłam... No ja myślę Od zmartwień to tylko się zmary robią a te nam wogóle nie są potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Glamurku, co za wspaniała wiadomość Mówiłam, ze będzie dobrze Wiemi odkąd tak powiedziałaś....to wogóle się już nie martwiłam... No ja myślę Od zmartwień to tylko się zmary robią a te nam wogóle nie są potrzebne ze zmarami na bora bora ???? NIGDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nitus, nic z tego. To ja wygram. Mam lepsze znajomości taaaaaaa?!!!! to się jeszcze moja droga okaże... Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta,,,!!!!!!!!!! Zapomniałyście o mnie Gdzie trzech sie bije, tam czwarty korzysta......hihihihi... Ja wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no tu się akurat zgadzam.... kobietki wrzuciłam modyfikacje mojej garderoby - rzucicie okiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no tu się akurat zgadzam.... kobietki wrzuciłam modyfikacje mojej garderoby - rzucicie okiem? Juz rzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no tu się akurat zgadzam.... kobietki wrzuciłam modyfikacje mojej garderoby - rzucicie okiem? Juz rzucam Jasne, już pędzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nitus, nic z tego. To ja wygram. Mam lepsze znajomości taaaaaaa?!!!! to się jeszcze moja droga okaże... Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta,,,!!!!!!!!!! Zapomniałyście o mnie Gdzie trzech sie bije, tam czwarty korzysta......hihihihi... Ja wygram dobrze,że bobowej nie ma....bo dopiero by się działo...5 walczących kobiet....aaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dziewczyny spokojnie. 40 kawałków jest do wygrania. Dla 5 starczy i jeszcze zostanie na ruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dziewczyny spokojnie. 40 kawałków jest do wygrania. Dla 5 starczy i jeszcze zostanie na ruchy Jak dobrze, że ja nie wygram... istnieje duże prawdopodobieństwo,że bym oszalała.... Powodem mojego szaleństwa byłaby wysokość podatku do zapłacenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dziewczyny spokojnie. 40 kawałków jest do wygrania. Dla 5 starczy i jeszcze zostanie na ruchy Jak dobrze, że ja nie wygram... istnieje duże prawdopodobieństwo,że bym oszalała.... Powodem mojego szaleństwa byłaby wysokość podatku do zapłacenia Ja co miesiąc płacę podatki i jak do tej pory nie oszlałam to i pewnie tym razem dam radę. Przeciez do US pójdzie drobne 4 mln pln a zostanie całe 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ja co miesiąc płacę podatki i jak do tej pory nie oszlałam to i pewnie tym razem dam radę. Przeciez do US pójdzie drobne 4 mln pln a zostanie całe 36 Racja, co to jest 4 mln. Na waciki czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No i doopa, nic nie wygrałam Dziewczyny liczę na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No i doopa, nic nie wygrałam Dziewczyny liczę na Was wstyd przyznać, ale ja nawet nie sprawdziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Pocieszę Cię od razu, ze w Poznaniu i w okolicach nie było żadnej szóstki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A tak wogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Pocieszę Cię od razu, ze w Poznaniu i w okolicach nie było żadnej szóstki Aha to nawet nie sprawdzam.... , no może po południu jak znajdę chwilkę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dzień dobryrozumiem że bora bora czeka na kolejną kumulację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Chyba nie mamy innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts