bobowa budowniczowa 11.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dzień dobry.. Wczorajszy dzień miałam wyjątkowo udany.. spotkałyśmy się z Anią w jej przepięknym domku....i dlatego nie miałam czasu nawet zrobić i wkleić ich do dziennika. Dzisiaj przyszły brzózki..... jadę zaraz wsadzić je na działce. Aniu chciałam ci bardzo podziękować za cudowne przyjęcie mnie u siebie. ne ma za co To tylko mała kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 ja wiem ze ANia fajna dziewczyna jest to i spotkanie musialo byc udane dzięki Anju i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 ja wiem ze ANia fajna dziewczyna jest to i spotkanie musialo byc udane udane, udane... i należy je częściej powtarzać... no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Fajnie macie. Guzmanko koniecznie musisz następnym razem do nas dołączyć No właśnie..............przepraszam dopiero teraz zauważyłam że Ty też Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 skądś to znam hihi no ,ino odchodzi mi jak na razie od tego budowa ale reszta się zgadza z tym co napisałaś ,chłopy już takie są ,a mogli by troszeczkę nas odciążyć jak sam zostaje w domu z dzieciakami... to zajmie sie nimi i nawet posprząta i pozmywa naczynia jednak gdy obydwoje siedzimy w domu.... to palcem nie ruszy bo wie, że Ty to zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.04.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Fajnie macie. Guzmanko koniecznie musisz następnym razem do nas dołączyć No właśnie..............przepraszam dopiero teraz zauważyłam że Ty też Poznań I to Twoja bliska sąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Fajnie macie. Guzmanko koniecznie musisz następnym razem do nas dołączyć No właśnie..............przepraszam dopiero teraz zauważyłam że Ty też Poznań I to Twoja bliska sąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Kasiu, piękne te drzwi I moim zdaniem jak za drzwi z bocznym naświetlem razy 2 to nie jest zabójcza cena. Bierz je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.04.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Kasiu, piękne te drzwi I moim zdaniem jak za drzwi z bocznym naświetlem razy 2 to nie jest zabójcza cena. Bierz je Zakochałam się w nich jak tylko je zobaczyłam...(to prawie tak samo szybko jak w moim mężu ) Moje drzwi będę z jednym naświetleniem.... po lewej , bądż po prawej stronie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Doberek Od trzech dni tyram ale wszystko gotowe No to zaległości nadrabiam i z życzeniami wpadłam http://grzaniecgalicyjski.blox.pl/resource/wielkanoc018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Kasiu, piękne te drzwi I moim zdaniem jak za drzwi z bocznym naświetlem razy 2 to nie jest zabójcza cena. Bierz je Zakochałam się w nich jak tylko je zobaczyłam...(to prawie tak samo szybko jak w moim mężu ) Moje drzwi będę z jednym naświetleniem.... po lewej , bądż po prawej stronie ... To wyceń Kasiu te drzwi u innego stolarza, który zrobi Ci takie same i będziesz wiedziała, którą ofertę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 11.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ale te drzwi to pewno nie drewniane, bo wydaje mi się za tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.04.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Kasiu, piękne te drzwi I moim zdaniem jak za drzwi z bocznym naświetlem razy 2 to nie jest zabójcza cena. Bierz je Zakochałam się w nich jak tylko je zobaczyłam...(to prawie tak samo szybko jak w moim mężu ) Moje drzwi będę z jednym naświetleniem.... po lewej , bądż po prawej stronie ... To wyceń Kasiu te drzwi u innego stolarza, który zrobi Ci takie same i będziesz wiedziała, którą ofertę wybrać Aniu to jest bardzo dobry pomysł.... nie wpadłam na ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.04.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ale te drzwi to pewno nie drewniane, bo wydaje mi się za tanio Wydaje mi się, że to będzie podobny materiałl co okna...czyli pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 11.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ale te drzwi to pewno nie drewniane, bo wydaje mi się za tanio Wydaje mi się, że to będzie podobny materiałl co okna...czyli pcv To zmienia postać rzeczy - to powiedział bym, że cena normalna. U mnie wyceny drzwi pcv kształtowały się w okolicach prawie 8 tysi, ale też otwór drzwiowy mam spory i 3 naświetla Jednak wolę drewniane w przeciwieństwie do okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.04.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ale te drzwi to pewno nie drewniane, bo wydaje mi się za tanio Wydaje mi się, że to będzie podobny materiałl co okna...czyli pcv To zmienia postać rzeczy - to powiedział bym, że cena normalna. U mnie wyceny drzwi pcv kształtowały się w okolicach prawie 8 tysi, ale też otwór drzwiowy mam spory i 3 naświetla Jednak wolę drewniane w przeciwieństwie do okien. a masz jakiegoś stolarza do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 11.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Mi i koledze Damon-owi zrobią drzwi: http://drzwi-lapawa.prv.pl/ termin wykonania drzwi do 2 miesięcy. moje drzwi będą mnie kosztować 6000 z montażem i drzwiami budowlanymi, które już mam ( co niektórzy się pytają czy to docelowe ) Inni forumowicze korzystają też ze stolarzy Bracia Kowalscy http://www.kowalscy.pl/oferta.html Oni nie wiem jak z terminami. Aha i obie firmy zrobią Ci drzwi wg każdego dowolnego wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 WESOŁEGO ALLELUJA ŻYCZY MONIKA http://www.lubin.pl/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/publicystyka/pisanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Mi i koledze Damon-owi zrobią drzwi: http://drzwi-lapawa.prv.pl/ termin wykonania drzwi do 2 miesięcy. moje drzwi będą mnie kosztować 6000 z montażem i drzwiami budowlanymi, które już mam ( co niektórzy się pytają czy to docelowe ) Inni forumowicze korzystają też ze stolarzy Bracia Kowalscy http://www.kowalscy.pl/oferta.html Oni nie wiem jak z terminami. Aha i obie firmy zrobią Ci drzwi wg każdego dowolnego wzoru. Dzięki , skontaktuję się z nimi po Świętach.. a dobrali ci ładnie kolor do okien ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 WESOŁEGO ALLELUJA ŻYCZY MONIKA http://www.lubin.pl/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/publicystyka/pisanki.jpg Monia na reszcie..... jesteś....tzn. byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts