monia77w1 12.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kasiu jeszcze jestem a Ty???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kasiu jeszcze jestem a Ty???????????? też Cześć Moniu... myślałam o tobie...zastanawiałam się czy zawitasz na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kasiu dopiero dzisiaj jak wyszli goście znalazłam chwilę, żeby wpaść na FM. Mam tyle pracy, że po prostu padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kasiu dopiero dzisiaj jak wyszli goście znalazłam chwilę, żeby wpaść na FM. Mam tyle pracy, że po prostu padam Jaka szkoda...taki masz zapierdal w pracy??? A jak będzie szczyt sezonu...to juz wogóle nie będziesz miała czasu zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Nawet nie chce myślec co będzie w szczycie Mam nadzieję, ze dam radę. A tak wogóle to chętnie posiedziałabym sobie w domu I na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Nawet nie chce myślec co będzie w szczycie Mam nadzieję, ze dam radę. A tak wogóle to chętnie posiedziałabym sobie w domu I na forum A coś się dzieje na Waszej budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Narazie nic. Brak funduszy Myślę, że w tym roku odpuścimy sobie chociaż nigdy nic nie wiadomo. Za to widzę, ze Twoi panowie szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Narazie nic. Brak funduszy Myślę, że w tym roku odpuścimy sobie chociaż nigdy nic nie wiadomo. Za to widzę, ze Twoi panowie szaleją Nidgy nic nie wiadomo.... bądz dobrej myśli.. U nas w piątek kończą.... potem spotkamy się już tylko na tynki wew i zew.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Jak to w piątek kończą Czy oni wogóle sypiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Co do drzwi to cena bardzo dobra.Ja za swoje, bez dostawek, zapłaciłam 4 tysiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Jak to w piątek kończą Czy oni wogóle sypiają? Kochana w między czasie mieli 4 dni wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Co do drzwi to cena bardzo dobra. Ja za swoje, bez dostawek, zapłaciłam 4 tysiące. Ale nie są drewniane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Co do drzwi to cena bardzo dobra. Ja za swoje, bez dostawek, zapłaciłam 4 tysiące. Ale nie są drewniane.... Rozumiem, że są ze stali? Dobra stal wcale nie wychodzi taniej od drewna a na pewno jest trwalsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Jak to w piątek kończą Czy oni wogóle sypiają? Kochana w między czasie mieli 4 dni wolnego No to nieźle. Jak sobie przypomnę w jakich bólach u mnie rodził się SSO Zazdroszczę ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kasiu dobranoc.Jak zwykle po pólnocy siada forum.Do jutrabuziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kasiu dobranoc. Jak zwykle po pólnocy siada forum. Do jutra buziaki no właśnie mnie wywaliło.... i żadna strona nie wchodziła Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Świetne te drzwi!!! Mi by tam furczało, czy pcv czy drewno, (chociaż co drewniane, to drewniane, fakt; przyp.autorki ) bo są ekstra!!! Okna pcv też udają drewniane i to z powodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Mi i koledze Damon-owi zrobią drzwi: http://drzwi-lapawa.prv.pl/ termin wykonania drzwi do 2 miesięcy. moje drzwi będą mnie kosztować 6000 z montażem i drzwiami budowlanymi, które już mam ( co niektórzy się pytają czy to docelowe ) Inni forumowicze korzystają też ze stolarzy Bracia Kowalscy http://www.kowalscy.pl/oferta.html Oni nie wiem jak z terminami. Aha i obie firmy zrobią Ci drzwi wg każdego dowolnego wzoru. Dzięki , skontaktuję się z nimi po Świętach.. a dobrali ci ładnie kolor do okien ?? Dla nich to nie problem, dobiorą Ci kolor jaki chcesz. Dla mnie szykują pod kolor orzech Oknoplastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Dzień dobry wszystkim Śmingud dyngus udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.04.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam.... w śmingus dyngus.... Kristofuros - ja też mam orzecha z Oknoplastu, więc jak Tobie dopasują to mi też Zadzwonię do nich...zobaczę jaka będzie wycena Brazula - cieszę się, że drzwi się wszystkim podobają.... pojadę jeszcze do stolarza od Kristofurosa i zobaczę na ile mi wyceni te drzwi z drewna.... jak będzie bardzo duża różnica to zdecyduję się na pcv... Monia - kogo zlałaś wodą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts