Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mieliśmy, ale łańcuchami nikogo nie będziemy trzymać . Może nie ma tego złego... Wierzę że będzie dobrze. A zależy nam na czasie,bo mąż ma już zaplanowany urlop w czerwcu aby robić dach. Jak dopniemy formalności to w poniedziałek powinniśmy ruszyć.

To duże koszta Wam odejdą. Jak ja bym chciała, żeby mój mąż coś potrafił zrobić przy budowie....:(

Gość Gosc_gość
Mieliśmy, ale łańcuchami nikogo nie będziemy trzymać . Może nie ma tego złego... Wierzę że będzie dobrze. A zależy nam na czasie,bo mąż ma już zaplanowany urlop w czerwcu aby robić dach. Jak dopniemy formalności to w poniedziałek powinniśmy ruszyć.

To duże koszta Wam odejdą. Jak ja bym chciała, żeby mój mąż coś potrafił zrobić przy budowie....:(

Dzień Doberek Wszystkim

Co do zdolności brzydkiej połowy to chciałbym coś potrafić zrobić sam.

Kaski by się trochę przyoszczędziło. :roll:

Także pawalara zazdraszczam Twojemu małżowi zdolności, bo co za różnica czy zarobi w pracy czy zaoszczędzi na budowie - dla mnie żadna,

wręcz przeciwnie czasem na budowie można więcej zaoszczędzić niż zarobić w pracy. :p

Dzień Doberek Wszystkim

Co do zdolności brzydkiej połowy to chciałbym coś potrafić zrobić sam.

Kaski by się trochę przyoszczędziło. :roll:

Także pawalara zazdraszczam Twojemu małżowi zdolności, bo co za różnica czy zarobi w pracy czy zaoszczędzi na budowie - dla mnie żadna,

wręcz przeciwnie czasem na budowie można więcej zaoszczędzić niż zarobić w pracy. :p

Właściwie to nie chodziło o oszczędności (trochę to dziwnie brzmi jak na prawie Poznaniaków, chociaż mój mąż to Poznaniak z krwi i kości), tylko o to że chciałabym zamieszkać w nowym domku ze sprawnym mężusiem. Muszę dbać o swoją połówkę, prawda?

:o Glamciu!!!Byłam w odwiedzinach u Wusi i wpadłam na pomysł by odwiedzić i Was...TO JEST SZOK!!! :o jak Wy za.....szybko budujecie :o :wink: ,cieszę się że przejscia z Sama Wiesz Kim nie przeszkodziły w budowie,coś czuję że pierwsza będziesz się zachwycać działaniem pompy :wink:

Mamy ten sam gust kominkowy i drzwi zew też super,cena wydaje się nie być jakimś kosmosem,choć sama się nie znam.

Będę częsciej zaglądać.Pozdrówki

:o Glamciu!!!Byłam w odwiedzinach u Wusi i wpadłam na pomysł by odwiedzić i Was...TO JEST SZOK!!! :o jak Wy za.....szybko budujecie :o :wink: ,cieszę się że przejscia z Sama Wiesz Kim nie przeszkodziły w budowie,coś czuję że pierwsza będziesz się zachwycać działaniem pompy :wink:

Mamy ten sam gust kominkowy i drzwi zew też super,cena wydaje się nie być jakimś kosmosem,choć sama się nie znam.

Będę częsciej zaglądać.Pozdrówki

cześć taszanko...jak miło cie widzieć...ostatnio cię szukałam.... i nie znalazłam...nie mogłam sobie przypomnieć jaki masz nick...

Teraz już sobie Ciebie zapiszę....bo byłam ogromnie ciekawa jak u Ciebie idzie budowa..:)