pawalara 16.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mieliśmy, ale łańcuchami nikogo nie będziemy trzymać . Może nie ma tego złego... Wierzę że będzie dobrze. A zależy nam na czasie,bo mąż ma już zaplanowany urlop w czerwcu aby robić dach. Jak dopniemy formalności to w poniedziałek powinniśmy ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.04.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mieliśmy, ale łańcuchami nikogo nie będziemy trzymać . Może nie ma tego złego... Wierzę że będzie dobrze. A zależy nam na czasie,bo mąż ma już zaplanowany urlop w czerwcu aby robić dach. Jak dopniemy formalności to w poniedziałek powinniśmy ruszyć. To duże koszta Wam odejdą. Jak ja bym chciała, żeby mój mąż coś potrafił zrobić przy budowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 16.04.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 To duże koszta Wam odejdą. Jak ja bym chciała, żeby mój mąż coś potrafił zrobić przy budowie.... Mężuś chciał wszystko robić sam,ale udało mi się wybić mu to z głowy. Praca i budowa - nie wyobrażam sobie. Ale dach wiem że zrobi dobrze,więc niech ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.04.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mieliśmy, ale łańcuchami nikogo nie będziemy trzymać . Może nie ma tego złego... Wierzę że będzie dobrze. A zależy nam na czasie,bo mąż ma już zaplanowany urlop w czerwcu aby robić dach. Jak dopniemy formalności to w poniedziałek powinniśmy ruszyć. To duże koszta Wam odejdą. Jak ja bym chciała, żeby mój mąż coś potrafił zrobić przy budowie.... Dzień Doberek Wszystkim Co do zdolności brzydkiej połowy to chciałbym coś potrafić zrobić sam. Kaski by się trochę przyoszczędziło. Także pawalara zazdraszczam Twojemu małżowi zdolności, bo co za różnica czy zarobi w pracy czy zaoszczędzi na budowie - dla mnie żadna, wręcz przeciwnie czasem na budowie można więcej zaoszczędzić niż zarobić w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 16.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mieliśmy, ale łańcuchami nikogo nie będziemy trzymać . Może nie ma tego złego... Wierzę że będzie dobrze. A zależy nam na czasie,bo mąż ma już zaplanowany urlop w czerwcu aby robić dach. Jak dopniemy formalności to w poniedziałek powinniśmy ruszyć. To duże koszta Wam odejdą. Jak ja bym chciała, żeby mój mąż coś potrafił zrobić przy budowie.... Dzień Doberek Wszystkim Co do zdolności brzydkiej połowy to chciałbym coś potrafić zrobić sam. Kaski by się trochę przyoszczędziło. Także pawalara zazdraszczam Twojemu małżowi zdolności, bo co za różnica czy zarobi w pracy czy zaoszczędzi na budowie - dla mnie żadna, wręcz przeciwnie czasem na budowie można więcej zaoszczędzić niż zarobić w pracy. Właściwie to nie chodziło o oszczędności (trochę to dziwnie brzmi jak na prawie Poznaniaków, chociaż mój mąż to Poznaniak z krwi i kości), tylko o to że chciałabym zamieszkać w nowym domku ze sprawnym mężusiem. Muszę dbać o swoją połówkę, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.04.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Muszę dbać o swoją połówkę, prawda? Święta prawda o mężusia trzeba się troszczyć - oni to lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 16.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Muszę dbać o swoją połówkę, prawda? Święta prawda o mężusia trzeba się troszczyć - oni to lubią Popieram w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.04.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 No tak mężowie są najważniejsi Uciekam, będę wieczorkiem. Jadę na pogrzeb Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Hejka kawkę serwuje http://kopalniawiedzy.pl/reptile/m/34/kawa2-b5f82819258ce1c3d19e81107b1039f8.jpg i miłego piątku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Hejka kawkę serwuje http://kopalniawiedzy.pl/reptile/m/34/kawa2-b5f82819258ce1c3d19e81107b1039f8.jpg i miłego piątku życzę tego mi było trzeba... Dziękuję i kłaniam się w pas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 17.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Glamciu!!!Byłam w odwiedzinach u Wusi i wpadłam na pomysł by odwiedzić i Was...TO JEST SZOK!!! jak Wy za.....szybko budujecie ,cieszę się że przejscia z Sama Wiesz Kim nie przeszkodziły w budowie,coś czuję że pierwsza będziesz się zachwycać działaniem pompy Mamy ten sam gust kominkowy i drzwi zew też super,cena wydaje się nie być jakimś kosmosem,choć sama się nie znam. Będę częsciej zaglądać.Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Glamciu!!!Byłam w odwiedzinach u Wusi i wpadłam na pomysł by odwiedzić i Was...TO JEST SZOK!!! jak Wy za.....szybko budujecie ,cieszę się że przejscia z Sama Wiesz Kim nie przeszkodziły w budowie,coś czuję że pierwsza będziesz się zachwycać działaniem pompy Mamy ten sam gust kominkowy i drzwi zew też super,cena wydaje się nie być jakimś kosmosem,choć sama się nie znam. Będę częsciej zaglądać.Pozdrówki cześć taszanko...jak miło cie widzieć...ostatnio cię szukałam.... i nie znalazłam...nie mogłam sobie przypomnieć jaki masz nick... Teraz już sobie Ciebie zapiszę....bo byłam ogromnie ciekawa jak u Ciebie idzie budowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.04.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 [*] Oj ja też się popłakałam.Najszczersze wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.04.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzien dobry Glamurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 17.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ..nie wiem co mam napisać... ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 17.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zawrotne tempo pracy!!! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zawrotne tempo pracy!!! Gratuluję! Dziękuję Beatko, ale cała masa roboty jeszcze przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts