GLAMOURMUM 20.04.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 nikt nie ma czasu, piękna pogoda robi swoje cześć Glamourku tak wiem...Glamurek sam biega po tej pięknej pogodzie.... chociaż od kilku dni jest zimny wiatr a gdzie biegasz?? Też po ogrodzie?? po ogrodzie też, dzisiaj z Marcelem łapaliśmy motyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 20.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No fakt, czasami dom traci na wyglądzie. Ja podniosłam, ale niewiele, bo też bałam się, że straci na wyglądzie. A masz już ścianki wewnętrzne? tak, na dole mam już wszystkie , a na górze będą murować jak powstanie dach U mnie ścianki działowe wymurowali jak jeszcze dachu nie było - zostawili tylko miejsca na słupy. Jakoś to wyszło, bo miałem dobrych murarzy, ale jednak powinno się robić ścianki po dachu Szefowa GW tak zarządziła u mnie - a ja nie miałem pojęcia wtedy, że powinien być najpierw dach. Zapewne tak zrobiła dla swojej wygody, żeby kolejny raz nie wzywać murarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 tak, na dole mam już wszystkie , a na górze będą murować jak powstanie dach A ja miałam przed dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 tak, na dole mam już wszystkie , a na górze będą murować jak powstanie dach A ja miałam przed dachem. tak też jest pewnie dobrze... ale moi fachowcy i cieśla i murarze... zgodnie stwierdzili , że wygodniej będzie jak tych ścian nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 tak też jest pewnie dobrze... ale moi fachowcy i cieśla i murarze... zgodnie stwierdzili , że wygodniej będzie jak tych ścian nie będzie. człowiek to się całe życie uczy. Mam nadzieję, że u mnie też jest zgodnie ze sztuką budowlaną. W końcu chałupa jeszcze stoi i nic nie wskazuje na to, że się zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 tak też jest pewnie dobrze... ale moi fachowcy i cieśla i murarze... zgodnie stwierdzili , że wygodniej będzie jak tych ścian nie będzie. człowiek to się całe życie uczy. Mam nadzieję, że u mnie też jest zgodnie ze sztuką budowlaną. W końcu chałupa jeszcze stoi i nic nie wskazuje na to, że się zawali. ja myślę, że to jest bardziej kwestia wygody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Doberek tak też jest pewnie dobrze... ale moi fachowcy i cieśla i murarze... zgodnie stwierdzili , że wygodniej będzie jak tych ścian nie będzie. człowiek to się całe życie uczy. Mam nadzieję, że u mnie też jest zgodnie ze sztuką budowlaną. W końcu chałupa jeszcze stoi i nic nie wskazuje na to, że się zawali. ja myślę, że to jest bardziej kwestia wygody.... oooo znowu coś nowego się dowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.04.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 cześć Glamourku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzień dobry wszystkim.. latam po innych komentarzykach a swoich gości nie witam... o ja zła , niedobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.04.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam i ja! Miałam się jeszcze zapytać, co jeszcze zdołałaś kupić do nowego domku? Ostatnio pamietam, że była to chyba umywalka. Są jeszcze jakieś nowe zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.04.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dzień dobry chciałam powiedzieć, że ja tu zawsze zaglądam !!! i wypraszam sobie... choc faktem jest, że ostatnio pogoda się poprawiła i u mnie front robót naprawczych ruszył z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam i ja! Miałam się jeszcze zapytać, co jeszcze zdołałaś kupić do nowego domku? Ostatnio pamietam, że była to chyba umywalka. Są jeszcze jakieś nowe zakupy? Edytko net mi się wywalił.... ale już jestem.... Nie wiem tylko czy Ty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Tak z ciekawości zapytam. Bo czytałem, że już poczyniasz jakieś zakupy różnych sprzętów do domku... Gdzie Ty to przechowujesz ? ( i nie chodzi mi o adres ) Oczywiście nie musisz odpowiadać publicznie, ani wogóle odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hejeczka! Co to za płytki do łazienki, bo na zdjęciu nie mogę wypatrzeć nazwy??? Bardzo ładne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Tak z ciekawości zapytam. Bo czytałem, że już poczyniasz jakieś zakupy różnych sprzętów do domku... Gdzie Ty to przechowujesz ? ( i nie chodzi mi o adres ) dużo jest u mojej teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Tak z ciekawości zapytam. Bo czytałem, że już poczyniasz jakieś zakupy różnych sprzętów do domku... Gdzie Ty to przechowujesz ? ( i nie chodzi mi o adres ) dużo jest u mojej teściowej Ja nie mam gdzie tego składować, dlatego nic nie kupuję na zapas, a przydałby się jakiś magazynek na to. Chętnie bym pokupował już sporo rzeczy, żeby mieć z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hejeczka! Co to za płytki do łazienki, bo na zdjęciu nie mogę wypatrzeć nazwy??? Bardzo ładne!!! brazuś to są kafelki, które mi się śmiertelnie podobają - a mojemu menżowi nie... Chciałam je położyć na dole w łazience gościnnej... A kafelki pochodzą stąd: http://www.domus.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Tak z ciekawości zapytam. Bo czytałem, że już poczyniasz jakieś zakupy różnych sprzętów do domku... Gdzie Ty to przechowujesz ? ( i nie chodzi mi o adres ) dużo jest u mojej teściowej Ja nie mam gdzie tego składować, dlatego nic nie kupuję na zapas, a przydałby się jakiś magazynek na to. Chętnie bym pokupował już sporo rzeczy, żeby mieć z głowy hmmmmm, nie masz teściowej?? Ja chyba w przyszłym tygodniu kupię jeszcze panele, bo akurat te, które mi się podobają - mają promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Tak z ciekawości zapytam. Bo czytałem, że już poczyniasz jakieś zakupy różnych sprzętów do domku... Gdzie Ty to przechowujesz ? ( i nie chodzi mi o adres ) dużo jest u mojej teściowej Ja nie mam gdzie tego składować, dlatego nic nie kupuję na zapas, a przydałby się jakiś magazynek na to. Chętnie bym pokupował już sporo rzeczy, żeby mieć z głowy hmmmmm, nie masz teściowej?? Ja chyba w przyszłym tygodniu kupię jeszcze panele, bo akurat te, które mi się podobają - mają promocje Mam .... 250km ode mnie mieszka - na całe szczęście Żartuję, Teściowa moja jest najlepsza pod słońcem - poważnie Dba o zięciunia jak nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Tak z ciekawości zapytam. Bo czytałem, że już poczyniasz jakieś zakupy różnych sprzętów do domku... Gdzie Ty to przechowujesz ? ( i nie chodzi mi o adres ) dużo jest u mojej teściowej Ja nie mam gdzie tego składować, dlatego nic nie kupuję na zapas, a przydałby się jakiś magazynek na to. Chętnie bym pokupował już sporo rzeczy, żeby mieć z głowy hmmmmm, nie masz teściowej?? Ja chyba w przyszłym tygodniu kupię jeszcze panele, bo akurat te, które mi się podobają - mają promocje Mam .... 250km ode mnie mieszka - na całe szczęście Żartuję, Teściowa moja jest najlepsza pod słońcem - poważnie Dba o zięciunia jak nikt tak...kochana teściowa, że mieszka taaaak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts