Edmar70 23.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Glamcia przyleciałam z komentarzykiem. Kafle do łazienki są śliczne, już Ci to kiedyś pisałam. I w tym miejscu będę miała odmienne zdanie niż poprzednicy. W ogóle mi te dekory nie zawadzają. Jeśli faktycznie planujesz położyć je tylko na jednej ścianie, to dla mnie jest ok. Wiem z własnego doświadczenia, że jeszcze kiedy moja wykończeniówka była w powijakach, miałam już pewien zarys jak ma wyglądać kuchnia salon, czy łazienka. I wszystko kręciło się wśród beży, kremików, tudzież innych delikatnych pasteli, bo chciałam aby było spokojnie, stonowanie i jak najbardziej klasycznie. A rzeczywistość okazała sie zupełnie inna, sama wiesz. Zaszalałam po prostu i poszłam całkowicie po bandzie. Obie łazienki mam ciemne, jedna ciemniejsza od drugiej i też są wielkości krasnoludka. A mimo to nie żałuję takich rozwiązań. Mają w sobie takiego pazura co dodaje im uroku. Pal licho widoczne krople wody, wytrze się Ciemno też nie będą, dasz ciekawe oświetlenie i będzie git. Nie bój się takich rozwiązań. Masz ciekawe inspiracje, odbiegające od standardów, więc szkoda byłoby ich nie wykorzystać. To mółwiłam ja....Edmar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Sorry - jakaś zakręcona jestem ... wycena z Oknoplastu to 39 tys. (nie 49 ) oczywiście z roletami z tym że silniki tylko do drzwi tarasowych (za dodatkowe dopłata po 265 zł/ szt.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 24.04.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Łazienka zbyt zimna, jak dla mnie. Lubie połączenie czarny/biały, ale w pomieszczeniach jakoś mi się to nie sprawdza. Ostatnio widziałem ciekawą wizualizację: pierwsza w bardzo ciemnym brązie (mat) i biały - wyglądała świetnie. Kolejna - po zmianie tego brązu na czarny straciła cały urok i zgasła... Jeśli chodzi o dekory, to nie są w moim stylu - dla dekoracji raczej popracowałbył płaszczyznami (fototapeta), fakturą... Może delikatny wzorek wokół wyposażenia, ale niezbyt pstrokaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 24.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 http://skrajna.eu/foto/lazienka_brown.jpgPoza tym biała podłoga - nie do utrzymania w ciągłej czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dzien doberek i miłego weekendu życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Płytki bardzo mi sie podobają, więc one i tak będą na dole...zmienię tylko proporcję dekorów..... i zamienię na więcej jaśniejszych kafli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Płytki bardzo mi sie podobają, więc one i tak będą na dole...zmienię tylko proporcję dekorów..... i zamienię na więcej jaśniejszych kafli... Kombinuj....kombinuj.... Przecież pierwszy projekt nie może być ostatnim. Jak coś nowego sie urodzi, to daj nam pod dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Płytki bardzo mi sie podobają, więc one i tak będą na dole...zmienię tylko proporcję dekorów..... i zamienię na więcej jaśniejszych kafli... Kombinuj....kombinuj.... Przecież pierwszy projekt nie może być ostatnim. Jak coś nowego sie urodzi, to daj nam pod dyskusję. no nie wyobrażam sobie inaczej Edytko.... ciesze sie, że chociaż Tobie podobają się kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ach mi też się podobają kafle przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja również pisałam, że są śliczne tylko ktoś doradzał żeby zrobić ciemne na podłodze - ale akurat nad tym bym się zastanowiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.04.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja również pisałam, że są śliczne tylko ktoś doradzał żeby zrobić ciemne na podłodze - ale akurat nad tym bym się zastanowiła. Bry http://www.talenty.pl/emoticons/169.gif Ten ktoś to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Kochani jesteście.... Musze jechać do szkoły po Laurę....jak sobie pomyślę o piątkowych korkach....to mam migrenę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.04.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja również pisałam, że są śliczne tylko ktoś doradzał żeby zrobić ciemne na podłodze - ale akurat nad tym bym się zastanowiła. Bry http://www.talenty.pl/emoticons/169.gif Ten ktoś to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mycha może jestem monotematyczna..... ale jakoś nie widzę Twojego dziennika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.04.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mycha może jestem monotematyczna..... ale jakoś nie widzę Twojego dziennika.... wnet się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 24.04.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Całkiem ładny domek... Może nie taki ładny jak mój, ale też całkiem, całkiem... Taki trochę inny... ale ładnie inny... Mam nadzieję, że w rzeczywistości będzie jeszcze ładniejszy niż na obrazkach. Postaraj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Całkiem ładny domek... Może nie taki ładny jak mój, ale też całkiem, całkiem... Taki trochę inny... ale ładnie inny... Mam nadzieję, że w rzeczywistości będzie jeszcze ładniejszy niż na obrazkach. Postaraj się! no ale proszę cię, nie porównuj swojej wielkiej kobyły do mojej filigranowej Zeni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 czesc Glamciu czy Ty wiesz moze co u Bobowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 czesc Glamciu czy Ty wiesz moze co u Bobowej? Aniu, właśnie nic nie wiem.... dzisiaj o niej myślałam i zastanawiałam się czy nie wysłać do niej sms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.04.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cześc Kasiu. Murujemy ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts