Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

Glamcia przyleciałam z komentarzykiem. :)

Kafle do łazienki są śliczne, już Ci to kiedyś pisałam. I w tym miejscu będę miała odmienne zdanie niż poprzednicy. :) W ogóle mi te dekory nie zawadzają. Jeśli faktycznie planujesz położyć je tylko na jednej ścianie, to dla mnie jest ok. :) Wiem z własnego doświadczenia, że jeszcze kiedy moja wykończeniówka była w powijakach, miałam już pewien zarys jak ma wyglądać kuchnia salon, czy łazienka. I wszystko kręciło się wśród beży, kremików, tudzież innych delikatnych pasteli, bo chciałam aby było spokojnie, stonowanie i jak najbardziej klasycznie. A rzeczywistość okazała sie zupełnie inna, sama wiesz. Zaszalałam po prostu i poszłam całkowicie po bandzie. :lol: Obie łazienki mam ciemne, jedna ciemniejsza od drugiej :lol: i też są wielkości krasnoludka. :lol: A mimo to nie żałuję takich rozwiązań. Mają w sobie takiego pazura co dodaje im uroku. Pal licho widoczne krople wody, wytrze się :lol: Ciemno też nie będą, dasz ciekawe oświetlenie i będzie git. Nie bój się takich rozwiązań. Masz ciekawe inspiracje, odbiegające od standardów, więc szkoda byłoby ich nie wykorzystać. :)

To mółwiłam ja....Edmar.... :lol:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Łazienka zbyt zimna, jak dla mnie. Lubie połączenie czarny/biały, ale w pomieszczeniach jakoś mi się to nie sprawdza. Ostatnio widziałem ciekawą wizualizację: pierwsza w bardzo ciemnym brązie (mat) i biały - wyglądała świetnie. Kolejna - po zmianie tego brązu na czarny straciła cały urok i zgasła...

Jeśli chodzi o dekory, to nie są w moim stylu - dla dekoracji raczej popracowałbył płaszczyznami (fototapeta), fakturą... Może delikatny wzorek wokół wyposażenia, ale niezbyt pstrokaty.

Płytki bardzo mi sie podobają, więc one i tak będą na dole...zmienię tylko proporcję dekorów..... i zamienię na więcej jaśniejszych kafli...:)

Kombinuj....kombinuj.... :wink:

Przecież pierwszy projekt nie może być ostatnim.

Jak coś nowego sie urodzi, to daj nam pod dyskusję. :)

no nie wyobrażam sobie inaczej Edytko.... ciesze sie, że chociaż Tobie podobają się kafle :)

Gość Gosc_gość
Ja również pisałam, że są śliczne :D tylko ktoś doradzał żeby zrobić ciemne na podłodze - ale akurat nad tym bym się zastanowiła. :D

Bry http://www.talenty.pl/emoticons/169.gif

Ten ktoś to ja :wink:

Całkiem ładny domek... Może nie taki ładny jak mój, ale też całkiem, całkiem... :) :lol: :roll:

Taki trochę inny... ale ładnie inny...

Mam nadzieję, że w rzeczywistości będzie jeszcze ładniejszy niż na obrazkach. Postaraj się!

no ale proszę cię, nie porównuj swojej wielkiej kobyły do mojej filigranowej Zeni..... 8)