pasie 27.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 dobrej nocki Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 28.04.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzień Dobry choinka, czy Tu wszcya na forum problemy ze spaniem mają chyab coś mnie ominęło - za to sa ładne usmieszki miłego dnia życzę P.S wycenę na dachówke i okna dachowe dostałem i kurcze dobrze w kalkulacji założyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Hej, ja tez się nie załapalam... Ale usmieszki tez miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Hej Romek. Jak tam dajesz radę? Co nic nie piszesz o maleństwach, Marci i żonie? Pisz wszystko co Ci do głowy przyjdzie i fotami się proszę podeprzeć. Bliźniaczki już pewnie bardzo urosły? No cóż......nie jest łatwo.To tak jakby być na ostrym dyżurze 24 godziny na dobę....Bliźniaczki rosną jak na drożdżach....jak wychodziły ze szpitala to waży po 2kg a teraz już ważą ponad 3 hejeczka! To znaczy, że jeszcze żyjesz. To juz wielkie kobity. I nie mów, że piersią karmione. I chyba dają Ci w kość, skoro prawie o 4 nad ranem byłeś na FM i zaraz potem znów. A ja żona się czuje. A Marcia bardzo zazdrosna, czy w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.04.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cześć Edytko Byłam na fm bo co drugą noc mam dyżur i karmię. Małe są w przeważającej części na mleku modyfikowanym bo żona nie ma go tyle, żeby starczyła na te głodomory. Dzisiaj miałem najgorszą noc że wszystkich. Olga chyba bolał brzuszek i spałem 1,5h Bardzo mi się to stwierdzenie spodobało. Pamiętam jak mój M też karmił. Ale ja i tak wtedy nie spałam, musiałam mieć ich na oku. A jakie mleczko piją? Bo może jak będą sie te boleści powtarzać, to trzeba będzie zmienić mleczko. A foty gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.04.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ale się tutaj dzisiaj działo...a mnie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cześć Edytko Byłam na fm bo co drugą noc mam dyżur i karmię. Małe są w przeważającej części na mleku modyfikowanym bo żona nie ma go tyle, żeby starczyła na te głodomory. Dzisiaj miałem najgorszą noc że wszystkich. Olga chyba bolał brzuszek i spałem 1,5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Monia, brak mi tych pogawędek z Tobą. Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Miłego ,słonecznego i udanego majowego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.04.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Glamcia gdzie Ty bywasz całymi dniami????? Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.04.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Glamcia gdzie Ty bywasz całymi dniami????? Dobry! Kochanie...tak sie jakoś złożyło... że ciągle siedzę na budowie..., albo w hurtowni, albo w tartaku, albo w nadlesnictwie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Glamcia gdzie Ty bywasz całymi dniami????? Dobry! Kochanie...tak sie jakoś złożyło... że ciągle siedzę na budowie..., albo w hurtowni, albo w tartaku, albo w nadlesnictwie..... No ja wszystko rozumiem, ale tak w ogóle nie zaglądać, to nie przystoi. I co tam załatwiłas w tych szumnie brzmiących miejscach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.04.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Glamcia gdzie Ty bywasz całymi dniami????? Dobry! Kochanie...tak sie jakoś złożyło... że ciągle siedzę na budowie..., albo w hurtowni, albo w tartaku, albo w nadlesnictwie..... No ja wszystko rozumiem, ale tak w ogóle nie zaglądać, to nie przystoi. I co tam załatwiłas w tych szumnie brzmiących miejscach? Przepraszam Edytko, że nie odpisałam, ale mieliśmy gościa.... był u nas tata Martynki, tej dziewczynki,która zmarła w Święta Wielkanocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cześć Edytko Byłam na fm bo co drugą noc mam dyżur i karmię. Małe są w przeważającej części na mleku modyfikowanym bo żona nie ma go tyle, żeby starczyła na te głodomory. Dzisiaj miałem najgorszą noc że wszystkich. Olga chyba bolał brzuszek i spałem 1,5h Monia, Monia.. Nie widzisz, że Romuś śpiący był?? Romuś podziwiam Cię, dzielnie wywiązujesz sie z zadania tatusiowania Trzymaj się dzielnie, jeszcze trochę, im dzieciątka będą większe tym będzie łatwiej Jak boli brzuszek to trzeba mieć Espumisan w zapasie, u mnie sprawdził sie przy dwójce dzieci. Jest od 1 miesiąca ale wcześniej można dawać po 2 kropelki trzy razy dziennie. Naprawde pomaga . A z brzuszkami to u mnie była tragedia zarówno przy Dawidku jak i przy Nadusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kasiu cegła bardzo ładna.Będzie pasowac do dachówki.Jeśli dobrze poznałam to jest to roben?Czekam na zdjęcia bo jestem ciekawa co tam u Ciebie słychac na budowie.Chłopaki mieli wrócic w poniedziałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.05.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kasiu cegła bardzo ładna.Będzie pasowac do dachówki.Jeśli dobrze poznałam to jest to roben? Czekam na zdjęcia bo jestem ciekawa co tam u Ciebie słychac na budowie.Chłopaki mieli wrócic w poniedziałek? nie, to ręcznie formowana Nellisen. Chłopaki wróclili i zakończyli ścianlkę kolankową i zalali wieniec... Zamówiłam już drzewo w nadleśnictwie i za 2 tygodnie będzie gotowa więźa i deski na deskowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Pomyliłam się.Jest bardzo podobna do robena-podobny kolor.Musisz nadrobic zaległości w dzienniku ze zdjęciami bo jestem naprawde ciekawa jak Twój domek zaczyna się prezentowac.A mogę wiedziec gdzie zamawiałaś cegłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nelissen- sprzedaż najbliżej w Poznaniu.Ja właśnie wybrałam ją również do swojego domku.Ale inny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.05.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Pomyliłam się.Jest bardzo podobna do robena-podobny kolor. Musisz nadrobic zaległości w dzienniku ze zdjęciami bo jestem naprawde ciekawa jak Twój domek zaczyna się prezentowac. A mogę wiedziec gdzie zamawiałaś cegłę? Danusiu w Poznaniu sprzedają ta cegłę w 2 miejscach, bynajmniej ja o tych 2 miejscach wiem... Pierwszy to centrum meblowe CWW na Głogowskiej, ale zdecydowanie lepszą cenę dostałam w hurtowni koło Lotniska . Chyba się nazywają BT. Aktualne zdjęcia wkleje jutro..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 deski na deskowanie Dobrze rozumiem będziesz deskowac dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts