Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Romek. :)

Jak tam dajesz radę?

Co nic nie piszesz o maleństwach, Marci i żonie? :roll:

Pisz wszystko co Ci do głowy przyjdzie i fotami się proszę podeprzeć. :lol:

Bliźniaczki już pewnie bardzo urosły? :)

No cóż......nie jest łatwo.To tak jakby być na ostrym dyżurze 24 godziny na dobę....Bliźniaczki rosną jak na drożdżach....jak wychodziły ze szpitala to waży po 2kg a teraz już ważą ponad 3 :D :D :D :D :D

hejeczka! :)

To znaczy, że jeszcze żyjesz. :lol: :wink:

To juz wielkie kobity. I nie mów, że piersią karmione. :o I chyba dają Ci w kość, skoro prawie o 4 nad ranem byłeś na FM i zaraz potem znów. :)

A ja żona się czuje. A Marcia bardzo zazdrosna, czy w ogóle?

Cześć Edytko

Byłam na fm bo co drugą noc mam dyżur i karmię. Małe są w przeważającej części na mleku modyfikowanym bo żona nie ma go tyle, żeby starczyła na te głodomory.

Dzisiaj miałem najgorszą noc że wszystkich. Olga chyba bolał brzuszek i spałem 1,5h :cry:

Bardzo mi się to stwierdzenie spodobało. :lol:

Pamiętam jak mój M też karmił. :lol: Ale ja i tak wtedy nie spałam, musiałam mieć ich na oku. :wink:

A jakie mleczko piją? Bo może jak będą sie te boleści powtarzać, to trzeba będzie zmienić mleczko. :roll:

A foty gdzie?

Glamcia gdzie Ty bywasz całymi dniami????? :roll:

Dobry! :)

Kochanie...tak sie jakoś złożyło... że ciągle siedzę na budowie...;), albo w hurtowni, albo w tartaku, albo w nadlesnictwie.....:)

No ja wszystko rozumiem, ale tak w ogóle nie zaglądać, to nie przystoi. :wink:

I co tam załatwiłas w tych szumnie brzmiących miejscach? :)

Glamcia gdzie Ty bywasz całymi dniami????? :roll:

Dobry! :)

Kochanie...tak sie jakoś złożyło... że ciągle siedzę na budowie...;), albo w hurtowni, albo w tartaku, albo w nadlesnictwie.....:)

No ja wszystko rozumiem, ale tak w ogóle nie zaglądać, to nie przystoi. :wink:

I co tam załatwiłas w tych szumnie brzmiących miejscach? :)

Przepraszam Edytko, że nie odpisałam, ale mieliśmy gościa.... był u nas tata Martynki, tej dziewczynki,która zmarła w Święta Wielkanocne.

Cześć Edytko

Byłam na fm bo co drugą noc mam dyżur i karmię. Małe są w przeważającej części na mleku modyfikowanym bo żona nie ma go tyle, żeby starczyła na te głodomory.

Dzisiaj miałem najgorszą noc że wszystkich. Olga chyba bolał brzuszek i spałem 1,5h :cry:

:lol: :lol: :lol:

Monia, Monia..

Nie widzisz, że Romuś śpiący był??

:wink: :lol: :lol:

Romuś podziwiam Cię, dzielnie wywiązujesz sie z zadania tatusiowania :wink:

Trzymaj się dzielnie, jeszcze trochę, im dzieciątka będą większe tym będzie łatwiej :wink:

Jak boli brzuszek to trzeba mieć Espumisan w zapasie, u mnie sprawdził sie przy dwójce dzieci.

Jest od 1 miesiąca ale wcześniej można dawać po 2 kropelki trzy razy dziennie.

Naprawde pomaga :wink: .

A z brzuszkami to u mnie była tragedia zarówno przy Dawidku jak i przy Nadusi :roll:

Kasiu cegła bardzo ładna.Będzie pasowac do dachówki.Jeśli dobrze poznałam to jest to roben?

Czekam na zdjęcia bo jestem ciekawa co tam u Ciebie słychac na budowie.Chłopaki mieli wrócic w poniedziałek?

nie, to ręcznie formowana Nellisen.

Chłopaki wróclili i zakończyli ścianlkę kolankową i zalali wieniec...

Zamówiłam już drzewo w nadleśnictwie i za 2 tygodnie będzie gotowa więźa i deski na deskowanie :)

Pomyliłam się.Jest bardzo podobna do robena-podobny kolor.

Musisz nadrobic zaległości w dzienniku ze zdjęciami bo jestem naprawde ciekawa jak Twój domek zaczyna się prezentowac.

A mogę wiedziec gdzie zamawiałaś cegłę?

Danusiu w Poznaniu sprzedają ta cegłę w 2 miejscach, bynajmniej ja o tych 2 miejscach wiem...:) Pierwszy to centrum meblowe CWW na Głogowskiej, ale zdecydowanie lepszą cenę dostałam w hurtowni koło Lotniska . Chyba się nazywają BT.

Aktualne zdjęcia wkleje jutro.....