Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale chłopaki poszli :D.Naprawdę robota w łapskach im się pali :wink:

Domek bardzo ładny,zgrabniutki :D I dzieci mają gdzie się powygłupiac :wink:

Tak samo jest u nas.Ogródek też się "tworzy".Wspaniale Kasiu :D

Twój mąż jest napewno bardzo dumny że ma tak wspaniałą i zorganizowaną kobietę w domku.

Pozdrawiam.

Ale chłopaki poszli :D.Naprawdę robota w łapskach im się pali :wink:

Domek bardzo ładny,zgrabniutki :D I dzieci mają gdzie się powygłupiac :wink:

Tak samo jest u nas.Ogródek też się "tworzy".Wspaniale Kasiu :D

Twój mąż jest napewno bardzo dumny że ma tak wspaniałą i zorganizowaną kobietę w domku.

Pozdrawiam.

Danusiu , ale za to moje chłopaki nie jeźdzą takim czadowym motorem....

To bardzo miłe co piszesz.... W przyszłym tygodniu dokupię jeszcze kilka magnolii z allegro. Kupię od tego samego sprzedającego , bo juz wiem, że sprzedaje dobry towar.

Oglądałaś juz cegły z Belgii na ich stronie www ???.

Mi podoba się 6 kolorów i wszystkie te pasowałyby mi pod dach i okna.... wybór nie był łatwy :)

Mi podoba się 6 kolorów i wszystkie te pasowałyby mi pod dach i okna.... wybór nie był łatwy :)

Dokładnie mam to samo :D i wiem że jak dojdzie do zamawiania będą problemy :wink:.Nie będę mogła się zdecydowac.Tak samo było z dachówką.Gdybanie,myślenie, a żeby było śmiesznie wróciliśmy do pierwotnego wyboru :D.Na kominy wybiorę pod kolor dachu(zresztą okna też pewnie ciemne) i oczywiście oknoplast kraków :wink:.Cały czas myślę czy wziąśc z szprosami czy bez...................... :roll: czuję że tu będzie najciężej z wyborem.No i oczywiście namawiam męża na kredyt żebym zdążyła przed starością :wink:

Dokładnie mam to samo :D i wiem że jak dojdzie do zamawiania będą problemy :wink:.Nie będę mogła się zdecydowac.Tak samo było z dachówką.Gdybanie,myślenie, a żeby było śmiesznie wróciliśmy do pierwotnego wyboru :D.Na kominy wybiorę pod kolor dachu(zresztą okna też pewnie ciemne) i oczywiście oknoplast kraków :wink:.Cały czas myślę czy wziąśc z szprosami czy bez...................... :roll: czuję że tu będzie najciężej z wyborem.No i oczywiście namawiam męża na kredyt żebym zdążyła przed starością :wink:

czyli tyle wybudowaliście bez kredytu? :o :o :o

Ja okna i drzwi mam już kupione z Oknoplastu...o ironio...również z Gniezna :)

Kwestia szprosów...to ja sie nie wypowiem..nie jestem obiektywna, bo wogóle mi się nie podobają.

Dobrze by było gdybyś przejechała się z mężem do tej hurtowni, w której ja kupowałam cegłę, bo mają tam super prezentację, wszystkie kolory cegieł są wmurowane po kilka sztuk na ścianie...pozwla to zorientować się jak dana cegła wygląda przy większej ilości, niestety po 1-2 cegłach nie ma takiej możliwości.

Ja wybrałam cegłę, która ma w sobie 3 kolory....

Dobrze by było gdybyś przejechała się z mężem do tej hurtowni, w której ja kupowałam cegłę, bo mają tam super prezentację, wszystkie kolory cegieł są wmurowane po kilka sztuk na ścianie...pozwla to zorientować się jak dana cegła wygląda przy większej ilości, niestety po 1-2 cegłach nie ma takiej możliwości.

Ja wybrałam cegłę, która ma w sobie 3 kolory....

Własnie tak chcę zrobic.Napewno tak zrobię.Nie lubię wybierac nie widząc dobrze towaru.Przez to Pan M. miał z nami cyrki bo uparliśmy się z mężem zakupic po 1 szt dachówkę i gdybaliśmy cały weekend.Ale pomogło :wink:

Wybór padł :D

nieźle ten domek się prezentuje :)

ładnie się pniecie do góry.

Dokładnie w zeszłym roku byliśmy na stanie zero, taki odczytałem w dzienniku komunikat z zeszłego roku.

Jeszcze trochę i nas cała 2009 przegoni...

Ewidentnie jest to wina braku płynności finansowej. Co uciułamy w miesiąc to w tydzień na budowę pójdzie i znów stoimy :-?

Acha i gratuluje tych drzewek w ogrodzie, dobra decyzja, urosną trochę zanim się wprowadzicie.

Doberek! :D

Jak po weekendzie?

Glamcia , jednak Ty jesteś niesamowita. Robota w rekach Ci się pali. Juz zakładasz ogródeczek. No suuuuuuper po prostu. :)

Cześć Edytko.

Weekend bardzo pracowity...kopaliśmy ogrodzenie..., ja sadziłam nowe drzewka....i opalałam.

Piekna pogoda była...słoneczko nas rozpieszczało.

część kofana! :)

U nas tez pogoda jak drut. :)

Ja zaliczyłam wszystkiego po trochu....było i sprzątanie, i balanga, i opalanko. :D Ale już na stare lata nie za bardzo mogę wytrzymać na słońcu. 8) Potwornie mnie to już męczy. Ale troche to słonko mnie liznęło i człowiek od razu taki zdrowszy sie zrobił. :D

część kofana! :)

U nas tez pogoda jak drut. :)

Ja zaliczyłam wszystkiego po trochu....było i sprzątanie, i balanga, i opalanko. :D Ale już na stare lata nie za bardzo mogę wytrzymać na słońcu. 8) Potwornie mnie to już męczy. Ale troche to słonko mnie liznęło i człowiek od razu taki zdrowszy sie zrobił. :D

Ależ ja ci zazdraszczam tej wykończeniówki..... ja to bardzo niecierpliwa jestem i wszystko bym chciała na już ..:)

Ależ ja ci zazdraszczam tej wykończeniówki..... ja to bardzo niecierpliwa jestem i wszystko bym chciała na już ..:)

No....nic odkrywczego nie napisałaś. :)

A Ty myślisz, że ja co, tak sobie siedzę i czekam cierpilwie, aż się wszystko zakończy. O nie...nie..... prawda jest taka, że o mało własnych zębów z nerw i niecierpliwości nie zjadłam. :-?

I szczerze mówiąc nic mnie ta budowa nie nauczyła. Tak jak była. tak jestem w dalszym ciągu w gorącej wodzie kąpana. :lol: