GLAMOURMUM 04.05.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ależ ja ci zazdraszczam tej wykończeniówki..... ja to bardzo niecierpliwa jestem i wszystko bym chciała na już .. No....nic odkrywczego nie napisałaś. A Ty myślisz, że ja co, tak sobie siedzę i czekam cierpilwie, aż się wszystko zakończy. O nie...nie..... prawda jest taka, że o mało własnych zębów z nerw i niecierpliwości nie zjadłam. I szczerze mówiąc nic mnie ta budowa nie nauczyła. Tak jak była. tak jestem w dalszym ciągu w gorącej wodzie kąpana. No i bardzo dobrze...mam nadzieję, że mi też to nie minię...bo z tą moją niecirpliwością bardzo dobrze mi sie żyje:) Edytko napisałaś mi o płytkach na podłodze, ale czy mogłabyś mi jeszcze napisac nazwę producenta i nazwę kolekcji. Bardzo mi sie podobają i chciałabym je zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.05.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Płytki nazywają się MOOD GRIGIO (49x49). A producentem jest FEDIR, ale nie wiem czy coś nie pokręciłam w tej nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No ładnie poszliście do przodu. A dlaczego nie było codzinnie nowych fotek w dzienniku, tylko po skończonej pracy pokazujesz nam ściankę kolankową, hmm? No chyba, że w 1 dzień wszystko zrobili Glamcia a powiedz mi proszę, gdzie jest jakaś hurtownia przy lotnisku z cegłą klinkierową? Na Bukowskiej? Przed lotniskiem, za lotniskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Doberek Sporo klinkieru mają w Budmarze w Baranowie dużo wystawek mają postawionych http://www.budmar.pl/kontakt/mail/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Doberek Sporo klinkieru mają w Budmarze w Baranowie dużo wystawek mają postawionych http://www.budmar.pl/kontakt/mail/ Dzięki Kristofuros, tam już byliśmy. Nie możemy specjalnie nic wybrać. Chcemy szary, ciemno-szary klinkier, najlepiej taki przecierany, ciemniejeszy i jaśniejszy. Na wystawce wyglądają inaczej niż na palecie. Czasami wręcz jest to inny kolor. Podobają nam się klinkiery firmy MUHR, ale Budmar już ich nie ściąga, ma jakieś resztki. Słyszeliście może o tym, zeby ktoś mieszał dwa kolory klinkieru sam. Np. jasnoszary i ciemnoszary, żeby uzyskać ciekawy efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.05.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mi sie te tradycyjne płytki klinkierowe nie podobają, dlatego szukałam ręcznie formowanych. Już podaję ci namiary na hurtownię. Hurtownia jest niedzy składem celnym a giełdą samochodową. Dostałam tam bardzo dobra cenę...i dlatego zdecydowałam sie na zakup u nich.Dodatkowo kupuję jeszcze u nich okna dachowe, wełnę i płyty kartonowo-gipsowe. Dokładne dane hurtowni: Julia Stapel - przedstawiciel MB Dystrybucja Budowlana Sp. z o.o. ul. Wichrowa 22, 60-449 Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.05.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No ładnie poszliście do przodu. A dlaczego nie było codzinnie nowych fotek w dzienniku, tylko po skończonej pracy pokazujesz nam ściankę kolankową, hmm? No chyba, że w 1 dzień wszystko zrobili No właśnie...zrobili to w 1 dzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.05.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mi sie te tradycyjne płytki klinkierowe nie podobają, dlatego szukałam ręcznie formowanych. Już podaję ci namiary na hurtownię. Hurtownia jest niedzy składem celnym a giełdą samochodową. Dostałam tam bardzo dobra cenę...i dlatego zdecydowałam sie na zakup u nich.Dodatkowo kupuję jeszcze u nich okna dachowe, wełnę i płyty kartonowo-gipsowe. Dokładne dane hurtowni: Julia Stapel - przedstawiciel MB Dystrybucja Budowlana Sp. z o.o. ul. Wichrowa 22, 60-449 Poznań Ach już wiem, byliśmy tam u nich, jak szukaliśmy materiału na ściany. Ale cena nie była zachęcająca. Hmmm o klinkier nie pytaliśmy. Może warto podjechać Tak sobie myślę, że wystawki też nie widziałam z klinkierem, ale w końcu szukałam porothermu, to mogłam klinkieru już nie zobaczyć. Dzięki Glamurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No ładnie poszliście do przodu. A dlaczego nie było codzinnie nowych fotek w dzienniku, tylko po skończonej pracy pokazujesz nam ściankę kolankową, hmm? No chyba, że w 1 dzień wszystko zrobili No właśnie...zrobili to w 1 dzień ... No to wszystko tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.05.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mi sie te tradycyjne płytki klinkierowe nie podobają, dlatego szukałam ręcznie formowanych. Już podaję ci namiary na hurtownię. Hurtownia jest niedzy składem celnym a giełdą samochodową. Dostałam tam bardzo dobra cenę...i dlatego zdecydowałam sie na zakup u nich.Dodatkowo kupuję jeszcze u nich okna dachowe, wełnę i płyty kartonowo-gipsowe. Dokładne dane hurtowni: Julia Stapel - przedstawiciel MB Dystrybucja Budowlana Sp. z o.o. ul. Wichrowa 22, 60-449 Poznań Ach już wiem, byliśmy tam u nich, jak szukaliśmy materiału na ściany. Ale cena nie była zachęcająca. Hmmm o klinkier nie pytaliśmy. Może warto podjechać Tak sobie myślę, że wystawki też nie widziałam z klinkierem, ale w końcu szukałam porothermu, to mogłam klinkieru już nie zobaczyć. Dzięki Glamurka. Ceny wyjściowe nie sa zachęcające..ale pojechali do mnie na działkę...wyliczyli, wycenili i zrobili mi najniższa ofertę spośród wszystkich sklepów w Polsce sprzedających cegłę Nelissen - bo tylko ta chciałam.Widziałam je u Ani bobowej na ścianie i zdębiałam Pełna wystawkę mają dopiero od ubiegłego tygodnia , bo sa po remoncie Guzmanko zadzwoń do p. Julii i powołaj się na mnie, obiecała mi, że jak im podeślę klientów, to też zrobia sopecjalna ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.05.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mi sie te tradycyjne płytki klinkierowe nie podobają, dlatego szukałam ręcznie formowanych. Już podaję ci namiary na hurtownię. Hurtownia jest niedzy składem celnym a giełdą samochodową. Dostałam tam bardzo dobra cenę...i dlatego zdecydowałam sie na zakup u nich.Dodatkowo kupuję jeszcze u nich okna dachowe, wełnę i płyty kartonowo-gipsowe. Dokładne dane hurtowni: Julia Stapel - przedstawiciel MB Dystrybucja Budowlana Sp. z o.o. ul. Wichrowa 22, 60-449 Poznań Ach już wiem, byliśmy tam u nich, jak szukaliśmy materiału na ściany. Ale cena nie była zachęcająca. Hmmm o klinkier nie pytaliśmy. Może warto podjechać Tak sobie myślę, że wystawki też nie widziałam z klinkierem, ale w końcu szukałam porothermu, to mogłam klinkieru już nie zobaczyć. Dzięki Glamurka. sprawdz dobrze...bo jedna hurtownia jest obok drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.05.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mi sie te tradycyjne płytki klinkierowe nie podobają, dlatego szukałam ręcznie formowanych. Już podaję ci namiary na hurtownię. Hurtownia jest niedzy składem celnym a giełdą samochodową. Dostałam tam bardzo dobra cenę...i dlatego zdecydowałam sie na zakup u nich.Dodatkowo kupuję jeszcze u nich okna dachowe, wełnę i płyty kartonowo-gipsowe. Dokładne dane hurtowni: Julia Stapel - przedstawiciel MB Dystrybucja Budowlana Sp. z o.o. ul. Wichrowa 22, 60-449 Poznań Ach już wiem, byliśmy tam u nich, jak szukaliśmy materiału na ściany. Ale cena nie była zachęcająca. Hmmm o klinkier nie pytaliśmy. Może warto podjechać Tak sobie myślę, że wystawki też nie widziałam z klinkierem, ale w końcu szukałam porothermu, to mogłam klinkieru już nie zobaczyć. Dzięki Glamurka. Ceny wyjściowe nie sa zachęcające..ale pojechali do mnie na działkę...wyliczyli, wycenili i zrobili mi najniższa ofertę spośród wszystkich sklepów w Polsce sprzedających cegłę Nelissen - bo tylko ta chciałam.Widziałam je u Ani bobowej na ścianie i zdębiałam Pełna wystawkę mają dopiero od ubiegłego tygodnia , bo sa po remoncie Guzmanko zadzwoń do p. Julii i powołaj się na mnie, obiecała mi, że jak im podeślę klientów, to też zrobia sopecjalna ofertę Dzięki Glamurko. Mamy tam "po drodze" do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Monia, brak mi tych pogawędek z Tobą. Doberek! Edytko mi również i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A tak wogóle to dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.05.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A tak wogóle to dobry wieczór Cześć Monia... coraz mniej do nas wpadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Bardzo bym chciała częściej wpadać ale jest jeden problem..... wogóle nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Czesiulek Monia! Już nic z naszych poguszek nie zostało. Co to się narobiło panie....noooo.... Monia, wychodzi na to, że jesteś bardzo zapracowana. Nawet wieczorkiem nie masz czasu wpaść. Wykończysz się jak nic. Jak ja nie cierpię pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cześć Edytko w domku jestem około 17 i zanim zrobię jakieś zakupy, obiad i ogarnę jest 19. Potem trochę czasu spędzę z Szymkiem i jest 21. Jeszcze Szymek się rozchorował. I weź to znajdz czas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Przerąbane..... Monia, a co Szymkowi jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cięzko wyczuć.Cały czas kaszle ale podejrzewam, że tym razem chyba trochę się przeziębił bo ma lekką gorączkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts