Edmar70 04.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cięzko wyczuć. Cały czas kaszle ale podejrzewam, że tym razem chyba trochę się przeziębił bo ma lekką gorączkę. No wiem o czym mówisz, bo moje dziewczyny też tak miały. Stan podgorączkowy taki góra 37,3, kaszel i wieeeeeelgachny katar. Ale jakoś po 2 dniach przeszło. I mam nadzieję, że nie wróci, bo tu prawie lato za oknem, a one muszą w domu siedzieć. Pitul Szymusia mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dziękuję bardzo, napewno pitule i to bardzo mocno Edytko A tak wogóle to miałam ciężką poprzednią noc bo Szymon bardzo często się budził a ta też się zapowiada nieciekawie więc się pożegnam. Jutro postaram się Was odwiedzić. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Buziaczki Monia. Aby nocka była dla Was spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień dobry. Wczoraj mi net wywaliło...i nie mogłam sobie z Wami pogadać...a tak się cieszyłam, że Monia zawitała do mnie. Edytko tutaj musze się z Tobą zgodzić...nic juz nie zostało z naszych pogaduszek... nie ma z kim pogadac o niebudowlanych tematach... Romuś zaginął w akcji z bliźniakami, Ania chyba została porwana....bo już wogóle nie zagląda...Monia zapracowana..... Najgorsze jest to,że nie zanosi się na poprawę...a ja tak tęsknię za naszymi pogaduszkami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzien dobry glamurko ,to kiedy przykrywacie dachem domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzien dobry glamurko ,to kiedy przykrywacie dachem domek jessi a co to za zmiana domku??????? Dach przykrywamy po 20 maja. jak tylko będzie gotowa więźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzien dobry glamurko ,to kiedy przykrywacie dachem domek jessi a co to za zmiana domku??????? Dach przykrywamy po 20 maja. jak tylko będzie gotowa więźba o to juz blizutko do tego etapu i dach bedziesz mieć nad głową a co do zmiany domku to wszystk mam napisane w dzienniku jak i komentarzach dlaczego zmienilismy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzien dobry glamurko ,to kiedy przykrywacie dachem domek jessi a co to za zmiana domku??????? Dach przykrywamy po 20 maja. jak tylko będzie gotowa więźba o to juz blizutko do tego etapu i dach bedziesz mieć nad głową a co do zmiany domku to wszystk mam napisane w dzienniku jak i komentarzach dlaczego zmienilismy domek To poczytam jak tylko wrócę od lekarza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jest tu ktoś????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Glamcia czy coś Ci dolega, ze musiałaś iść do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 05.05.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witaj Glamurko !!Melduje sie po dluzszej nieobecnosci w twoich progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 05.05.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zauwazylam ,ze mamy podobny gust Lazienka bedzie ciemna ,tak jak na wizualizacji ?Jezeli tak to juz jestem zachwycona ,no i ta deszczownica rewelacja!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam się pięknie! Ciekawe, czy ktoś tu zajrzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Jeszcze rochę to zacznę włosy z głowy rwać....Monia zaraz wyśle ci mój numer telefoniczny i proszę o krótką strzałkę jak będziesz miała chwilę na forumik i na plotki....bo tak moja kochana to my nigdy na siebie nie TRAFIMY.....!!! Witam wszystkich .... Edytko witam cię ... ja jestem teraz.... Magda na reszcie wpadłaś...bo już miałam do Wrocławia jechać i szukać i opier....ić za zaniedbywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No jakby co to ja też jeszcze jestem. Kasiu, cos nowego dzieje się na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No jakby co to ja też jeszcze jestem. Kasiu, cos nowego dzieje się na budowie? w sumie to do czwartku nic..... w czwartek zalewaja schody i robia ogrodzenie, chociaż z tym ogrodzeniem to nie wiem czy robią....bo jeszcze nie pytałam.... A potem to już więźba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A te ogrodzenie to już takie docelowe? I ta sama ekipa by robiła? Kasiu wiesz co, ten piekarnik co ja mam i Ty też chcesz go mieć jest w sumie super, tylko jak cos piekę albo grilluję, to potwornie roznozi się zapach po całej chałupie. Nie wiem, czy to normalne, bo nigdy nie miałam elektrycznego piekarnika, tylko gazowy taki stary model. I z niego też pachnie, ale wydaje mi się, że nie aż tak bardzo. Nie wiem co o tym myśleć. A jak robiłam rybę, to myślałam,że padnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A te ogrodzenie to już takie docelowe? I ta sama ekipa by robiła? Kasiu wiesz co, ten piekarnik co ja mam i Ty też chcesz go mieć jest w sumie super, tylko jak cos piekę albo grilluję, to potwornie roznozi się zapach po całej chałupie. Nie wiem, czy to normalne, bo nigdy nie miałam elektrycznego piekarnika, tylko gazowy taki stary model. I z niego też pachnie, ale wydaje mi się, że nie aż tak bardzo. Nie wiem co o tym myśleć. A jak robiłam rybę, to myślałam,że padnę. to chyba jest coś nieszczelne....hmmmm Ja mam teraz starą amicę elektryczną i w sumie niewiele wydostaje sie z niej zapachów..... podkreślę, że piekarnik ma lat 6.... Zadzwoń do sewisu i podpytaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zasmuciłam się tym piekarnikiem. Może i nieszczelny, bo nawet widzę jak się opary się z niej wydostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zasmuciłam się tym piekarnikiem. Może i nieszczelny, bo nawet widzę jak się opary się z niej wydostają. Koniecznie muisz sie tym zając....po pierwsze, bo sprzęt nie tani....a po drugie to takie zapaszki to upierdliwa rzecz....fuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts