Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

Cięzko wyczuć.

Cały czas kaszle ale podejrzewam, że tym razem chyba trochę się przeziębił bo ma lekką gorączkę.

No wiem o czym mówisz, bo moje dziewczyny też tak miały. Stan podgorączkowy taki góra 37,3, kaszel i wieeeeeelgachny katar. Ale jakoś po 2 dniach przeszło. I mam nadzieję, że nie wróci, bo tu prawie lato za oknem, a one muszą w domu siedzieć.

Pitul Szymusia mocno. :)

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry.

Wczoraj mi net wywaliło...i nie mogłam sobie z Wami pogadać...a tak się cieszyłam, że Monia zawitała do mnie.

Edytko tutaj musze się z Tobą zgodzić...nic juz nie zostało z naszych pogaduszek... nie ma z kim pogadac o niebudowlanych tematach...

Romuś zaginął w akcji z bliźniakami, Ania chyba została porwana....bo już wogóle nie zagląda...Monia zapracowana..... :cry:

Najgorsze jest to,że nie zanosi się na poprawę...a ja tak tęsknię za naszymi pogaduszkami..... :cry: :cry: :cry:

dzien dobry glamurko ,to kiedy przykrywacie dachem domek :lol:

jessi a co to za zmiana domku??????? :o :o

Dach przykrywamy po 20 maja. jak tylko będzie gotowa więźba :)

o to juz blizutko do tego etapu :lol: :lol: i dach bedziesz mieć nad głową

a co do zmiany domku to wszystk mam napisane w dzienniku jak i komentarzach :wink: :p dlaczego zmienilismy domek

dzien dobry glamurko ,to kiedy przykrywacie dachem domek :lol:

jessi a co to za zmiana domku??????? :o :o

Dach przykrywamy po 20 maja. jak tylko będzie gotowa więźba :)

o to juz blizutko do tego etapu :lol: :lol: i dach bedziesz mieć nad głową

a co do zmiany domku to wszystk mam napisane w dzienniku jak i komentarzach :wink: :p dlaczego zmienilismy domek

To poczytam jak tylko wrócę od lekarza....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Jeszcze rochę to zacznę włosy z głowy rwać....Monia zaraz wyśle ci mój numer telefoniczny i proszę o krótką strzałkę jak będziesz miała chwilę na forumik i na plotki....bo tak moja kochana to my nigdy na siebie nie TRAFIMY.....!!!

Witam wszystkich ....

Edytko witam cię ... ja jestem teraz....:)

Magda na reszcie wpadłaś...bo już miałam do Wrocławia jechać i szukać i opier....ić za zaniedbywanie ;)

A te ogrodzenie to już takie docelowe? I ta sama ekipa by robiła?

Kasiu wiesz co, ten piekarnik co ja mam i Ty też chcesz go mieć jest w sumie super, tylko jak cos piekę albo grilluję, to potwornie roznozi się zapach po całej chałupie. :roll: Nie wiem, czy to normalne, bo nigdy nie miałam elektrycznego piekarnika, tylko gazowy taki stary model. I z niego też pachnie, ale wydaje mi się, że nie aż tak bardzo. :roll: Nie wiem co o tym myśleć. A jak robiłam rybę, to myślałam,że padnę. :(

A te ogrodzenie to już takie docelowe? I ta sama ekipa by robiła?

Kasiu wiesz co, ten piekarnik co ja mam i Ty też chcesz go mieć jest w sumie super, tylko jak cos piekę albo grilluję, to potwornie roznozi się zapach po całej chałupie. :roll: Nie wiem, czy to normalne, bo nigdy nie miałam elektrycznego piekarnika, tylko gazowy taki stary model. I z niego też pachnie, ale wydaje mi się, że nie aż tak bardzo. :roll: Nie wiem co o tym myśleć. A jak robiłam rybę, to myślałam,że padnę. :(

to chyba jest coś nieszczelne....hmmmm

Ja mam teraz starą amicę elektryczną i w sumie niewiele wydostaje sie z niej zapachów..... podkreślę, że piekarnik ma lat 6.... Zadzwoń do sewisu i podpytaj....