Edmar70 05.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zasmuciłam się tym piekarnikiem. Może i nieszczelny, bo nawet widzę jak się opary się z niej wydostają. Koniecznie muisz sie tym zając....po pierwsze, bo sprzęt nie tani....a po drugie to takie zapaszki to upierdliwa rzecz....fuj.... Dokładnie.... Tylko jak ja zamawiałam ją przez internet, to jak to jest z serwisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zasmuciłam się tym piekarnikiem. Może i nieszczelny, bo nawet widzę jak się opary się z niej wydostają. Koniecznie muisz sie tym zając....po pierwsze, bo sprzęt nie tani....a po drugie to takie zapaszki to upierdliwa rzecz....fuj.... Dokładnie.... Tylko jak ja zamawiałam ją przez internet, to jak to jest z serwisem? Normalnie, zgłaszasz usterkę w serwisie i panowie przyjeżdzają do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No i poszły spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To ja też uciekam.Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Monia jestem już no... dzięki za radę. A macie może jakiś dobry środek o mycia piekarnika w środku. Bo podczas grillowania kiełbaski juz mi chlapnęło co nieco i nie chce to cos się zmyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzien Dobry !!! Melduje sie powitalnie i uciekam do Wroclawia Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.05.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jak mnie wkurza ten internet Co wieczór rozłacza sie i za Boga nie chce załapać Dzień dobry wszystkim. Przedstawiam menu na Komunię...i poprosze o jakieś uwagi i pomysły... 1. OBIAD: - mięsa - pieczeń, kotlety schabowe, kotlety z piersi z kurczaka, dewolaje z pieczarkami, zawijane zrazy, pieczone udka ??. - dodatki - ziemniaki, bułki na parze, ryż, frytki - warzywa i surówki - kalafior, marchewka z groszkiem, buraczki, butkiet warzyw, pieczarki w kwaśnej śmietanie - sosy - sos pieczeniowy, pieczarkowo - borowikowy, masełko - aha ...jeszcze rosół z kury z ręcznie robionym makaronikiem 2. PODWIECZOREK: - tort migdałowy - ciasto z galaretką - makowiec - lody z owocami i karmelem 3. KOLACJA : - garmażerka: schab gotowany, szynka ze szparagami na sałatce, schab faszerowany śliwką, jajka na szynce...i coś tam jeszcze...oczywiście udekorowane i zalane galaretą. mniaaaam, mniaaaam - golonka w warzywach i zakrapiana piwem - rezygnuję - galaretka z kurczaka z warzywami - bigosik z pomidorkami - jajka faszerowne - wędliny, sery, chleb - sałatka jarzynowa - ciasto francuskie nadziewane mięsem mielonym ( po meksykańsku) - krem ze szparadów z grzankami zamiana na czerwony barszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Glamcia i Ty masz zamiar to wszystko podać gościom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Z tego osłupienia zapomniałam dzień dobry powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jami, można się załapać na tą komunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.05.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 czyli na razie ok ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.05.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jami, można się załapać na tą komunię Zapraszam...to ile osób dopisać - 4 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 czyli na razie ok ???? No ok pewnie że tak, bardzo to wszysto apetyczne i na dodatek, to co lubię. Ale czemu aż tak duuuuuużo?????? Sześć rodzajów mięs na obiad, to chyba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jami, można się załapać na tą komunię Zaoprasza...to ile osób dopisać - 4 ??? No przeca żartowałem A tak swoją drogą to żal by mi było mojej kobitki, żeby miała to wszystko przygotowywać i zamówił bym albo catering albo w ogóle impreskę w jakimś pobliskim restaurancie lub nawet małym hoteliku na Szczepankowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.05.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jami, można się załapać na tą komunię Zaoprasza...to ile osób dopisać - 4 ??? No przeca żartowałem A tak swoją drogą to żal by mi było mojej kobitki, żeby miała to wszystko przygotowywać i zamówił bym albo catering albo w ogóle impreskę w jakimś pobliskim restaurancie lub nawet małym hoteliku na Szczepankowie. ale ja nie powiedziałam, że ja to sama przygotowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jami, można się załapać na tą komunię Zaoprasza...to ile osób dopisać - 4 ??? No przeca żartowałem A tak swoją drogą to żal by mi było mojej kobitki, żeby miała to wszystko przygotowywać i zamówił bym albo catering albo w ogóle impreskę w jakimś pobliskim restaurancie lub nawet małym hoteliku na Szczepankowie. ale ja nie powiedziałam, że ja to sama przygotowuję No to całe szczęście, bo już mi się Ciebie żal zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.05.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jami, można się załapać na tą komunię Zaoprasza...to ile osób dopisać - 4 ??? No przeca żartowałem A tak swoją drogą to żal by mi było mojej kobitki, żeby miała to wszystko przygotowywać i zamówił bym albo catering albo w ogóle impreskę w jakimś pobliskim restaurancie lub nawet małym hoteliku na Szczepankowie. ale ja nie powiedziałam, że ja to sama przygotowuję No to całe szczęście, bo już mi się Ciebie żal zrobiło ja chyba z tego wszystkiego to chleb na kolację pokroję... wrobiłam babcię i dziadków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.05.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 czyli na razie ok ???? No ok pewnie że tak, bardzo to wszysto apetyczne i na dodatek, to co lubię. Ale czemu aż tak duuuuuużo?????? Sześć rodzajów mięs na obiad, to chyba przesada. nie....u mnie jest dużo mięsożerców...i tylko na mięsko czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ale uczta sie szykuje .Pysznie ssie to czyta .Jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 06.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 O kurcze, ta komunia to jak wesele. Serio - rozumiem obiad i deser, ale kolacja taka wystawna . Nie wystarczy ,jesli juz ma byc kolacja, sama garmażeka - tj. galarety z mięs i ewentyalnie sałatki z majonezem czy jakies zimne sosy typu dipy. A nawiasem mówiąc to na przyjeciu komunijnym córki bardzo sparwdziła się na deser sałatka owocowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts