pasie 06.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hejka ja też na etapie ustalania menu tylko, że z firmą która nam jedzonko szykuje my zaczynamy od śniadania i na ciastach się skończy mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.05.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień dobry Chciałam tylko powiedzieć, ze z ważnych przyczyn nie będę już udzielała się na forum.Było mi niezmiernie miło poznać Was wszystkich. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień dobry Chciałam tylko powiedzieć, ze z ważnych przyczyn nie będę już udzielała się na forum. Było mi niezmiernie miło poznać Was wszystkich. Monika Mi również było niezmiernie miło Cię poznać.... będzie mi Ciebie brakować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hejka ja też na etapie ustalania menu tylko, że z firmą która nam jedzonko szykuje my zaczynamy od śniadania i na ciastach się skończy mam nadzieję u nas niestety maraton całodniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień dobry Chciałam tylko powiedzieć, ze z ważnych przyczyn nie będę już udzielała się na forum. Było mi niezmiernie miło poznać Was wszystkich. Monika to już nieodwołalne ? może jeszcze kiedyś wrócisz Monia pozdrawiam i powodzenia.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzień dobry wszystkim w ten piękny poranek Dzień dobry Chciałam tylko powiedzieć, ze z ważnych przyczyn nie będę już udzielała się na forum. Było mi niezmiernie miło poznać Was wszystkich. Monika a coś się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień dobry Chciałam tylko powiedzieć, ze z ważnych przyczyn nie będę już udzielała się na forum. Było mi niezmiernie miło poznać Was wszystkich. Monika wpadnij czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień dobry Chciałam tylko powiedzieć, ze z ważnych przyczyn nie będę już udzielała się na forum. Było mi niezmiernie miło poznać Was wszystkich. Monika Cholera, Monia, nawet nie wiesz jak bardzo mnie zasmuciłaś. Będzie mi brakowało Twojego dowcipu i poczucia humoru. Zawsze pozytywnie mnie nastrajałaś. Ja też miałam okres ciszy na FM, ale przeszło, choć nie zapawiadało się wcale. Więc mam nadzieję, że Tobie też się poukłada i jeszcze sobie pogadamy. Czasami czas jest najlepszym doradcą i myślę, że nie możesz nas tak od razu skreślać bo to nigdy nic nie wiadomo. Poczekamy....zobaczymy. A teraz życzę Ci aby żadne zmartwienia i kłopoty się Ciebie nie imały, abyś już niebawem zamieszkała w swoim domeczku i abyś jeszcze długo o nas nie zapomniała. Ślę wielkiego buziaka!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzien dobry Glamurko twoja okolica jest bardzo urokliwa ,a domek to już niedługo "czapeczką "się przykryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzien dobry Glamurko twoja okolica jest bardzo urokliwa ,a domek to już niedługo "czapeczką "się przykryje Już nie mogę sie doczekać, kiedy dostanie dachóweczkę... i wogóle to już chcę tam mieszkać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzien dobry Glamurko twoja okolica jest bardzo urokliwa ,a domek to już niedługo "czapeczką "się przykryje Już nie mogę sie doczekać, kiedy dostanie dachóweczkę... i wogóle to już chcę tam mieszkać.... ja też bym chciała i kapturek dla domku i już mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a jaki kolor dachówki bedziecie miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a jaki kolor dachówki bedziecie miec antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 super bardzo ładny kolorek bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 super bardzo ładny kolorek bedzie wybór nie był łatwy...bo kurcze strasznie duży wybór jest na rynku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Moi mili , w związku z tym, ze mam ogromne zamieszanie z Komunią ....musze jechać wybrać kreację...i torebkę i fryzjer...kosmetyczka i jechać w rodzinne strony po mięsko i gotowe potrawyitp.....informuje ,że znikam z forum do odwołania..... Życzcie mi miłej zabawy.... i trzymajcie kciuki, żebym nie zwiała przed spowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 trzymam kciuki i wracaj szybko do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Glamciu wedle życzenia Miłej zabawy mało stresu no i trzymam kciuki a dla siebie o to samo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzięki za miłe słówka.... Pasiu..... życzę ci tego samego Aniu..... czy ul. Podwale we Wrocławiu to jest ulica jednokierunkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jedna czesc blizej pedetu tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts