Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie ukrywam, że licze na pomoc "fachowców"...czyli Was budujące dziewczyny...:)

LODÓWKA NR 1 :

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25432262_lodowka_lg-gr-f429btqa.jpg

LODÓWKA NR 2 :

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25432281_lodowka_lg-p207fvqa.jpg

I którą wybrać ????

Od dłuższego czasu nic nie piekłam. I oczywiście nie kontaktowałam się z serwisem. :roll:

To nie dobrze.... powinnaś sie tym zająć, to jest za drogi sprzęt, żeby z tym zwlekać....

No ale właściwie to co ja ma powiedzieć, że zapachy wydostają się na zewnątrz? To mi odpowie, że jak się piecze, to zapachy muszą być... :roll:

Od dłuższego czasu nic nie piekłam. I oczywiście nie kontaktowałam się z serwisem. :roll:

To nie dobrze.... powinnaś sie tym zająć, to jest za drogi sprzęt, żeby z tym zwlekać....

No ale właściwie to co ja ma powiedzieć, że zapachy wydostają się na zewnątrz? To mi odpowie, że jak się piecze, to zapachy muszą być... :roll:

Tak właśnie powiedz....tylko zaznacz, że to nie jest normalna ilość zapachów... tylko,że śmierdzi w całym domu. Niech przyjadą i sprawdzą..... nic Cię to nie kosztuje

hmm....................u mnie też zapachy się roznoszą po całym domu jak coś piekę.........................ale to raczej miłe zapachy :wink:

A u Ciebie jak?...............tak jakoś mocniej pachnie?????? :roll: :roll: :roll:

Wydaje mi się, że dużo bardziej niż mam teraz. Ale obecnie piekę w kuchence gazowej, więc nie wiem, czy to ma wpływ. :roll:

A jak grillowałam rybę, to musiałam się ewakuować. :lol:

Fajnie, bo teraz mozna wszystkie okna i drzwi otworzyć, ale zimą. :roll:

Przepraszam, czy Ty już mieszkasz :o :o :o :o

czy tylko dochodząco korzystasz z kuchni :roll:

No wiadomo, że dochodząco. 8)

Przecież wiesz, jak mam blisko. A poza tym musiałam juz wypróbować jak to działa. :lol:

Wiem, że już nie możesz się doczekać. Wcale się nie dziwię. Taki piękny dom zbudowaliście, że ...............ach :lol: :lol: :lol: :lol:

Przepraszam, czy Ty już mieszkasz :o :o :o :o

czy tylko dochodząco korzystasz z kuchni :roll:

No wiadomo, że dochodząco. 8)

Przecież wiesz, jak mam blisko. A poza tym musiałam juz wypróbować jak to działa. :lol:

Wiem, że już nie możesz się doczekać. Wcale się nie dziwię. Taki piękny dom zbudowaliście, że ...............ach :lol: :lol: :lol: :lol:

Takiego kwiatu to pół światu. 8)

Przebieram nózkami i ściskam mocno kciuki, aby szybciej minęło to oczekiwanie na przeprowadzkę.