GLAMOURMUM 12.05.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Z kilku pozycji zrezygnowałam....i przyznaję, że niewiele zostało To znaczy, że było tyle ile trzeba. Doberek! Doberek Jak kuchenka...??? zgłosiłaś sie do serwisu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nie ukrywam, że licze na pomoc "fachowców"...czyli Was budujące dziewczyny... LODÓWKA NR 1 : http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25432262_lodowka_lg-gr-f429btqa.jpg LODÓWKA NR 2 : http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25432281_lodowka_lg-p207fvqa.jpg I którą wybrać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Od dłuższego czasu nic nie piekłam. I oczywiście nie kontaktowałam się z serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Od dłuższego czasu nic nie piekłam. I oczywiście nie kontaktowałam się z serwisem. To nie dobrze.... powinnaś sie tym zająć, to jest za drogi sprzęt, żeby z tym zwlekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Od dłuższego czasu nic nie piekłam. I oczywiście nie kontaktowałam się z serwisem. To nie dobrze.... powinnaś sie tym zająć, to jest za drogi sprzęt, żeby z tym zwlekać.... No ale właściwie to co ja ma powiedzieć, że zapachy wydostają się na zewnątrz? To mi odpowie, że jak się piecze, to zapachy muszą być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Od dłuższego czasu nic nie piekłam. I oczywiście nie kontaktowałam się z serwisem. To nie dobrze.... powinnaś sie tym zająć, to jest za drogi sprzęt, żeby z tym zwlekać.... No ale właściwie to co ja ma powiedzieć, że zapachy wydostają się na zewnątrz? To mi odpowie, że jak się piecze, to zapachy muszą być... Tak właśnie powiedz....tylko zaznacz, że to nie jest normalna ilość zapachów... tylko,że śmierdzi w całym domu. Niech przyjadą i sprawdzą..... nic Cię to nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Glamourku, widzę, że komunia się udała. Córę mało widać, ale Marcel.. no boooski jest a jaką ma laskę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Cześć Kasiu No idziesz z budową jak burza Serdeczne życzenia dla Laury A o co biega z zapachami z piekarnika????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A o co biega z zapachami z piekarnika????? No mnie z tego nowego jakoś wydaje mi się, że mocno daje. Nawet no poddaszu strasznie capi podczas pieczenia mięsiwa. Dziewczyny mówią, że może nie jest szczelny i że muszę zgłosić to do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 hmm....................u mnie też zapachy się roznoszą po całym domu jak coś piekę.........................ale to raczej miłe zapachy A u Ciebie jak?...............tak jakoś mocniej pachnie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 hmm....................u mnie też zapachy się roznoszą po całym domu jak coś piekę.........................ale to raczej miłe zapachy A u Ciebie jak?...............tak jakoś mocniej pachnie?????? Wydaje mi się, że dużo bardziej niż mam teraz. Ale obecnie piekę w kuchence gazowej, więc nie wiem, czy to ma wpływ. A jak grillowałam rybę, to musiałam się ewakuować. Fajnie, bo teraz mozna wszystkie okna i drzwi otworzyć, ale zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aniu........ jak miło Cię widzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to jak musiałaś się ewakuować to chyba coś jest nie tak Możę zawołaj ten serwis, a wcześniej................wstaw rybę do piekarnika Przepraszam, czy Ty już mieszkasz czy tylko dochodząco korzystasz z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aniu........ jak miło Cię widzieć... Cześć Kasiu Ciebie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Przepraszam, czy Ty już mieszkasz czy tylko dochodząco korzystasz z kuchni No wiadomo, że dochodząco. Przecież wiesz, jak mam blisko. A poza tym musiałam juz wypróbować jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Przepraszam, czy Ty już mieszkasz czy tylko dochodząco korzystasz z kuchni No wiadomo, że dochodząco. Przecież wiesz, jak mam blisko. A poza tym musiałam juz wypróbować jak to działa. Wiem, że już nie możesz się doczekać. Wcale się nie dziwię. Taki piękny dom zbudowaliście, że ...............ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aniu a są już zdjęcia ogródka...... wklejaj zdjęcia przez http://www.empikfoto.pl Ja teraz na tym działam i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Przepraszam, czy Ty już mieszkasz czy tylko dochodząco korzystasz z kuchni No wiadomo, że dochodząco. Przecież wiesz, jak mam blisko. A poza tym musiałam juz wypróbować jak to działa. Wiem, że już nie możesz się doczekać. Wcale się nie dziwię. Taki piękny dom zbudowaliście, że ...............ach Takiego kwiatu to pół światu. Przebieram nózkami i ściskam mocno kciuki, aby szybciej minęło to oczekiwanie na przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzięki Kasiu, jak zdjęcia pstryknę to wrzucę Jedziesz do Warszawy na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aniu a są już zdjęcia ogródka...... wklejaj zdjęcia przez http://www.empikfoto.pl Ja teraz na tym działam i jestem zadowolona Kasiu, a który link wklejasz, tak aby było widoczne duże zdjęcie a nie miniaturka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts