GLAMOURMUM 12.05.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzięki Kasiu, jak zdjęcia pstryknę to wrzucę Jedziesz do Warszawy na zlot niby sie zdeklarowałam, ale jeszcze sama nie wiem.... jak Tomek zdąży wrócić z Japoni to pewnie sie pojawimy....a jak nie...to raczej sama nie przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aniu a są już zdjęcia ogródka...... wklejaj zdjęcia przez http://www.empikfoto.pl Ja teraz na tym działam i jestem zadowolona Kasiu, a który link wklejasz, tak aby było widoczne duże zdjęcie a nie miniaturka? Po lewej stronie 3 link od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aniu a są już zdjęcia ogródka...... wklejaj zdjęcia przez http://www.empikfoto.pl Ja teraz na tym działam i jestem zadowolona Kasiu, a który link wklejasz, tak aby było widoczne duże zdjęcie a nie miniaturka? Po lewej stronie 3 link od góry. dzięki. Mąż jedzie do Japonii????? Ale ma fajnie. To jest jedno z moich marzeń. Niespełnionych pewnie nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aniu, cześć, dawno Cię nie widziałam na forum Kasiu, o co chodzi z tą Monią?? (wyczytałam u Edmarki ) I Ty sie nie wygłupiaj z jakimiś odejściami, bo ja tu zaglądam i chyba tez jestem już trochę swoja.. przynajmniej Ty dla mnie jesteś tylko mało zaglądam teraz, póki ciepło to siedzimy na polku a mała w dodatku mi żyć spokojnie nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Cześć Aniu Dawno mnie nie było.................bo brak czasu Normalnie nie wiem jak Wy to kobitki robicie, że jeszcze czas na forum macie A co z Monią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 no, problem w tym, że ja tez jestem coraz rzadziej. Nie brakuje mi czasu, tylko Nadia juz nie śpi tyle co wcześniej, ma tylko dwie krótkie drzemki w ciągu dnia i cały czas wisi mi na rekach. Ja ją na podłogę a ona się po mnie wspina i płacze Nie musze jej nosić, ale musze z nia siedzieć nawet obiad mi cieżko teraz ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to oducz (czy to się tak pisze ) ją tego noszenia, im prędzej tym lepiej, bo wiesz, dzieci rosną i są coraz cięższe Może jakiś kojec, inne zabawki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No właśnie miałam powiedzieć...jaka szkoda, że nie ma Moni..... Monia któregoś dnia napisała u mnie,że niestety musi zrezygnować z udzielania się na forum... bardzo szkoda Dario...oczywiście, że jesteś moja ...nie wyobrażam sobie inaczej.... Edytko....ja zazdraszczam mojemu męzowie tego wyjazdu...w ubiegłym roku zwiedził całą Brazylię....wzdłuż i wszerz...do tego Pragwaj, Argentyna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kurde no................co z Monią....................stało się coś Kasia...................zabieraj się z mężem, będziesz miala z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kasia...................zabieraj się z mężem, będziesz miala z głowy bardzo bym chciała, ale nic z tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kasia...................zabieraj się z mężem, będziesz miala z głowy bardzo bym chciała, ale nic z tego.... No to jak nie Japonia to Urzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kasia...................zabieraj się z mężem, będziesz miala z głowy bardzo bym chciała, ale nic z tego.... No to jak nie Japonia to Urzut taki malutki szantażyk emocjonalny Gdzie ta Edzia...??? Zaginęła w akcjiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kasiu, a może razem z Anią przyjedziesz do mnie, a potem razem wyskoczymy na zlocik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kasiu, a może razem z Anią przyjedziesz do mnie, a potem razem wyskoczymy na zlocik. Dziękuję Edytko za zaproszenie...ale Wy i tak będziecie z menżami....no chyba, że Ania wybierze się bez męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kasiu, a może razem z Anią przyjedziesz do mnie, a potem razem wyskoczymy na zlocik. Dziękuję Edytko za zaproszenie...ale Wy i tak będziecie z menżami....no chyba, że Ania wybierze się bez męża. A co to za różnica, czy z mężem, czy bez? Zreszta ja też nie wiem czy Marek pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kasiu, a może razem z Anią przyjedziesz do mnie, a potem razem wyskoczymy na zlocik. Dziękuję Edytko za zaproszenie...ale Wy i tak będziecie z menżami....no chyba, że Ania wybierze się bez męża. A co to za różnica, czy z mężem, czy bez? Zreszta ja też nie wiem czy Marek pojedzie. hmmm. w sumie masz rację.... " z drzewem do lasu???" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kasiu, a może razem z Anią przyjedziesz do mnie, a potem razem wyskoczymy na zlocik. Dziękuję Edytko za zaproszenie...ale Wy i tak będziecie z menżami....no chyba, że Ania wybierze się bez męża. A co to za różnica, czy z mężem, czy bez? Zreszta ja też nie wiem czy Marek pojedzie. hmmm. w sumie masz rację.... " z drzewem do lasu???" Pozytywnie myślisz. Więc myśl intensywnie, albo lepiej juz nie myśl, tylko powiedz, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kasiu, a może razem z Anią przyjedziesz do mnie, a potem razem wyskoczymy na zlocik. Dziękuję Edytko za zaproszenie...ale Wy i tak będziecie z menżami....no chyba, że Ania wybierze się bez męża. A co to za różnica, czy z mężem, czy bez? Zreszta ja też nie wiem czy Marek pojedzie. hmmm. w sumie masz rację.... " z drzewem do lasu???" Pozytywnie myślisz. Więc myśl intensywnie, albo lepiej juz nie myśl, tylko powiedz, że tak. Jak na ślubnym kobiercu..... "tak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to oducz (czy to się tak pisze ) ją tego noszenia, im prędzej tym lepiej, bo wiesz, dzieci rosną i są coraz cięższe Może jakiś kojec, inne zabawki...... Aniu, ja jej tego nie uczę, na siłę ją próbuje uczyć samodzielności, to jest moje drugie dziecko i z Dawidkiem nie miałam takich problemów. Też go nie uczyłam takiego noszenia. Od początku tego unikam, ciągle próbuję ja zainteresować zabawkami czy czymkolwiek innym. Nic z tego. Dopóki nie raczkowała, wszystko było ok, jak ją posadziłam to musiała zostać w tym miejscu. Teraz ja ją daję na przykład u Dawidka w pokoju na dywan i on próbuje sie z nią pobawić .. ja uciekam cichaczem do kuchni, a ona myk, myk.. i juz przy nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.05.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to oducz (czy to się tak pisze ) ją tego noszenia, im prędzej tym lepiej, bo wiesz, dzieci rosną i są coraz cięższe Może jakiś kojec, inne zabawki...... Aniu, ja jej tego nie uczę, na siłę ją próbuje uczyć samodzielności, to jest moje drugie dziecko i z Dawidkiem nie miałam takich problemów. Też go nie uczyłam takiego noszenia. Od początku tego unikam, ciągle próbuję ja zainteresować zabawkami czy czymkolwiek innym. Nic z tego. Dopóki nie raczkowała, wszystko było ok, jak ją posadziłam to musiała zostać w tym miejscu. Teraz ja ją daję na przykład u Dawidka w pokoju na dywan i on próbuje sie z nią pobawić .. ja uciekam cichaczem do kuchni, a ona myk, myk.. i juz przy nodze czwana bestyjka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts