DarioAS 12.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 i to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dobry A ten Elektryk to kto ? może ten z Tulec co u mnie robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.05.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dobry A ten Elektryk to kto ? może ten z Tulec co u mnie robił ? nieee.... ten jest ze Środy Wielkopolskiej..... a Twój też był taki tani.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dobry A ten Elektryk to kto ? może ten z Tulec co u mnie robił ? nieee.... ten jest ze Środy Wielkopolskiej..... a Twój też był taki tani.....? Mnie Elektryka wyniosła coś koło 6,5tys na cały dom łącznie z kablami do TV, LAN i alarmu oraz rozdzielnią i jej wyposażeniem. Punktów Ci u mnie dostatek nawet nie wiem ile W piątek mi będzie podłączał prąd do domu. A w ogóle ten elektryk robił dla wielu forumowiczów i nawet dla moich 2 kolegów i będzie robił dla mojego sąsiada co się koło mnie buduje. Z terminami u niego jest krucho ( przeze mnie, tyle mu nagoniłem klientów z FM i innych) , bo wczoraj z nim gadałem to mówił coś o terminach na sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.05.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dobry A ten Elektryk to kto ? może ten z Tulec co u mnie robił ? nieee.... ten jest ze Środy Wielkopolskiej..... a Twój też był taki tani.....? Mnie Elektryka wyniosła coś koło 6,5tys na cały dom łącznie z kablami do TV, LAN i alarmu oraz rozdzielnią i jej wyposażeniem. Punktów Ci u mnie dostatek nawet nie wiem ile W piątek mi będzie podłączał prąd do domu. A w ogóle ten elektryk robił dla wielu forumowiczów i nawet dla moich 2 kolegów i będzie robił dla mojego sąsiada co się koło mnie buduje. Z terminami u niego jest krucho ( przeze mnie, tyle mu nagoniłem klientów z FM i innych) , bo wczoraj z nim gadałem to mówił coś o terminach na sierpień. u mnie będzie podobnie...bo podawał mi te ceny mocno na wyrost . Ja mam z polecenia....tak w sumie to jest znajomy mojego teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 u mnie będzie podobnie...bo podawał mi te ceny mocno na wyrost . Ja mam z polecenia....tak w sumie to jest znajomy mojego teścia No to fakt - jakby co będzie na Teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.05.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 u mnie będzie podobnie...bo podawał mi te ceny mocno na wyrost . Ja mam z polecenia....tak w sumie to jest znajomy mojego teścia No to fakt - jakby co będzie na Teścia Z jednej strony tak....a z drugiej to była najniższa wycena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 u mnie będzie podobnie...bo podawał mi te ceny mocno na wyrost . Ja mam z polecenia....tak w sumie to jest znajomy mojego teścia No to fakt - jakby co będzie na Teścia Z jednej strony tak....a z drugiej to była najniższa wycena Może teściu się dorzuca po cichu i nawet o tym nie wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.05.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 u mnie będzie podobnie...bo podawał mi te ceny mocno na wyrost . Ja mam z polecenia....tak w sumie to jest znajomy mojego teścia No to fakt - jakby co będzie na Teścia Z jednej strony tak....a z drugiej to była najniższa wycena Może teściu się dorzuca po cichu i nawet o tym nie wiesz ? Wątpię.... nawet przy moim dużym optymiźmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.05.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No wiesz! nie wierzysz w teścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.05.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No wiesz! nie wierzysz w teścia? chwila zastanowienia............ wciąż myślę..................... no niestety nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pozytywnie myślisz. Więc myśl intensywnie, albo lepiej juz nie myśl, tylko powiedz, że tak. Jak na ślubnym kobiercu..... "tak" Traktuję to jak publiczne przyrzeczenie i juz sie nie wywiniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.05.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pozytywnie myślisz. Więc myśl intensywnie, albo lepiej juz nie myśl, tylko powiedz, że tak. Jak na ślubnym kobiercu..... "tak" Traktuję to jak publiczne przyrzeczenie i juz sie nie wywiniesz. no chyba że okażę się uciekająca Panną Młodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Cześć Glamciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 14.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ..bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No to ja tyż Dziń Dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.05.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dzień dobry... Wczoraj widziałam przepiękna czerwoną lodówkę..... zakochałam się...tymbardziej,że chcę dodać do kuchni kolor czerwony....(żeby ją ożywić)....ratunku...czy ja mam dobry pomysł,żeby pomiędzy wysokie białe szafki włożyć czerwonąlodówkę SbS.... Taka....tylko czerwona http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25468623_b1bd4cab-8cec-4258-b88d-5a5fcd992128_product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.05.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Biało Czerwone to barwy narodowe - jak najbardziej pasuje do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 14.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jak ślicznie rośnie domek Co do lodówki - jeszcze wprowadzenie małych czarnych akcentów (jakaś doniczka/wazon, czy czarno biały obrazek) i będzie wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts