Wciornastek 14.05.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Lodówka wypas. Co do barw to owszem jesli zachowasz pewną kontrole nad czerwonymi dodatkami to może być nawet całkiem bajeranckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Piekna lodowka Widzialam na zywo czerwona kuchnie na wysoki polysk...marzenie,cudenko .Jedyny mankament ,wszedzie widac odciski palcow i pozostaje ciagle bieganie ze szmatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.05.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Piekna lodowka Widzialam na zywo czerwona kuchnie na wysoki polysk...marzenie,cudenko .Jedyny mankament ,wszedzie widac odciski palcow i pozostaje ciagle bieganie ze szmatka Tylko lodówka byłaby czerwona....pozostałe meble będą białe na wysoki połysk...a na szczęście na nich nie widać odcisków palcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.05.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jak ślicznie rośnie domek Co do lodówki - jeszcze wprowadzenie małych czarnych akcentów (jakaś doniczka/wazon, czy czarno biały obrazek) i będzie wspaniale dzień dobry abeczkab...co u Ciebie...sporo czas się nie odzywałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.05.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wczoraj widziałam przepiękna czerwoną lodówkę..... zakochałam się... Kupuj bo raz się żyję i trzeba korzystać z przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Piekna lodowka Widzialam na zywo czerwona kuchnie na wysoki polysk...marzenie,cudenko .Jedyny mankament ,wszedzie widac odciski palcow i pozostaje ciagle bieganie ze szmatka Tylko lodówka byłaby czerwona....pozostałe meble będą białe na wysoki połysk...a na szczęście na nich nie widać odcisków palcow a jak tak to inna sprawa Ogolnie bedzie super efekt....jak dla mnie ,bo lubie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.05.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wczoraj widziałam przepiękna czerwoną lodówkę..... zakochałam się... Kupuj bo raz się żyję i trzeba korzystać z przyjemności mój mąż już sie zaczyna bać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.05.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No chyba, żeby tą ściane zrobić w czerwonych meblach z białą lodówką.... o taką: http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25432281_lodowka_lg-p207fvqa.jpg a po [przeciwnej stronie meble będą białe z drewnianym blatem i kawałkiem blatu silestone w kolorze czerwieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 14.05.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jak ślicznie rośnie domek Co do lodówki - jeszcze wprowadzenie małych czarnych akcentów (jakaś doniczka/wazon, czy czarno biały obrazek) i będzie wspaniale dzień dobry abeczkab...co u Ciebie...sporo czas się nie odzywałaś... U mnie tak sobie ale będzie lepiej. Wiadro zimnej wody sprawiło że już nie żyje tak budową i nie jest w tej chwili to dla mnie najważniejsze (może to dobrze bo się tak nie przejmuje) A co do lodówki. To fajnie byłoby jakby ona nie była jedynym czerwonym elementem. No i subiektywnie podchodząc do tych kolorów dodałabym trzeci - czarny kolor ale jako bardzo subtelny, ledwo zauważalny akcent Będę bardzo wdzięczna jak się wypowiesz na temat mojego nowego pomysłu (wygląda na to że mam za dużo czasu bo ciągle coś kombinuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.05.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jak ślicznie rośnie domek Co do lodówki - jeszcze wprowadzenie małych czarnych akcentów (jakaś doniczka/wazon, czy czarno biały obrazek) i będzie wspaniale dzień dobry abeczkab...co u Ciebie...sporo czas się nie odzywałaś... U mnie tak sobie ale będzie lepiej. Wiadro zimnej wody sprawiło że już nie żyje tak budową i nie jest w tej chwili to dla mnie najważniejsze (może to dobrze bo się tak nie przejmuje) A co do lodówki. To fajnie byłoby jakby ona nie była jedynym czerwonym elementem. No i subiektywnie podchodząc do tych kolorów dodałabym trzeci - czarny kolor ale jako bardzo subtelny, ledwo zauważalny akcent Będę bardzo wdzięczna jak się wypowiesz na temat mojego nowego pomysłu (wygląda na to że mam za dużo czasu bo ciągle coś kombinuje ) już lecę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Cześc Kasiu co słychac? Widziałam zdjęcia Ślicznie córka wyszła.Syn też się spisał A ja za rok A na budowie co się dzieje?Stawiasz już więźbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No właśnie, co słychać? zarobiona pewnie jestes jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.05.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kochane moje...zarobiona jestem na maxa. Czekamy na więźbę... bo oczywiście nie było by ważne gdybym nie pokombinowała (dzięki anetinie) i nie kupowała drzewa w nadleśnictwie i przerabiała go w tartaku. Zaoszczędzę sporo.... ponad 5 tyś.... Na budowie jest ok...to znaczy wszystko skończone i czeka na cieśle....schody zalane.... A tak wogóle to okazało sie,że jest błąd w projekcie...a błąd dotyczy tego okrągłego okna na froncie. Dobrze,że u nas okno zostało mniejszone.... bo teraz byłby problem. Zdjęcia schodów wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.05.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ludziska, gdzie Wy jesteście...dlaczego nikt mnie nie odwiedza??? Czy ktoś mi powie jak można skopiować z programu IKEA zaprojektowaną kuchnię.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Program zapisuje ci kuchnie do pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.05.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Program zapisuje ci kuchnie do pliku. markoto nie kumam. Możesz mi dokładnie napisać co mam zrobić po kolei po tym jak kuchnia jest gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jak jest gotowa, idziesz do file i save as i podajesz mu miejsce zapisu i nazwe pod jaka ma zapisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.05.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jak jest gotowa, idziesz do file i save as i podajesz mu miejsce zapisu i nazwe pod jaka ma zapisac. to wiem, ale nie wiem, jak potem ten projekt wkleić do muratora do dziennika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To trzebabylo tak od razu Albo zapiszesz widok jako bmp i potem zamienisz na jpg albo zrobisz print screen i wkleisz np do painta, potem dotniesz "cropem" i mozesz wklejac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.05.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To trzebabylo tak od razu Albo zapiszesz widok jako bmp i potem zamienisz na jpg albo zrobisz print screen i wkleisz np do painta, potem dotniesz "cropem" i mozesz wklejac wielkie dzięki O to właśnie mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts