Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Piekna lodowka :D

Widzialam na zywo czerwona kuchnie na wysoki polysk...marzenie,cudenko :o .Jedyny mankament ,wszedzie widac odciski palcow i pozostaje ciagle bieganie ze szmatka :roll: :-?

Tylko lodówka byłaby czerwona....pozostałe meble będą białe na wysoki połysk...a na szczęście na nich nie widać odcisków palcow

Piekna lodowka :D

Widzialam na zywo czerwona kuchnie na wysoki polysk...marzenie,cudenko :o .Jedyny mankament ,wszedzie widac odciski palcow i pozostaje ciagle bieganie ze szmatka :roll: :-?

Tylko lodówka byłaby czerwona....pozostałe meble będą białe na wysoki połysk...a na szczęście na nich nie widać odcisków palcow

a jak tak to inna sprawa :) Ogolnie bedzie super efekt....jak dla mnie ,bo lubie takie :D

No chyba, żeby tą ściane zrobić w czerwonych meblach z białą lodówką....

o taką:

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25432281_lodowka_lg-p207fvqa.jpg

a po [przeciwnej stronie meble będą białe z drewnianym blatem i kawałkiem blatu silestone w kolorze czerwieni... :roll: :roll:

Jak ślicznie rośnie domek :D

Co do lodówki - jeszcze wprowadzenie małych czarnych akcentów (jakaś doniczka/wazon, czy czarno biały obrazek) i będzie wspaniale :D

dzień dobry abeczkab...co u Ciebie...sporo czas się nie odzywałaś...

U mnie tak sobie ;) ale będzie lepiej. Wiadro zimnej wody sprawiło że już nie żyje tak budową i nie jest w tej chwili to dla mnie najważniejsze :p (może to dobrze bo się tak nie przejmuje)

A co do lodówki. To fajnie byłoby jakby ona nie była jedynym czerwonym elementem. No i subiektywnie podchodząc do tych kolorów dodałabym trzeci - czarny kolor ;) ale jako bardzo subtelny, ledwo zauważalny akcent

Będę bardzo wdzięczna jak się wypowiesz na temat mojego nowego pomysłu (wygląda na to że mam za dużo czasu bo ciągle coś kombinuje :p)

Jak ślicznie rośnie domek :D

Co do lodówki - jeszcze wprowadzenie małych czarnych akcentów (jakaś doniczka/wazon, czy czarno biały obrazek) i będzie wspaniale :D

dzień dobry abeczkab...co u Ciebie...sporo czas się nie odzywałaś...

U mnie tak sobie ;) ale będzie lepiej. Wiadro zimnej wody sprawiło że już nie żyje tak budową i nie jest w tej chwili to dla mnie najważniejsze :p (może to dobrze bo się tak nie przejmuje)

A co do lodówki. To fajnie byłoby jakby ona nie była jedynym czerwonym elementem. No i subiektywnie podchodząc do tych kolorów dodałabym trzeci - czarny kolor ;) ale jako bardzo subtelny, ledwo zauważalny akcent

Będę bardzo wdzięczna jak się wypowiesz na temat mojego nowego pomysłu (wygląda na to że mam za dużo czasu bo ciągle coś kombinuje :p)

już lecę poczytać :)

Kochane moje...zarobiona jestem na maxa.

Czekamy na więźbę... bo oczywiście nie było by ważne gdybym nie pokombinowała (dzięki anetinie) i nie kupowała drzewa w nadleśnictwie i przerabiała go w tartaku. Zaoszczędzę sporo.... ponad 5 tyś.... :)

Na budowie jest ok...to znaczy wszystko skończone i czeka na cieśle....schody zalane.... A tak wogóle to okazało sie,że jest błąd w projekcie...a błąd dotyczy tego okrągłego okna na froncie. Dobrze,że u nas okno zostało mniejszone.... bo teraz byłby problem.

Zdjęcia schodów wieczorkiem. :)