Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to super ,ale wam zazdroszczę :wink: :p ,też bym chciała juz sobie sadzic drzewka u siebie :roll: :D buziaki

Z tego co pamiętam w czerwcu wybierasz sie już do Polski.... zostało ci już mało czasu :) :) :) :) :) :) :) :)

tak tak już cały miesiąc do wylotu mam :lol: :lol: ,wiec jak wróce to zajmę się swoja działeczka,a pola do popisu mam duuuuuuzo bo aż 3200 metrów ma działka ,marzy mi się taki jakis mały sad owocowy :wink: :p ,tylko nie wiem czy jak wróce jest sens sadzic drzewka , nie wiem czy lepiej poczekac do wiosny :roll: ,bo tak na prawde to nie wiem kiedy sie sadzi najlepiej takie drzewka owocowe

no to super ,ale wam zazdroszczę :wink: :p ,też bym chciała juz sobie sadzic drzewka u siebie :roll: :D buziaki

Z tego co pamiętam w czerwcu wybierasz sie już do Polski.... zostało ci już mało czasu :) :) :) :) :) :) :) :)

tak tak już cały miesiąc do wylotu mam :lol: :lol: ,wiec jak wróce to zajmę się swoja działeczka,a pola do popisu mam duuuuuuzo bo aż 3200 metrów ma działka ,marzy mi się taki jakis mały sad owocowy :wink: :p ,tylko nie wiem czy jak wróce jest sens sadzic drzewka , nie wiem czy lepiej poczekac do wiosny :roll: ,bo tak na prawde to nie wiem kiedy sie sadzi najlepiej takie drzewka owocowe

Na drzewkach owocowych to ja się też nie znam... ba! wogóle mało się znam na roślinności... ale można wszytsko wyczytać w necie i na razie na tym bazuję :)

Dzień dobry wszystkim. DZisiaj będę dopiero po południu, bo jadę odebrać moją lodówę...:)

Byłam, obejrzałam. Nie wiem do czego się przyczepić ... :wink:

A poważnie - nie jestem zwolenniczką umieszczania płyt kuchennych "na widoku" (zlewozmywaków zresztą też). Wzięłaś na pewno pod uwagę jakiś sposób na zasłonięcie tej płyty od strony jadalni, prawda?? Poza tym potrzebny jest tutaj okap wyspowy ... ale to pewnie też wiesz :D Ciekawy pomysł ustawienia słupka z piekarnikiem, bardzo ciekawy!

Miłego dzionka :D

Byłam, obejrzałam. Nie wiem do czego się przyczepić ... :wink:

A poważnie - nie jestem zwolenniczką umieszczania płyt kuchennych "na widoku" (zlewozmywaków zresztą też). Wzięłaś na pewno pod uwagę jakiś sposób na zasłonięcie tej płyty od strony jadalni, prawda?? Poza tym potrzebny jest tutaj okap wyspowy ... ale to pewnie też wiesz :D Ciekawy pomysł ustawienia słupka z piekarnikiem, bardzo ciekawy!

Miłego dzionka :D

Brazula wszystko będzie przykryte od strony salonu...a dokładniej będzie to czerwona płyta Silestone, nie miałam tylko jak tego pokazać na tym programie... Nad dolnymi szafkami będzie na wysokości 1 metra a nad płytą będzie 1,20. Nic nie będzie widać.

Ja teraz mamodkrytą kuchnię i piekarnik na widoku i wiem ile sprzątania mnie to kosztuje...nie popełnię więcej tego błędu.

Jeszcze zastanawiam sie nad 1 rzeczą...a mianowicie czy pomiędzy słupkiem z piekarnikiem a ścianą nie zrobić szafki z żaluzją.... :roll:

Glamcia masz takie odjechane pomysły (czyt: odważne), że już nie mogę się doczekać ich realizacji. :) Czerwone akcenty już mi się podobają. Nie mogę tylko wyobrazić sobie, jak ma wygladać ta płyta oddzielająca piekarnik od salonu? :roll:

A jeśli chodzi o żaluzję, to musiała by być chyba takiej samej wysokości co słupek z piekarnikiem, bo inaczej to może to nie wyglądać za specjalnie. :roll: Tak mi się wydaje.

Edytko... ta czerwona płyta nad płytą ceramiczną.......nie umiem tego wyjaśnić, ale wyglądać będzie mniej więcej tak:

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25528757_widok1.jpg

Zobaczysz efekt jak skończę kuchnię....

Mas zrację co do szafki z żaluzją, zreszta ju sama wkleiłam taką szafkę dużo wyższą od tej z piekarnikiem... i wyszedł totalny nieład :roll:

Cieszę się, że wpadłaś....już dawno Cię u mnie nie było. Hmmmm , czy nie miałabyś nic przeciwko temu, jeżeli podkradłabym sobie Twoje kafle w dolnej łazience....Są odjazdowe i widziałam je na żywo.... cudo...cudo...cudo :)

Glamciu zanim się doczekam na efekt końcowy tej kuchni, to mnie skręci. 8)

Nie nie gadaj, że dawno mnie nie było. :o Ostatnio w piątek, to chyba nie tak dawno. :)

Ależ oczywiście częstuj się moimi kaflami. :lol: Ale skąd wiesz jaką ja mam glazurę? Wydaje mi sie, że ich jeszcze nie pokazywałam. :roll:

widziałam i nawet mi pisałaś nazwę tych kafelek....

Dawno ...dawno nie byłaś....

Szalerjesz w tym swoim domku.... kiedy planujecie sie wprowadzić ?