jessi 17.05.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dzien doberek Glamurko ,jak mija niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.05.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dzien doberek Glamurko ,jak mija niedziela dzien dobry... właśnie się szykujemy bo jedziemy na działkę... posadzić nowe drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 no to super ,ale wam zazdroszczę ,też bym chciała juz sobie sadzic drzewka u siebie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.05.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 no to super ,ale wam zazdroszczę ,też bym chciała juz sobie sadzic drzewka u siebie buziaki Z tego co pamiętam w czerwcu wybierasz sie już do Polski.... zostało ci już mało czasu :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 no to super ,ale wam zazdroszczę ,też bym chciała juz sobie sadzic drzewka u siebie buziaki Z tego co pamiętam w czerwcu wybierasz sie już do Polski.... zostało ci już mało czasu :) :) :) :) tak tak już cały miesiąc do wylotu mam ,wiec jak wróce to zajmę się swoja działeczka,a pola do popisu mam duuuuuuzo bo aż 3200 metrów ma działka ,marzy mi się taki jakis mały sad owocowy ,tylko nie wiem czy jak wróce jest sens sadzic drzewka , nie wiem czy lepiej poczekac do wiosny ,bo tak na prawde to nie wiem kiedy sie sadzi najlepiej takie drzewka owocowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.05.2009 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 no to super ,ale wam zazdroszczę ,też bym chciała juz sobie sadzic drzewka u siebie buziaki Z tego co pamiętam w czerwcu wybierasz sie już do Polski.... zostało ci już mało czasu :) :) :) :) tak tak już cały miesiąc do wylotu mam ,wiec jak wróce to zajmę się swoja działeczka,a pola do popisu mam duuuuuuzo bo aż 3200 metrów ma działka ,marzy mi się taki jakis mały sad owocowy ,tylko nie wiem czy jak wróce jest sens sadzic drzewka , nie wiem czy lepiej poczekac do wiosny ,bo tak na prawde to nie wiem kiedy sie sadzi najlepiej takie drzewka owocowe Na drzewkach owocowych to ja się też nie znam... ba! wogóle mało się znam na roślinności... ale można wszytsko wyczytać w necie i na razie na tym bazuję Dzień dobry wszystkim. DZisiaj będę dopiero po południu, bo jadę odebrać moją lodówę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Byłam, obejrzałam. Nie wiem do czego się przyczepić ... A poważnie - nie jestem zwolenniczką umieszczania płyt kuchennych "na widoku" (zlewozmywaków zresztą też). Wzięłaś na pewno pod uwagę jakiś sposób na zasłonięcie tej płyty od strony jadalni, prawda?? Poza tym potrzebny jest tutaj okap wyspowy ... ale to pewnie też wiesz Ciekawy pomysł ustawienia słupka z piekarnikiem, bardzo ciekawy! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.05.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Byłam, obejrzałam. Nie wiem do czego się przyczepić ... A poważnie - nie jestem zwolenniczką umieszczania płyt kuchennych "na widoku" (zlewozmywaków zresztą też). Wzięłaś na pewno pod uwagę jakiś sposób na zasłonięcie tej płyty od strony jadalni, prawda?? Poza tym potrzebny jest tutaj okap wyspowy ... ale to pewnie też wiesz Ciekawy pomysł ustawienia słupka z piekarnikiem, bardzo ciekawy! Miłego dzionka Brazula wszystko będzie przykryte od strony salonu...a dokładniej będzie to czerwona płyta Silestone, nie miałam tylko jak tego pokazać na tym programie... Nad dolnymi szafkami będzie na wysokości 1 metra a nad płytą będzie 1,20. Nic nie będzie widać. Ja teraz mamodkrytą kuchnię i piekarnik na widoku i wiem ile sprzątania mnie to kosztuje...nie popełnię więcej tego błędu. Jeszcze zastanawiam sie nad 1 rzeczą...a mianowicie czy pomiędzy słupkiem z piekarnikiem a ścianą nie zrobić szafki z żaluzją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Co do tej szafki ... no nie wiem ... z jednej strony b.dobre rozwiązanie na różne "duperele", z drugiej ... czy nie zagraci tego kąta Przyjrzyj się dokładnie jak będziesz na budowie i wyobraź to sobie! [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Cześć Kasiu, lodówa czerwona to byłby ekstra czad taki super akcent w stonowanej kolorystyce Martwię się Anią (bobową), chyba też chce odejść z forum... i dzięki za ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Glamcia masz takie odjechane pomysły (czyt: odważne), że już nie mogę się doczekać ich realizacji. Czerwone akcenty już mi się podobają. Nie mogę tylko wyobrazić sobie, jak ma wygladać ta płyta oddzielająca piekarnik od salonu? A jeśli chodzi o żaluzję, to musiała by być chyba takiej samej wysokości co słupek z piekarnikiem, bo inaczej to może to nie wyglądać za specjalnie. Tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.05.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Edytko... ta czerwona płyta nad płytą ceramiczną.......nie umiem tego wyjaśnić, ale wyglądać będzie mniej więcej tak: http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25528757_widok1.jpg Zobaczysz efekt jak skończę kuchnię.... Mas zrację co do szafki z żaluzją, zreszta ju sama wkleiłam taką szafkę dużo wyższą od tej z piekarnikiem... i wyszedł totalny nieład Cieszę się, że wpadłaś....już dawno Cię u mnie nie było. Hmmmm , czy nie miałabyś nic przeciwko temu, jeżeli podkradłabym sobie Twoje kafle w dolnej łazience....Są odjazdowe i widziałam je na żywo.... cudo...cudo...cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Glamciu zanim się doczekam na efekt końcowy tej kuchni, to mnie skręci. Nie nie gadaj, że dawno mnie nie było. Ostatnio w piątek, to chyba nie tak dawno. Ależ oczywiście częstuj się moimi kaflami. Ale skąd wiesz jaką ja mam glazurę? Wydaje mi sie, że ich jeszcze nie pokazywałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.05.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Glamciu zanim się doczekam na efekt końcowy tej kuchni, to mnie skręci. Nie nie gadaj, że dawno mnie nie było. Ostatnio w piątek, to chyba nie tak dawno. Ależ oczywiście częstuj się moimi kaflami. Ale skąd wiesz jaką ja mam glazurę? Wydaje mi sie, że ich jeszcze nie pokazywałam. widziałam i nawet mi pisałaś nazwę tych kafelek.... Dawno ...dawno nie byłaś.... Szalerjesz w tym swoim domku.... kiedy planujecie sie wprowadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dzień dobry Robaczki AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZEŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 hmmmmmmm i poszedł....sobie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Romku jak dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Romku jak dzieciaczki? wpadł i wypadł .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jestem jestem fajnie znowu być z Wami Czy to oznacza , że wracasz??? Już tak na zawsze....na codziennie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Glamciu bardzo bym chciał tak wrócić...ale będzie cięzko.....w pracy mam tyle pracy że nie wiem za co się najpierw złapać...ale postaram się tęsniłyśmy.... ale pisz jak tam Twoje dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts