Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

to i ja się wpadnę przywitać 8)

Glamurka, musisz się teraz zdecydować gdzie chcesz grzejniki, jak nie przeraża Cię wielkość V22-900-1100 to możesz zakładać. Ewentualnie V22-600-1800 ale na moje oko to za długi (prawie dwa metry).

W ogóle to musimy się spotkać to bym Ci wszystko wyjaśnił co wyszło z obliczeń. A wyszło bardzo ładnie :)

Ciepły domek masz :lol:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to i ja się wpadnę przywitać 8)

Glamurka, musisz się teraz zdecydować gdzie chcesz grzejniki, jak nie przeraża Cię wielkość V22-900-1100 to możesz zakładać. Ewentualnie V22-600-1800 ale na moje oko to za długi (prawie dwa metry).

W ogóle to musimy się spotkać to bym Ci wszystko wyjaśnił co wyszło z obliczeń. A wyszło bardzo ładnie :)

Ciepły domek masz :lol:

śuperowo.....

te wielkości mnie nie przerażają ....

Hmmmm , możemy się spotkać w czwartek jak by ci pasowało...:)

Glamciu bardzo bym chciał tak wrócić...ale będzie cięzko.....w pracy mam tyle pracy że nie wiem za co się najpierw złapać...ale postaram się :D

tęsniłyśmy.... :oops: :oops: :oops:

ale pisz jak tam Twoje dziewczyny :)

ja też bardzo za Wami tęskniłem
    Dziewczyny mają się dobrze. Już prawie podwoiły wagę :D :D :D

poprosże zdjęcia....:)

Zauważyłeś pewnie, że brakuje juz Moni....masz z nią jakiś kontakt???

co u niej???

Gość Gosc_gość

Ślicznotki, ta po lewej podobna do mojej 6 tygodniowej Ani.

A Ty Foczki nie szukaj wymówki, tylko się bierz za robotę - nim przyjdzie na świat to już będziesz mieszkał. :wink:

Gość Gosc_gość
A Ty Foczki nie szukaj wymówki, tylko się bierz za robotę - nim przyjdzie na świat to już będziesz mieszkał. :wink:

Jest to jakaś myśl, przynajmniej mi termin wyznaczy(ą). Bliźniaczki - byłoby super, bo tak to do końca życia z pieluch nie wyjdę :lol:

No to bierz się kolego za przyrost naturalny, bo Twoja miejscowość gdzie będziesz mieszkał na pewno tego potrzebuje. :p Za dużo ludzia tam nie ma. :roll: :wink: