Foczki 19.05.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 to i ja się wpadnę przywitać Glamurka, musisz się teraz zdecydować gdzie chcesz grzejniki, jak nie przeraża Cię wielkość V22-900-1100 to możesz zakładać. Ewentualnie V22-600-1800 ale na moje oko to za długi (prawie dwa metry). W ogóle to musimy się spotkać to bym Ci wszystko wyjaśnił co wyszło z obliczeń. A wyszło bardzo ładnie Ciepły domek masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 to i ja się wpadnę przywitać Glamurka, musisz się teraz zdecydować gdzie chcesz grzejniki, jak nie przeraża Cię wielkość V22-900-1100 to możesz zakładać. Ewentualnie V22-600-1800 ale na moje oko to za długi (prawie dwa metry). W ogóle to musimy się spotkać to bym Ci wszystko wyjaśnił co wyszło z obliczeń. A wyszło bardzo ładnie Ciepły domek masz śuperowo..... te wielkości mnie nie przerażają .... Hmmmm , możemy się spotkać w czwartek jak by ci pasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Glamciu bardzo bym chciał tak wrócić...ale będzie cięzko.....w pracy mam tyle pracy że nie wiem za co się najpierw złapać...ale postaram się tęsniłyśmy.... ale pisz jak tam Twoje dziewczyny ja też bardzo za Wami tęskniłem Dziewczyny mają się dobrze. Już prawie podwoiły wagę poprosże zdjęcia.... Zauważyłeś pewnie, że brakuje juz Moni....masz z nią jakiś kontakt??? co u niej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ja widzę że wszystko się porąbało Ani nie ma, Moni nie ma Zdjęcia poszukam w domu Ania jeszcze czasami wpadnie...ale Monia sie już pożegnała... Wyć mi sie chciało, po jej pożegnaniu... no i nie ukrywam , że mi jej brakuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A podała dlaczego tak zrobiła??? Właśnie nie...napisała tylko, ze nie będzie więcej pojawiać sie na forum i że miło jej było nas poznać..... myślałam, że Ty może coś więcej wiesz.... miałeś z nią najlepszy kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 19.05.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 śuperowo..... te wielkości mnie nie przerażają .... Hmmmm , możemy się spotkać w czwartek jak by ci pasowało... w czwartek wyjechany jestem i w niedzielę wracam, może dziś albo jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.05.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 śuperowo..... te wielkości mnie nie przerażają .... Hmmmm , możemy się spotkać w czwartek jak by ci pasowało... w czwartek wyjechany jestem i w niedzielę wracam, może dziś albo jutro? dzisiaj nie dam rady...a jutro mogłabym być ale nie później niż około 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hejka ale trafiłam na samiutkie zdjęcie małych ślicznotek buziaczki wszystkim zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 19.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Fajne bąbele Też bym chciał Glamurka, czekam zatem we środę od rana do 11. Jak się tam nie wyrobisz to najwyżej w przyszły tydzień się zgadamy. Oczywiście mogę też podjechać, jutro jest mi obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 19.05.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 najprzód dom muszę skończyć, nie mogę wszystkiego na raz http://www.forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/sarcastic_hand.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.05.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ślicznotki, ta po lewej podobna do mojej 6 tygodniowej Ani. A Ty Foczki nie szukaj wymówki, tylko się bierz za robotę - nim przyjdzie na świat to już będziesz mieszkał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Romku jak miło CIę widzieć. Dzieciaczki jak zwykle urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 19.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A Ty Foczki nie szukaj wymówki, tylko się bierz za robotę - nim przyjdzie na świat to już będziesz mieszkał. Jest to jakaś myśl, przynajmniej mi termin wyznaczy(ą). Bliźniaczki - byłoby super, bo tak to do końca życia z pieluch nie wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A Ty Foczki nie szukaj wymówki, tylko się bierz za robotę - nim przyjdzie na świat to już będziesz mieszkał. Jest to jakaś myśl, przynajmniej mi termin wyznaczy(ą). Bliźniaczki - byłoby super, bo tak to do końca życia z pieluch nie wyjdę No to bierz się kolego za przyrost naturalny, bo Twoja miejscowość gdzie będziesz mieszkał na pewno tego potrzebuje. Za dużo ludzia tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Doberek cieszcie się swoimi kruszynami, bo ten czas tak szybko leci moja Zulina już roczek skończyła i małż to nie może wcale sobie przypomnieć, że też taka maleńka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Romku jesteś jeszcze? Specjalnie 4U Nie ma Cię.... trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Romku dzieciaczki cudne. Efilko twoja coreczka to juz prawdziwa pannica :)oj tabuny chlopakow beda pukac do twych drzwi, oni wypelnia te paseczki w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Romku dzieciaczki cudne. Efilko twoja coreczka to juz prawdziwa pannica :)oj tabuny chlopakow beda pukac do twych drzwi, oni wypelnia te paseczki w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Doberek! Romku jak dobrze znów Cię zobaczyć (usłyszeć) Cudne te Twoje pannice. I bardzo już duże. A jak tam....bardzo dają w kość? Czy raczej aniołeczki z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jak to? To one są na sztucznym mleczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts