GLAMOURMUM 21.05.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Glamcia, o tym samym pomyślałyśmy i w tym samym czasie. szkoda, że ja nie mam przystojnego listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Glamcia, o tym samym pomyślałyśmy i w tym samym czasie. szkoda, że ja nie mam przystojnego listonosza szkoda?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Glamcia, o tym samym pomyślałyśmy i w tym samym czasie. szkoda, że ja nie mam przystojnego listonosza szkoda?????? nooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Edytko dawaj zdradzaj kiedy się wprowadzasz na nowe włości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Edytko dawaj zdradzaj kiedy się wprowadzasz na nowe włości... Tak szczerze mówiąc, to myślałam, że Ty mi to powiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Edytko dawaj zdradzaj kiedy się wprowadzasz na nowe włości... Tak szczerze mówiąc, to myślałam, że Ty mi to powiesz. no wiesz kochana, ja to sie mogę do Ciebie wprowadzić w każdej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Glamcia, o tym samym pomyślałyśmy i w tym samym czasie. szkoda, że ja nie mam przystojnego listonosza szkoda?????? nooooooooooooooo może sie przebranzowie na listonosza próbować można....ale jak Ty masz tendencję do bliźniaków...to ja sie jeszcze musze zastanowić Edytko trzasnęłaś stronkę....co sobie życzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Edytko dawaj zdradzaj kiedy się wprowadzasz na nowe włości... Tak szczerze mówiąc, to myślałam, że Ty mi to powiesz. no wiesz kochana, ja to sie mogę do Ciebie wprowadzić w każdej chwili. No to dawaj. Ja takiego listonosza jak Romek, też bym się bała. Co ja bym mogła chcieć za stronkę???? Coś pięknego poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25571362_25220620_wenecja6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ależ ja jestem niegroźny jest tylko jeden problem miał być przystojny a ze mnie straszny brzydal To juz my Romuś ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien doberek jak samopoczucie z rana ,bo u mnie super i pogoda tez dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien doberek jak samopoczucie z rana ,bo u mnie super i pogoda tez dopisuje witaj jessi u nas również superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ależ ja jestem niegroźny jest tylko jeden problem miał być przystojny a ze mnie straszny brzydal To juz my Romuś ocenimy a jakie będą kryteria oceny? przede wszystkim zwinność fizyczna ...a potem cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ależ ja jestem niegroźny jest tylko jeden problem miał być przystojny a ze mnie straszny brzydal To juz my Romuś ocenimy a jakie będą kryteria oceny? przede wszystkim zwinność fizyczna ...a potem cała reszta a konkretnie o jaki typ zwinności chodzi? skoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ależ ja jestem niegroźny jest tylko jeden problem miał być przystojny a ze mnie straszny brzydal To juz my Romuś ocenimy a jakie będą kryteria oceny? przede wszystkim zwinność fizyczna ...a potem cała reszta a konkretnie o jaki typ zwinności chodzi? skoki no wiesz...jak nagle mój mąż wróci z pracy to żebyś zdązył skoczyć przez okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a na czym polega ta praca listonosza że musiałbym przez okno wyskakiwać na liczeniu listów... i emerytur ... no chyba..... no bo w sumie co innego listonosz robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a ja myślałem że o co innego chodziło o co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a ja myślałem że o co innego chodziło o co ??? skoro mam uciekać przed mężem to musi to byc coś co mu sie nie spodoba.....może np.......wspólne naklejanie znaczków Jeżeli chodzi o mojego męża...to cokolwiek byś robił.... to byłoby źle i mógłbyś się czuć zagrożony.... zazdrośnik jeden.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 aż tak źle?????? przecież nie ma nic złego we wspólnym naklejaniu znaczków no niby ja też nic złego w tym nie widze...ale kto ci tam wieeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 to ja w takim razie rezygnuje z etatu listonosza no wiesz.... jak możesz.... a ja na Ciebie liczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts