efilo 22.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ja ciągle zawituję ale to i tak za rzadko patrząc na tutejsze tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ja ciągle zawituję ale to i tak za rzadko patrząc na tutejsze tempo to liczę na poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 wykończeniówka pożera siły pieniądze i czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 wykończeniówka pożera siły pieniądze i czas ale z jakim efektem..... Efilo możesz mi napisac na priwa ile płacisz za położenie 1m2 kafli , za podwieszane sufity i za ocieplanie poddasza... Dzisiaj mam rozmowę z firmą i nawet nie wiem jakie wchodzą w grę ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 no powiedz chociaz troszkę....bo nie wytrzymam przez tyle czasu nie, bo zapeszę a jak stanę na rękach w swoim "mundurze" poszło na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 nie musi byc na priw - pisałam już na forum więc to raczej nie sciśle tajne kafle - podłoga 25; ściana 35; mozaika 40 sufit 22 ocieplenie (wełna plus folia) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 nie musi byc na priw - pisałam już na forum więc to raczej nie sciśle tajne kafle - podłoga 25; ściana 35; mozaika 40 sufit 22 ocieplenie (wełna plus folia) 15 a panele... i zabudowa płytami k-g na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 no powiedz chociaz troszkę....bo nie wytrzymam przez tyle czasu nie, bo zapeszę a jak stanę na rękach w swoim "mundurze" poszło na priw dziękuję bardzo widzę ze moja propozycja wygrała w końcu jestem tylko kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 no powiedz chociaz troszkę....bo nie wytrzymam przez tyle czasu nie, bo zapeszę a jak stanę na rękach w swoim "mundurze" poszło na priw dziękuję bardzo widzę ze moja propozycja wygrała w końcu jestem tylko kobietą a ja myslałem ze to tylko faceci tak rozumują no my jesteśmy zaraz za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam się! Dobrze,że się pojawiłaś.....bo prawie mi podpadłaś oczywiście tylko za to,że jesteś takim sumiennym pracownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Lepiej późno niż wcale. A z ta sumiennością to bym nie przesadzała. To znaczy jak juz wali mi się na łeb, bo odkładałam wszystko na później, to faktycznie spinam się i robię tyle ile trzeba, ale potem znów wszystko wraca do normy, czyli do FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Lepiej późno niż wcale. A z ta sumiennością to bym nie przesadzała. To znaczy jak juz wali mi się na łeb, bo odkładałam wszystko na później, to faktycznie spinam się i robię tyle ile trzeba, ale potem znów wszystko wraca do normy, czyli do FM. nio ...kochana dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Lepiej późno niż wcale. A z ta sumiennością to bym nie przesadzała. To znaczy jak juz wali mi się na łeb, bo odkładałam wszystko na później, to faktycznie spinam się i robię tyle ile trzeba, ale potem znów wszystko wraca do normy, czyli do FM. nio ...kochana dziewczynka http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/006.gif Ale zazdroszczę Twojemu małżowi takiej wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Lepiej późno niż wcale. A z ta sumiennością to bym nie przesadzała. To znaczy jak juz wali mi się na łeb, bo odkładałam wszystko na później, to faktycznie spinam się i robię tyle ile trzeba, ale potem znów wszystko wraca do normy, czyli do FM. nio ...kochana dziewczynka http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/006.gif Ale zazdroszczę Twojemu małżowi takiej wyprawy. ja też.... ale w ubiegłym roku chodziłam bardziej wkurzona jak leciał zwiedzać Brazylię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ale to on tak na zwiedzanie, czy w interesach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ale to on tak na zwiedzanie, czy w interesach? na zwiedzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 nie musi byc na priw - pisałam już na forum więc to raczej nie sciśle tajne kafle - podłoga 25; ściana 35; mozaika 40 sufit 22 ocieplenie (wełna plus folia) 15 a panele... i zabudowa płytami k-g na poddaszu? musisz spytać innych. ja nie mam takowych prac w zestawie mam ocieplenie sufitu w garażu i to kosztuje 40 zł (co jest zdzierstwem skoro ocieplenie poddasza to 15 a sufit 22 a odpada robienie jednego stelażu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ale to on tak na zwiedzanie, czy w interesach? na zwiedzanie... Też byłabym zła i smutna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ja bym z domu wyrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts