GLAMOURMUM 22.05.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ja bym z domu wyrzuciła dobra myśl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ja na serio mówię. a mam przyjaciółkę która na studia nie poszła bo sfinansowała mężowi podróż życia do Chin. wrócił i się rozwiódł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ja na serio mówię. a mam przyjaciółkę która na studia nie poszła bo sfinansowała mężowi podróż życia do Chin. wrócił i się rozwiódł Bywa...... Dupek jeden. Kasiu, ale Ty nie bierz takich czarnych scenariuszy pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ja na serio mówię. a mam przyjaciółkę która na studia nie poszła bo sfinansowała mężowi podróż życia do Chin. wrócił i się rozwiódł Bywa...... Dupek jeden. Kasiu, ale Ty nie bierz takich czarnych scenariuszy pod uwagę. absolutnie nie zresztą nie my finansujemy te wyjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 opuszczam Was na godzinkę.... jade po Laurę do szkoły.... Dzisiaj zabueram też Zuzię - przyjaciółkę Lusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 miłego! ja jak zwykle się stleniam w niebyt sieciowy w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Halooo my się jutro meldujemy w Poznaniu tak koło południa jak dobrze pójdzie a jak tam u Was pogoda bo u nasz lał deszcz i się ochłodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Halooo my się jutro meldujemy w Poznaniu tak koło południa jak dobrze pójdzie a jak tam u Was pogoda bo u nasz lał deszcz i się ochłodziło u nas też pada...i pogoda się zepsuła...ale nie jest zimno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Efilko ocieplenie garazu tyle kosztuje co zwykle ocieplenie elewacji, bo welna musi byc kolkowana, na to siatka i klej i moze tynk jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ale to on tak na zwiedzanie, czy w interesach? na zwiedzanie... a czemu bez Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.05.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dzien Dobry Zeby nie bylo ,ze mnie tu nie ma. Jestem ,czytam ,ogladam Lodowka bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 dzień dobry ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.05.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dlaczego beze mnie ??? - dobre pytanie...Otóż to jest nagroda z konkursu, który organizował LG przez Centertel.Nagrodą jest 1 osobowy bilet na wycieczkę...obowiązuje to tylko właścicieli firm... nawet jak jest 5 wspólników jedzie tylko jeden....Dzień dobry wszytskim....Czy ktoś mi podpowie...jaki styropian kupuje sie na podłogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 styropian na podłodze to jaj mam dawno za soba i nie pamietam nie ja byłam od takich rzeczy ja bym swojego chłopa nie puściła na żadną samotną wycieczkę... taka franca jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.05.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 styropian na podłodze to jaj mam dawno za soba i nie pamietam nie ja byłam od takich rzeczy ja bym swojego chłopa nie puściła na żadną samotną wycieczkę... taka franca jestem My już to przerabialiśmy ..... teraz jest ok.... i raczej mamy do siebie zaufanie...ja zawsze mam zaufanie...gdy w wycieczce uczestnicy to w 100% mężczyźni :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam . Mam pytanko o tą kabinkę . Czy to rozmiar 120x80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dzień dobry Glamurku Żeby nie było, że nie podglądam . Super lodówka! Zaciekawiły mnie kształty tych olbrzymów, /chyba modułowych /, czy możesz jakiś namiar na producenta wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kubica odpadł, z wyścigu, więc jednym okiem tu zawitam Doberek Mnie też interesuje producent zwłaszcza tego drugiego modułowego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 melduje się! dotarłam z rewizytą zaczęlam czytać dziennik, ale pewnie mi troszkę zejdzie zanim doczytam do końca, bo ja coś ostatnio w wiecznym niedoczasie.. mam nadzieję, że uda mi się być na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzień dobry Wam wszytskim... Szczególne dzień dobry przesyłam dla rasi i skaby.... dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej... Ależ miałam weekend....i dobry i zły.... Dobry , bo wywiozłam dziecko na zielona szkołe a mąż juz jest w Japonii a zły..., bo bardzo chciałam spotkać się wczoraj z Pasią....ale tak się pokiełbasiło...że z 1 godzinnego postoju przed szkołą...zrobiły się 4 godziny....najpierw nasza szanowna władza spóźniła się godzinę, żeby sprawdzić stan techniczny autoaru...potem okazało sie, ze jednka nie do końca autokar jest sprawny.... i kolejne 2 godziny na ściągnięcie kolejnego...znowu sprawdzanie techniczne .... przeładowanie rowerów i bagażu z nisprawnego do sprawnego i w końcu wyjazd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts