Edmar70 25.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 te narozniki sa niedaleko Wrocławia w Sobotce Dzięki, ale Wrocław to dla mnie też koniec świata. kasiu, a kiedy będziesz w tym Berlinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 te narozniki sa niedaleko Wrocławia w Sobotce Dzięki, ale Wrocław to dla mnie też koniec świata. kasiu, a kiedy będziesz w tym Berlinie? Edytko może będę w połowie czerwca A może chciałaś się ze mną zabrać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Edytko może będę w połowie czerwca A może chciałaś się ze mną zabrać ?? Raczej dowiedzieć się, ile kosztują. Jeszcze tam mnie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Edytko może będę w połowie czerwca A może chciałaś się ze mną zabrać ?? Raczej dowiedzieć się, ile kosztują. Jeszcze tam mnie nie było. To czas najwyższy to zmienić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Edytko może będę w połowie czerwca A może chciałaś się ze mną zabrać ?? Raczej dowiedzieć się, ile kosztują. Jeszcze tam mnie nie było. To czas najwyższy to zmienić.. Mam jeszcze całe życie przed sobą. Jak się czuje słomiana wdowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Edytko może będę w połowie czerwca A może chciałaś się ze mną zabrać ?? Raczej dowiedzieć się, ile kosztują. Jeszcze tam mnie nie było. To czas najwyższy to zmienić.. Mam jeszcze całe życie przed sobą. Jak się czuje słomiana wdowa? Słomiana wdowa też jest na wyjeździe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Słomiana wdowa też jest na wyjeździe.... Chyba mnie nigdy nie przestaniesz zaskakiwać. Jesteś nieprzewidywalna. A gdzież to Cię poniosło? Nic nie mówiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Słomiana wdowa też jest na wyjeździe.... Chyba mnie nigdy nie przestaniesz zaskakiwać. Jesteś nieprzewidywalna. A gdzież to Cię poniosło? Nic nie mówiłaś. Bo nikt o tym nie wie..... Ciiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 http://www.blog.alejazz.com/Photos/pht_1110042133.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzięki... Opowiadaj , co u Ciebie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzięki... Opowiadaj , co u Ciebie na budowie Bez zmian. Facet, który ma mi skończyć parę dupereli, jakoś nie kwapi sie przyjść i skończyć, choć ma juz zapłacone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzięki... Opowiadaj , co u Ciebie na budowie Bez zmian. Facet, który ma mi skończyć parę dupereli, jakoś nie kwapi sie przyjść i skończyć, choć ma juz zapłacone. A Ty wiesz...,że ja sie wogóle tym nie martwię....nawet sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzięki... Opowiadaj , co u Ciebie na budowie Bez zmian. Facet, który ma mi skończyć parę dupereli, jakoś nie kwapi sie przyjść i skończyć, choć ma juz zapłacone. A Ty wiesz...,że ja sie wogóle tym nie martwię....nawet sie cieszę Nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzięki... Opowiadaj , co u Ciebie na budowie Bez zmian. Facet, który ma mi skończyć parę dupereli, jakoś nie kwapi sie przyjść i skończyć, choć ma juz zapłacone. A Ty wiesz...,że ja sie wogóle tym nie martwię....nawet sie cieszę Nie kumam. no cieszę sie,że nie przychodzi do Was .....nie ciesze się , że ma już zapłacone...ale , że nie przychodzi to podskakuję na kzesełku z radości...bo to oznacza, że jeszcze sie nie wprowadzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no cieszę sie,że nie przychodzi do Was .....nie ciesze się , że ma już zapłacone...ale , że nie przychodzi to podskakuję na kzesełku z radości...bo to oznacza, że jeszcze sie nie wprowadzisz... Ale dlaczego cieszysz się, że się nie wprowadzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no cieszę sie,że nie przychodzi do Was .....nie ciesze się , że ma już zapłacone...ale , że nie przychodzi to podskakuję na kzesełku z radości...bo to oznacza, że jeszcze sie nie wprowadzisz... Ale dlaczego cieszysz się, że się nie wprowadzę? Bo nie opuścisz forum i swojej glamurki..... Juz mam syndrom porzuconego psa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no cieszę sie,że nie przychodzi do Was .....nie ciesze się , że ma już zapłacone...ale , że nie przychodzi to podskakuję na kzesełku z radości...bo to oznacza, że jeszcze sie nie wprowadzisz... Ale dlaczego cieszysz się, że się nie wprowadzę? Bo nie opuścisz forum i swojej glamurki..... Juz mam syndrom porzuconego psa.... Ufffff....ulżyło mi. Daj spokój póki co nie mam zamiaru nikogo porzucac. A do mojej ostatecznej wykończeniówki to jeszcze hohohoooooo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.05.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no cieszę sie,że nie przychodzi do Was .....nie ciesze się , że ma już zapłacone...ale , że nie przychodzi to podskakuję na kzesełku z radości...bo to oznacza, że jeszcze sie nie wprowadzisz... Ale dlaczego cieszysz się, że się nie wprowadzę? Bo nie opuścisz forum i swojej glamurki..... Juz mam syndrom porzuconego psa.... Ufffff....ulżyło mi. Daj spokój póki co nie mam zamiaru nikogo porzucac.A do mojej ostatecznej wykończeniówki to jeszcze hohohoooooo...... Inne też tak mówiły..... Ale tak na prawdę ...to oczywiście żaruję...życzę ci z całego serducha, żebyś sie szybciutko wprowadziła do swojej pięknej chatki...a jak mnie opuścisz.... to przyjadę i wytargam za włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 25.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wspaniałe narożniki :] Ciekawe tylko czy równie wygodne (ale i tak mi się do domku nie zmieszczą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Kasiu, juz sie Ciebie boję. Ja chcę, żebyś przyjechała, ale bez przemocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts