GLAMOURMUM 25.05.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wspaniałe narożniki :] Ciekawe tylko czy równie wygodne (ale i tak mi się do domku nie zmieszczą ) prawda, że są piękne. U mnie tez krucho ze zmieszczeniem ich do salonu...całe szczęście , że są modułowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.05.2009 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzień dobry wszystkim.. Ciekawe gdzie znowu zaginął Romuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzień dobry wpadłam z rewizytą chociaz wpadłam hmmmm - jeszcze nie nawiedziłam, może lepiej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.05.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 odnośnie wieźby - nie masz co dziekowac przeczytałam twoje koszty elektryki musze uporządkować swoje wydatki, ale wydaje mi się, ze mnie materiały na pewno nie kosztowały 3 tys. zł aż musze podliczyć czyli u was - ile elektryk moze wziąść całościowo za pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.05.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 juz doczytałam twój dziennik i jestem na bireżąco dlaczego nie dostaję powiadomień ??? patrzę na te ceny wykończeniówki i rzeczywiście nie dziwię sie, że jednak tyle kasy zabiera ten etap budowy pozdrawiam i życze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Doberek z kawusią wpadam http://piwnica.e-reda.pl/k1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.05.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dla nudzacych sie w pracy... Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.05.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 hejka! Jak ja się nudzę, to wolę FM poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 26.05.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dla nudzacych sie w pracy... Miłej zabawy hehe ja już po pracy Ale u mnie urządzali wyścigi na korytarzu na krzesłach. A teraz w modzie różne wariacje z wiatrakami (mamy tak stare i wyniszczone że się rozpadają - a takim wypadku można dziwne rzeczy z nich stworzyć :] - kapelusiki z kratki ochronnej to już norma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dla nudzacych sie w pracy... Miłej zabawy Wieczorek Rozbawił mnie ten filmik do łez - od razu mi się skojarzyło, że u nas w biurze by można było zorganizować zawody "kajakarskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzisiaj jestem ostatni dzień... Ale czekajcie na mnie..... ja wrócę !!!!! Będziemy tęsknić i czekamy na Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no cieszę sie,że nie przychodzi do Was .....nie ciesze się , że ma już zapłacone...ale , że nie przychodzi to podskakuję na kzesełku z radości...bo to oznacza, że jeszcze sie nie wprowadzisz... Ale dlaczego cieszysz się, że się nie wprowadzę? Bo nie opuścisz forum i swojej glamurki..... Juz mam syndrom porzuconego psa.... Na razie to Ty nas porzucasz Glamurku... i my jak te psy... auuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję za namiary na meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 te narozniki sa niedaleko Wrocławia w Sobotce ciekawe w jakiej cenie jest mój faworyt. Aniu możesz mi dac jakieś namiary na ten sklep...zadzwonię i zapytam się dopiero teraz zauwazykam http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5543827 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.05.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no cieszę sie,że nie przychodzi do Was .....nie ciesze się , że ma już zapłacone...ale , że nie przychodzi to podskakuję na kzesełku z radości...bo to oznacza, że jeszcze sie nie wprowadzisz... Ale dlaczego cieszysz się, że się nie wprowadzę? Bo nie opuścisz forum i swojej glamurki..... Juz mam syndrom porzuconego psa.... Na razie to Ty nas porzucasz Glamurku... i my jak te psy... auuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję za namiary na meble. mi tez się to nie podoba.....jestem uzależniona od tego forum i od was....ale cóz...technika...a raczej jej brak płata mi figle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzisiaj jestem ostatni dzień... Ale czekajcie na mnie..... ja wrócę !!!!! No żesz kuźwa mać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzień dobry A kawusię tu dzisiaj dajom Gospodyni nie ma także chyba nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No to ładnie....Gdzie ją wywiało, że netu nie ma?Mam nadzieję, że wrócisz szybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzień dobry A kawusię tu dzisiaj dajom Gospodyni nie ma także chyba nic z tego Ja się zlituję. http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg U mnie tak niemiłosiernie leje, że aż siwo sie zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jestem, jestem ,dosłowinie do 13..... a potem juz będzie cisza Edytko , dziękuję, że zajęłaś się moimi gośćmi i podałaś kawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jestem, jestem ,dosłowinie do 13..... a potem juz będzie cisza Formalnie ciężko za Tobą nadążyć. A gdzie wybywasz? Bo jak gdzieś w fajne miejsce, to ja też chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts