Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla nudzacych sie w pracy...:)

Miłej zabawy :)

hehe

ja już po pracy ;)

Ale u mnie urządzali wyścigi na korytarzu na krzesłach. A teraz w modzie różne wariacje z wiatrakami (mamy tak stare i wyniszczone że się rozpadają - a takim wypadku można dziwne rzeczy z nich stworzyć :] - kapelusiki z kratki ochronnej to już norma)

Gość Gosc_gość
Dla nudzacych sie w pracy...:)

Miłej zabawy :)

Wieczorek :D

Rozbawił mnie ten filmik do łez - od razu mi się skojarzyło, że u nas w biurze by można było zorganizować zawody "kajakarskie" :lol: :lol: :lol:

no cieszę sie,że nie przychodzi do Was .....nie ciesze się , że ma już zapłacone...ale , że nie przychodzi to podskakuję na kzesełku z radości...bo to oznacza, że jeszcze sie nie wprowadzisz...:)

Ale dlaczego cieszysz się, że się nie wprowadzę? :o

Bo nie opuścisz forum i swojej glamurki.....

Juz mam syndrom porzuconego psa.... :roll:

Na razie to Ty nas porzucasz Glamurku... :cry: i my jak te psy... auuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję za namiary na meble. 8) :D :D

no cieszę sie,że nie przychodzi do Was .....nie ciesze się , że ma już zapłacone...ale , że nie przychodzi to podskakuję na kzesełku z radości...bo to oznacza, że jeszcze sie nie wprowadzisz...:)

Ale dlaczego cieszysz się, że się nie wprowadzę? :o

Bo nie opuścisz forum i swojej glamurki.....

Juz mam syndrom porzuconego psa.... :roll:

Na razie to Ty nas porzucasz Glamurku... :cry: i my jak te psy... auuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję za namiary na meble. 8) :D :D

mi tez się to nie podoba.....jestem uzależniona od tego forum i od was....ale cóz...technika...a raczej jej brak płata mi figle