GLAMOURMUM 27.05.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jestem, jestem ,dosłowinie do 13..... a potem juz będzie cisza Formalnie ciężko za Tobą nadążyć. A gdzie wybywasz? Bo jak gdzieś w fajne miejsce, to ja też chcę. Ja Edytko nigdzie się nie wybieram, ale oddaję laptopa do serwisu i o 13 przychodzi Pan po niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Acha, i tak długo będą go naprawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja Edytko nigdzie się nie wybieram, ale oddaję laptopa do serwisu i o 13 przychodzi Pan po niego No i cały lipiec będzie go naprawiał?????? Jak mąż przyjedzie, to pożyczaj od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Acha, i tak długo będą go naprawiać? no facet powiedział, że do 6 tygodni, bo mają dużo zleceń.. Dzień dobry Guzmanko..... dawno cie nie było....już myślałam, że nas opuściłaś, bo tak cie budowa pochłonęła. Czytałam , że zaczęliście już dach...mówiłam, że mnie przegonisz.... my z dachem ruszamy 4 czerwca...a to tylko dlatego,że na więźbie chciałam zaoszczędzić 8 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja Edytko nigdzie się nie wybieram, ale oddaję laptopa do serwisu i o 13 przychodzi Pan po niego No i cały lipiec będzie go naprawiał?????? Jak mąż przyjedzie, to pożyczaj od niego. Edytko na temat mojego męża to nawet nic nie mów.... Mam jeszcze Asusa, ale on jest jakiś felerny...bo kurcze nie mogę do niego wgrać programu Orange na kartę GPRS. Już nawet w serwisie próbowali i doooopa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 6 tyg. pogięło go. Oddaj do innego. Albo poczekaj, aż będzie miał mniej zleceń. Kasiu, a Ty już wróciłaś od rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 6 tyg. pogięło go. Oddaj do innego. Albo poczekaj, aż będzie miał mniej zleceń. Kasiu, a Ty już wróciłaś od rodziny? tak...byłam tam tylko 2,5 dnia.. bardziej załatwiałam sprawy niż gościłam się u nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 6 tyg. pogięło go. Oddaj do innego. Albo poczekaj, aż będzie miał mniej zleceń. Kasiu, a Ty już wróciłaś od rodziny? Edytko podobno 6 tygodni to standard. Asus był w serwisie 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Acha, i tak długo będą go naprawiać? no facet powiedział, że do 6 tygodni, bo mają dużo zleceń.. Dzień dobry Guzmanko..... dawno cie nie było....już myślałam, że nas opuściłaś, bo tak cie budowa pochłonęła. Czytałam , że zaczęliście już dach...mówiłam, że mnie przegonisz.... my z dachem ruszamy 4 czerwca...a to tylko dlatego,że na więźbie chciałam zaoszczędzić 8 tyś 8 tys to kupę siana. Więc opłaca się czekać. Patrzyłam na prognozę 16 dniową i kurcze 2 dni mają byc słoneczne... mam nadzieję, że się pomylili. Dzisiaj cieśle przyjechali i pojechali, zobaczymy jak to będzie. Do tej pory pogoda była jak na zamówienie... no cóż, kiedyś dobra passa musiała się skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 6 tyg. pogięło go. Oddaj do innego. Albo poczekaj, aż będzie miał mniej zleceń. Kasiu, a Ty już wróciłaś od rodziny? Edytko podobno 6 tygodni to standard. Asus był w serwisie 3 miesiące Glamcia uśmiechnij się ładnie do Pana, zeby się bardziej postarał z tą reklamacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Acha, i tak długo będą go naprawiać? no facet powiedział, że do 6 tygodni, bo mają dużo zleceń.. Dzień dobry Guzmanko..... dawno cie nie było....już myślałam, że nas opuściłaś, bo tak cie budowa pochłonęła. Czytałam , że zaczęliście już dach...mówiłam, że mnie przegonisz.... my z dachem ruszamy 4 czerwca...a to tylko dlatego,że na więźbie chciałam zaoszczędzić 8 tyś 8 tys to kupę siana. Więc opłaca się czekać. Patrzyłam na prognozę 16 dniową i kurcze 2 dni mają byc słoneczne... mam nadzieję, że się pomylili. Dzisiaj cieśle przyjechali i pojechali, zobaczymy jak to będzie. Do tej pory pogoda była jak na zamówienie... no cóż, kiedyś dobra passa musiała się skończyć. Nie przesadzaj... cieszmy sie, że na razie nie mamy większych problemów z budową... U nas dużo się będzie dziać w czerwcu....aż się boję.... 6 czerwca wchodzi cieśla.... a 28 tynki.... w między czasie musi zdążyć elektryk, instalator i 20 (albo 25 czerwca) montaz okien i drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 6 tyg. pogięło go. Oddaj do innego. Albo poczekaj, aż będzie miał mniej zleceń. Kasiu, a Ty już wróciłaś od rodziny? Edytko podobno 6 tygodni to standard. Asus był w serwisie 3 miesiące Glamcia uśmiechnij się ładnie do Pana, zeby się bardziej postarał z tą reklamacją coś ostatnio nie mam brania.... chyba się starzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.05.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 [u nas dużo się będzie dziać w czerwcu....aż się boję.... 6 czerwca wchodzi cieśla.... a 28 tynki.... w między czasie musi zdążyć elektryk, instalator i 20 (albo 25 czerwca) montaz okien i drzwi. Fju fju ....ale jazda. Będę trzymać kciuki, niech tylko Kristofurus sprzeda mieszkanie To będziesz miała elektrykę przed oknami, hmmm nie obawiasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 [u nas dużo się będzie dziać w czerwcu....aż się boję.... 6 czerwca wchodzi cieśla.... a 28 tynki.... w między czasie musi zdążyć elektryk, instalator i 20 (albo 25 czerwca) montaz okien i drzwi. Fju fju ....ale jazda. Będę trzymać kciuki, niech tylko Kristofurus sprzeda mieszkanie To będziesz miała elektrykę przed oknami, hmmm nie obawiasz się? Nie,otwory okienne będą zabezpieczone a jeszcze dodatkowo podpisuje umowę z firmą ochroniarską. Bardziej bym sie obawiałam na tak długo zostawić okna bez tynków...słyszałam,że częściej giną okna niż zrywają elektrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 [u nas dużo się będzie dziać w czerwcu....aż się boję.... 6 czerwca wchodzi cieśla.... a 28 tynki.... w między czasie musi zdążyć elektryk, instalator i 20 (albo 25 czerwca) montaz okien i drzwi. O dżizas..... jak Ty to ogarniesz. Trzymam kciuki, aby wszyscy wyrobili się w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 [u nas dużo się będzie dziać w czerwcu....aż się boję.... 6 czerwca wchodzi cieśla.... a 28 tynki.... w między czasie musi zdążyć elektryk, instalator i 20 (albo 25 czerwca) montaz okien i drzwi. O dżizas..... jak Ty to ogarniesz. Trzymam kciuki, aby wszyscy wyrobili się w swoim czasie. zamieszkam na budowie...i będę batem popędzała ekipy... :0 Edytko widziałaś jakie znalazłam umywalki ...ale kurcze 1 sztuka kosztuje 1200 zł...u mnie ta cena nie przejdzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Cześc Kasiu.Czytałam że nie będzie Cię jakiś czas.Możesz mi napisac skad bierzesz więżbę?i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 [u nas dużo się będzie dziać w czerwcu....aż się boję.... 6 czerwca wchodzi cieśla.... a 28 tynki.... w między czasie musi zdążyć elektryk, instalator i 20 (albo 25 czerwca) montaz okien i drzwi. Fju fju ....ale jazda. Będę trzymać kciuki, niech tylko Kristofurus sprzeda mieszkanie To będziesz miała elektrykę przed oknami, hmmm nie obawiasz się? Nie,otwory okienne będą zabezpieczone a jeszcze dodatkowo podpisuje umowę z firmą ochroniarską. Bardziej bym sie obawiałam na tak długo zostawić okna bez tynków...słyszałam,że częściej giną okna niż zrywają elektrykę. dlatego po montażu okien - niech ktoś siedzi całodobowo na budowie u nas tak będzie ochrona mienia a czerwiec - obfity w planach powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 [u nas dużo się będzie dziać w czerwcu....aż się boję.... 6 czerwca wchodzi cieśla.... a 28 tynki.... w między czasie musi zdążyć elektryk, instalator i 20 (albo 25 czerwca) montaz okien i drzwi. Fju fju ....ale jazda. Będę trzymać kciuki, niech tylko Kristofurus sprzeda mieszkanie To będziesz miała elektrykę przed oknami, hmmm nie obawiasz się? Nie,otwory okienne będą zabezpieczone a jeszcze dodatkowo podpisuje umowę z firmą ochroniarską. Bardziej bym sie obawiałam na tak długo zostawić okna bez tynków...słyszałam,że częściej giną okna niż zrywają elektrykę. dlatego po montażu okien - niech ktoś siedzi całodobowo na budowie u nas tak będzie ochrona mienia a czerwiec - obfity w planach powodzenia tak chyba zrobimy...to jeszcze zależy od pogody....ale jak bedzie ładnie i słnecznie...to rozbijemy namiot.... i dzieciaki będą miały frajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 tak chyba zrobimy...to jeszcze zależy od pogody....ale jak bedzie ładnie i słnecznie...to rozbijemy namiot.... i dzieciaki będą miały frajdę oj tak dzieciaki miałyby z tego radochę gorzej z dorosłymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts