GLAMOURMUM 27.05.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 tak chyba zrobimy...to jeszcze zależy od pogody....ale jak bedzie ładnie i słnecznie...to rozbijemy namiot.... i dzieciaki będą miały frajdę oj tak dzieciaki miałyby z tego radochę gorzej z dorosłymi z nami też nie jest źle.... lubimy zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 mnie się marzy urlop i seidzenie i nocowanie ciagle na działce bez jeżdzenia do miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Kasiu, koniecznie napisz mi wszystkie dane dotyczące tych umywalek co to wkleiłaś do dzienniczka. Chodzi mi przede wszystkim o rozmiar, producenta, cenę i czy można gdzieś przez internet je kupić.Jestem na etapie poszukiwać umywalki i kibla do dolnej łazienki. Ona jest bardzo mała i potrzebuje wąskiej umywalki. Co prawda mam już upatrzoną jedną, ale wciąż się zastanawiam, czy nie za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Kasiu, koniecznie napisz mi wszystkie dane dotyczące tych umywalek co to wkleiłaś do dzienniczka. Chodzi mi przede wszystkim o rozmiar, producenta, cenę i czy można gdzieś przez internet je kupić. Jestem na etapie poszukiwać umywalki i kibla do dolnej łazienki. Ona jest bardzo mała i potrzebuje wąskiej umywalki. Co prawda mam już upatrzoną jedną, ale wciąż się zastanawiam, czy nie za duża. Chodzi ci o ta pierwszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Kasiu, koniecznie napisz mi wszystkie dane dotyczące tych umywalek co to wkleiłaś do dzienniczka. Chodzi mi przede wszystkim o rozmiar, producenta, cenę i czy można gdzieś przez internet je kupić. Jestem na etapie poszukiwać umywalki i kibla do dolnej łazienki. Ona jest bardzo mała i potrzebuje wąskiej umywalki. Co prawda mam już upatrzoną jedną, ale wciąż się zastanawiam, czy nie za duża. Chodzi ci o ta pierwszą? O obie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Kasiu, koniecznie napisz mi wszystkie dane dotyczące tych umywalek co to wkleiłaś do dzienniczka. Chodzi mi przede wszystkim o rozmiar, producenta, cenę i czy można gdzieś przez internet je kupić. Jestem na etapie poszukiwać umywalki i kibla do dolnej łazienki. Ona jest bardzo mała i potrzebuje wąskiej umywalki. Co prawda mam już upatrzoną jedną, ale wciąż się zastanawiam, czy nie za duża. Chodzi ci o ta pierwszą? O obie. wysłałam ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Strasznie mi się to podoba... http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25690386_sn.jpghttp://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25690385_sn1.jpg Edytko ile Ty płaciłaś za tą mozajkę, którą masz w dolnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 49 zł./szt. a rozmiar miała 31,5x31,5 teraz żałuję, ze nie zrobiłam sobie w mozaice ścainy nad szafkami kuchennymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.05.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie wiem, jak Glamurko przeżyjesz bez FM.I nam będzie ciężko bez Ciebie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.05.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Glamurku co Ty straszysz rozstaniem ? A teraz moje uwagi. Te kibelki to kształt mają fajny. wiem bo mam takowe. Mają jednak jedna wadę - nie wiem dlaczego ale bardzo w nich sie osadza to hmmm paskudne zółte na dnie spustu. Wkurza mnie ciagłe mycie i lanie Domestosa. Co dziwne w drugiej łazience gdzie kibelek wcale nie bajerancki i tani nie ma tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 49 zł./szt. a rozmiar miała 31,5x31,5 teraz żałuję, ze nie zrobiłam sobie w mozaice ścainy nad szafkami kuchennymi. no własnie ta mozaika też kosztuje 49 zł i ma wymiary 30x30... chciałabym sobie zrobić na ścianie gdzie będzie pryszic, i pasek nad kibelkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Glamurku co Ty straszysz rozstaniem ? A teraz moje uwagi. Te kibelki to kształt mają fajny. wiem bo mam takowe. Mają jednak jedna wadę - nie wiem dlaczego ale bardzo w nich sie osadza to hmmm paskudne zółte na dnie spustu. Wkurza mnie ciagłe mycie i lanie Domestosa. Co dziwne w drugiej łazience gdzie kibelek wcale nie bajerancki i tani nie ma tego problemu. trudno... ale dzięki za info.... zaopatrzę się w duże ilości domestosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie wiem, jak Glamurko przeżyjesz bez FM. I nam będzie ciężko bez Ciebie. Pozdrawiam Ja też nie mam pojęcia jak Wy pzreżyjecie beze mnie ale tak na prawdę to umrę bez FM...ciągle zerkam na zegarek , bo lada chwila przyjedzie facet z serwisu.. ...ale pamiętajcie...nie oddam laptopa bez walki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 49 zł./szt. a rozmiar miała 31,5x31,5 teraz żałuję, ze nie zrobiłam sobie w mozaice ścainy nad szafkami kuchennymi. no własnie ta mozaika też kosztuje 49 zł i ma wymiary 30x30... chciałabym sobie zrobić na ścianie gdzie będzie pryszic, i pasek nad kibelkiem.... Kasiu, zrób tak sobie, bo kapitalnie to wygląda. Jak moja już będzie skończona to pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 49 zł./szt. a rozmiar miała 31,5x31,5 teraz żałuję, ze nie zrobiłam sobie w mozaice ścainy nad szafkami kuchennymi. możesz mi podesłać zdjęcia 4 ścian dolnej łazienki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 49 zł./szt. a rozmiar miała 31,5x31,5 teraz żałuję, ze nie zrobiłam sobie w mozaice ścainy nad szafkami kuchennymi. no własnie ta mozaika też kosztuje 49 zł i ma wymiary 30x30... chciałabym sobie zrobić na ścianie gdzie będzie pryszic, i pasek nad kibelkiem.... Kasiu, zrób tak sobie, bo kapitalnie to wygląda. Jak moja już będzie skończona to pokażę. to nie jest jeszcze skończona? Wydawało mi sie, że na zdjęciach widziałam juz całą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 49 zł./szt. a rozmiar miała 31,5x31,5 teraz żałuję, ze nie zrobiłam sobie w mozaice ścainy nad szafkami kuchennymi. możesz mi podesłać zdjęcia 4 ścian dolnej łazienki.... A po co Ci aż 4 ściany? Mozaikę mam tam gdzie jest kabina i zrobiłam też półeczkę ze szkiełek nad umywalką. A poza tym teraz jestem w pracy i nie pomogę. Zobaczę, czy w empiku nie mam jakchiś fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 to nie jest jeszcze skończona? Wydawało mi sie, że na zdjęciach widziałam juz całą Kafle już są. Nie ma białego montażu i oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 49 zł./szt. a rozmiar miała 31,5x31,5 teraz żałuję, ze nie zrobiłam sobie w mozaice ścainy nad szafkami kuchennymi. możesz mi podesłać zdjęcia 4 ścian dolnej łazienki.... A po co Ci aż 4 ściany? Mozaikę mam tam gdzie jest kabina i zrobiłam też półeczkę ze szkiełek nad umywalką. A poza tym teraz jestem w pracy i nie pomogę. Zobaczę, czy w empiku nie mam jakchiś fotek. żeby zobaczyc efekt ciemnej łazienki...bardzo mi sie podobają ale trochę sie boję, że będzie za ciemna... ale ta mozajka z czarnymi elementami jest bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts