Edmar70 27.05.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 żeby zobaczyc efekt ciemnej łazienki...bardzo mi sie podobają ale trochę sie boję, że będzie za ciemna... ale ta mozajka z czarnymi elementami jest bardzo ładna Myślał by kto, że taka strachliwa jesteś. Już kiedyś wyraziłam swoje zdanie na ten temat. Co to znaczy "za ciemna" W lochach ją bedziesz miała, czy co???? Jak dla mnie kafle masz bomba i ja bym się nie zastanawiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 żeby zobaczyc efekt ciemnej łazienki...bardzo mi sie podobają ale trochę sie boję, że będzie za ciemna... ale ta mozajka z czarnymi elementami jest bardzo ładna Myślał by kto, że taka strachliwa jesteś. Już kiedyś wyraziłam swoje zdanie na ten temat. Co to znaczy "za ciemna" W lochach ją bedziesz miała, czy co???? Jak dla mnie kafle masz bomba i ja bym się nie zastanawiała. ale mówisz o tych kaflach esach floresach...?? Bo ja od dzisiaj mam nową koncepcję.....właśnie z tą mozajką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ale mówisz o tych kaflach esach floresach...?? Bo ja od dzisiaj mam nową koncepcję.....właśnie z tą mozajką To znaczy, że będzie jeszcze piękniejsza. Mozaika pięknie odbija światło, a po prysznicem kiedy jest mokra, to już w ogóle wygląda mniodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.05.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ale mówisz o tych kaflach esach floresach...?? Bo ja od dzisiaj mam nową koncepcję.....właśnie z tą mozajką To znaczy, że będzie jeszcze piękniejsza. Mozaika pięknie odbija światło, a po prysznicem kiedy jest mokra, to już w ogóle wygląda mniodzio. teraz bez forum będę miała dużo czasu.... więc pojadę jutro i obadam jak wygląda ta mozajka za żywca.. Akurat pojadę po kobelek.... Właśnie dzwonił Pan, że nie długo będzie....bo utknął w korkach... Dziwne...o tej godzinie nie ma korków w Poznaniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.05.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hmmmm ładna ta mozaika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mozaika super. Jeszcze bym o niej pomyślała gdyby nie to że kształt nijak nie pasuje do mojego brodzika niestety. mam nadzieję że dune nie wyjdzie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.05.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dzień dobry...mam 15 min, bo jestem w biurze u Tomka.... Widziałam dzisiaj na żywca mozajkę...jest boska.... no i oczywiście zamówiłam ją na dolną łazienkę ( ale droga jest ta przyjemność)... no ale cóż... Efilko co miałaś na myśli pisząc, że może nie wyjdzie źle....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 glamourmum wooow.. jakie tempo prac ustawione jak ty to robisz??? my na dzisiaj mamy poślizg prawie 2 miesiące, ale tu się kłania podejście inwetorów - nasz wczorajsza rozmowa: kochanie dzowniłeś do hydraulika? odpowiedź: nie, bo boję się, że powie, że jutro przychodzi umywalki bardzo ładne.. ja namierzyłam ich taniutka wersję.. pewnie nie ma tych wszytskich powłok i ulepszeń.. trudno... za dwa lata wymienię mozaika świetna!! ja mam propozycję, coby dać mozaike nad blat kuchenny.. poodba mi sie.. ale ja leń jestem.. i chyba ze względów praktycznych się nie zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Efilko co miałaś na myśli pisząc, że może nie wyjdzie źle....??? A bo ta nasza mozaika na zdjęciach jest czarna ale jak ją oglądamy w plastrze to bardziej wygląda na brązową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Glamcia , zagladam coby komenty nie spadły na pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Doberek Glamciu i ja zaglądam , bo jak Ty wrócisz to ja będę odcięta od netu chyba na cały miesiąc więc na zapas się powpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.06.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam Mam godzinkę... więc od razu wpadam Efilko czy Twoja mozajka jest z tej samej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja też melduję że czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 alem się wstrzeliła mozaika jest z Dune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.06.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 alem się wstrzeliła mozaika jest z Dune Moja z lux-aqua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.06.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 glamourmum wooow.. jakie tempo prac ustawione jak ty to robisz??? my na dzisiaj mamy poślizg prawie 2 miesiące, ale tu się kłania podejście inwetorów - nasz wczorajsza rozmowa: kochanie dzowniłeś do hydraulika? odpowiedź: nie, bo boję się, że powie, że jutro przychodzi umywalki bardzo ładne.. ja namierzyłam ich taniutka wersję.. pewnie nie ma tych wszytskich powłok i ulepszeń.. trudno... za dwa lata wymienię mozaika świetna!! ja mam propozycję, coby dać mozaike nad blat kuchenny.. poodba mi sie.. ale ja leń jestem.. i chyba ze względów praktycznych się nie zdecyduję skabuś trzymaj kciuki, żebym nie miała poślizgów... i żeby te terminy wypaliły daj namiary na te tańsze umywalki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.06.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Uciekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Glamourku, ale tempo czerwiec będzie bardzo zapracowany, trzymam kciuki, żeby wszystko szło po Twojej myśli ta umywalka co kupiłaś bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Romku wszystkiego najlepszego I mały prezencik http://images44.fotosik.pl/71/d1f42c20ea7069f8.jpg http://images45.fotosik.pl/70/3e9d3cddf9218b06.jpg I małe co nieco http://barmani.net/public/styles/plik/arty/1231156495ist2_5655690_whisky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ech jakie soczyste, moje ulubione... szkoda, że nie dla mie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts