Edmar70 02.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia jestes jeszcze? Co u Ciebie słychać? Stęskniłam sie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ech jakie soczyste, moje ulubione... szkoda, że nie dla mie Co takiego????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ech jakie soczyste, moje ulubione... szkoda, że nie dla mie Co takiego????? miałem na myśli te whisky z lodem... oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ech jakie soczyste, moje ulubione... szkoda, że nie dla mie Co takiego????? miałem na myśli te whisky z lodem... oczywiście Zapewne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ech jakie soczyste, moje ulubione... szkoda, że nie dla mie Co takiego????? miałem na myśli te whisky z lodem... oczywiście Aha........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia jestes jeszcze? Co u Ciebie słychać? Stęskniłam sie bardzo? Edytko jakoś wszystko się toczy do przodu, powoli ale się toczy. W sumie to zajrzalam tylko, zeby złożyć Romkowi życzenia. Ja tez tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia jestes jeszcze? Co u Ciebie słychać? Stęskniłam sie bardzo? Edytko jakoś wszystko się toczy do przodu, powoli ale się toczy. W sumie to zajrzalam tylko, zeby złożyć Romkowi życzenia. Ja tez tęsknię Monia, cieszę się, że idzie do przodu. Bardzo się cieszę. Szkoda, że przez monitor nie mogę Cię uściskać. Ale uwierz mi, że bardzo mi sie jabcok cieszy na Twój widok. Zostan z nami choc na chwilkę.........plotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Na chwilę Jutro mam dzień rodziny w przedszkolu i muszę się przygotować. Edytko kiedy się przeprowadzasz? pewnie już na dniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 cześć wisienko czemu od nas uciekłas? tuli tuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cześć Efilko Tak jakoś wyszło Dawno do mnie nikt nie mówił wisienko. W poprzedniej pracy wszyscy do mnie tak się zwracali ale to było jakies 100 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Na chwilę Jutro mam dzień rodziny w przedszkolu i muszę się przygotować. Edytko kiedy się przeprowadzasz? pewnie już na dniach? Ale na taka dłuższą? Monia nie widzisz jak ja cierpię jak Ciebie nie ma. Chcesz abym uschła całkiem z tęsknoty. Jak juz dzisiaj nie masz czasu, to jutro bądź w inny dzień sie pojaw. Jeszcze się nie przeprowadzam. Ciągle sie to oddala w czasie. Ale ostatnio mąż powiedział, że to musi nastąpić do końca czerwca, więc trzymam go za słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Na chwilę Jutro mam dzień rodziny w przedszkolu i muszę się przygotować. Edytko kiedy się przeprowadzasz? pewnie już na dniach? Ale na taka dłuższą? Monia nie widzisz jak ja cierpię jak Ciebie nie ma. Chcesz abym uschła całkiem z tęsknoty. Jak juz dzisiaj nie masz czasu, to jutro bądź w inny dzień sie pojaw. Jeszcze się nie przeprowadzam. Ciągle sie to oddala w czasie. Ale ostatnio mąż powiedział, że to musi nastąpić do końca czerwca, więc trzymam go za słowo. Do końca czerwca to nie tak długo. Zobaczysz jak szybko zleci. Edytko obiecuję, ze jutro wpadnę. Szymek konczy przedszkole a ze jestem w radzie rodziców to muszę na jutro przygotowac parę rzeczy dla rodziów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Papa, do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Obiecałaś, to jest publiczne przyżeczenie, pamiętaj, nie możesz mnie wystawic do wiatru. To Szymyś idzie juz do zerówki, tak? A jak w pracy, zadowolona jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Papa, do jutra. Buuuuuuuuuu............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja się zapisuję na role świadka i aktywnego oczekiwacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Teraz to już chyba nie mam wyjścia i muszę się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Teraz to już chyba nie mam wyjścia i muszę się pojawić A widzisz ja wciąz jestem i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Monia ??? Cieszę się, że wpadłaś, ale jestem zrozpaczona , że nie mogłam sobie z Tobą porozmawiać.... Monia a może mogłybyśmy Ci z Edytką jakoś pomóc.... np. jak będziesz w rejonie..to my będziemy robiły za Ciebie raporty i odpisywały na e-maile....robiły oferty dla klientów... wiesz...ja myślę, że my z Edytką jesteśmy kumate dziewczynki i wystarczyłoby nas tylko trochę podszkolić.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Monia ??? Cieszę się, że wpadłaś, ale jestem zrozpaczona , że nie mogłam sobie z Tobą porozmawiać.... Monia a może mogłybyśmy Ci z Edytką jakoś pomóc.... np. jak będziesz w rejonie..to my będziemy robiły za Ciebie raporty i odpisywały na e-maile....robiły oferty dla klientów... wiesz...ja myślę, że my z Edytką jesteśmy kumate dziewczynki i wystarczyłoby nas tylko trochę podszkolić.... :) Cześć Kasiu Taka oferta..... chyba nie mogę jej odrzucić Glamcia wpadnę wieczorkiem, tak po 19, to sobie pogadamy. A tak wogóle to jakieś nowe zdjęcie z budowy bendom?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts