GLAMOURMUM 13.11.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 http://images27.fotosik.pl/293/3b24df2ee430dc05.gif jeszcze coś takiego mi się urodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.11.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 a tak? http://images27.fotosik.pl/293/ef48add9150530de.gif no to jezdem.... zadam jedno pytanie - i proszę mnie nie bić jeśli już ono padło... ale co to jest 1 i dlaczego jeśli 1 to wiatrołap jak zakładam nie da się z niego przejść bezpośrednio do domu ino trzeba latać na okrętkę przez 4? i co to jest 4? i moim zdaniem Tv w tej pozycji odpada, bo jedynym obiektrm któremu się go będzie znakomicie oglądało to kominek pospołu z oknem... i mam jeszcze pytanie - jaką masz odległość od ściany od ściany na której ma stać TV do ściany zewnętzrnej prawej - czyli do tej za stołem jadalnianym? bo jeśli sporo.... to jest jedno wyjście... a rzuć okiem na nowy układ... zaraz podam ci wymiary.... muszę wejść na stronkę biura projektowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Tylko ustawność narożnika do tv. jest jakieś nie teges. Tak naprawdę to z żadnej pozycji nie jesteś w stanie oglądać telewizji. Czy to koniecznie musi być narożnik? No nie osłabiajcie mnie dziewczyny nawet funadamentów nie ma a Wy debatujecie nad ustawieniem narożnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 a tak? http://images27.fotosik.pl/293/ef48add9150530de.gif no to jezdem.... zadam jedno pytanie - i proszę mnie nie bić jeśli już ono padło... ale co to jest 1 i dlaczego jeśli 1 to wiatrołap jak zakładam nie da się z niego przejść bezpośrednio do domu ino trzeba latać na okrętkę przez 4? i co to jest 4? i moim zdaniem Tv w tej pozycji odpada, bo jedynym obiektrm któremu się go będzie znakomicie oglądało to kominek pospołu z oknem... i mam jeszcze pytanie - jaką masz odległość od ściany od ściany na której ma stać TV do ściany zewnętzrnej prawej - czyli do tej za stołem jadalnianym? bo jeśli sporo.... to jest jedno wyjście... a rzuć okiem na nowy układ... zaraz podam ci wymiary.... muszę wejść na stronkę biura projektowego hm... nowy układ wydaje mi się najsensowniejszy... chyba nawet lepszy od tego co miałam zaproponować... Kachna - ale to ma sens... żeby dobrze ustawić ściany trzeba choć mniej więcej wiedzieć, gdzie będzie stał narożnik, TV czy kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.11.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Nitubaś...wracaj i zdradz tajemnicę... na mój nieszczęsny telewizor i nowy układ.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Nitubaś...wracaj i zdradz tajemnicę... na mój nieszczęsny telewizor i nowy układ.. dobra, ale musze kwilę podłubać w panitcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.11.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 a tak? http://images27.fotosik.pl/293/ef48add9150530de.gif no to jezdem.... zadam jedno pytanie - i proszę mnie nie bić jeśli już ono padło... ale co to jest 1 i dlaczego jeśli 1 to wiatrołap jak zakładam nie da się z niego przejść bezpośrednio do domu ino trzeba latać na okrętkę przez 4? i co to jest 4? i moim zdaniem Tv w tej pozycji odpada, bo jedynym obiektrm któremu się go będzie znakomicie oglądało to kominek pospołu z oknem... i mam jeszcze pytanie - jaką masz odległość od ściany od ściany na której ma stać TV do ściany zewnętzrnej prawej - czyli do tej za stołem jadalnianym? bo jeśli sporo.... to jest jedno wyjście... a rzuć okiem na nowy układ... zaraz podam ci wymiary.... muszę wejść na stronkę biura projektowego hm... nowy układ wydaje mi się najsensowniejszy... chyba nawet lepszy od tego co miałam zaproponować... Kachna - ale to ma sens... żeby dobrze ustawić ściany trzeba choć mniej więcej wiedzieć, gdzie będzie stał narożnik, TV czy kominek... ale napisz koniecznie co miałaś zaproponować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No niech wam będzie....a co to jest 7? korytarzyk jakiś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.11.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No niech wam będzie.... a co to jest 7? korytarzyk jakiś czy co? aktualny układ to post z godziny 18:51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 13.11.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam,to i ja sobie pozwolę dorzucić swoje 3 grosze ta ostatnia wersja (z 19.51)_ jest najlepszejsza ,ja również we wcześniejszych miałam wątpliwości co do lokalizacji tv ,a teraz jest idealnie,sama w swoim projekcie sporo się namęczyłam żeby osiągnąć cel,którym była w zależności od nastroju ,możliwość podziwiania jednocześnie widoków za oknem,płomienia w kominku i telewizora(przy założeniu ze kominek jest w innym miejscu niż tv) udało się-suuuper ps.Bo to już na etapie fundamentów jest baaardzo ważne,teraz już to wiem i jest pare rzeczy które u siebie zrobiłabym inaczej gdybym posiadała tę tajemną wiedze wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.11.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam,to i ja sobie pozwolę dorzucić swoje 3 grosze ta ostatnia wersja jest najlepszejsza ,we wcześniejszych miałam wątpliwości co do lokalizacji tv ,a teraz jest idealnie,sama w swoim projekcie sporo się namęczyłam żeby osiągnąć cel,którym była w zależności od nastroju ,możliwość podziwiania jednocześnie widoków za oknem,płomienia w kominku i telewizora(przy założeniu ze kominek jest w innym miejscu niż tv) Tobie się to udało-suuuper Dziękuję ci bardzo... i witam Cię serdecznie w moich skromnych progach. Mi ten układ chyba tez najbardziej odpowiada, ale jestem jeszcze bardzo ciekawa co wymyśli nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No niech wam będzie.... a co to jest 7? korytarzyk jakiś czy co? aktualny układ to post z godziny 18:51 Jessu -już jestem zmęczona .. czyli ktory? ten?: (nie wiem, bo u mnie w muratorze to jakieś inne godziny są ): http://images27.fotosik.pl/293/3b24df2ee430dc05.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.11.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No niech wam będzie.... a co to jest 7? korytarzyk jakiś czy co? aktualny układ to post z godziny 18:51 Jessu -już jestem zmęczona .. czyli ktory? ten?: (nie wiem, bo u mnie w muratorze to jakieś inne godziny są ): http://images27.fotosik.pl/293/3b24df2ee430dc05.gif tak, kachna ..właśnie ten.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 13.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ...no ja też mam na myśli ten. u mnie z godzinami tez lekki galimatias Glamourmum suuuper ten Twój domek TEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ale tu nie ma spiżarni -a pisałaś, ze Ci bardzo na niej zależy... tak w ogóle to nie wiem czemu odpadł układ zaprojektowany przez biuro projektowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 13.11.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ale tu nie ma spiżarni -a pisałaś, ze Ci bardzo na niej zależy... tak w ogóle to nie wiem czemu odpadł układ zaprojektowany przez biuro projektowe? ...też prawda, ale moze da się wcisnąc spiżarkę pod schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.11.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ale tu nie ma spiżarni -a pisałaś, ze Ci bardzo na niej zależy... tak w ogóle to nie wiem czemu odpadł układ zaprojektowany przez biuro projektowe? ...też prawda, ale moze da się wcisnąc spiżarkę pod schodami? spiżarka to właśnie to pomieszczenie pod schodami Nie wiem czemu odpadł i czy wogóle odpadł... bardziej mi sie podoba ten nowy układ...ze względu na ułożenie kuchni. Mam nadzieję, ze nie będzie problemu i da sie jednak wprowadzić te zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ale tu nie ma spiżarni -a pisałaś, ze Ci bardzo na niej zależy... tak w ogóle to nie wiem czemu odpadł układ zaprojektowany przez biuro projektowe? ...też prawda, ale moze da się wcisnąc spiżarkę pod schodami? no i którędy będziesz tam wchodziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.11.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ...no ja też mam na myśli ten. u mnie z godzinami tez lekki galimatias Glamourmum suuuper ten Twój domek TEJ dzieki... właśnie zaczytałam sie w Twoich wzmaganiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 spiżarka to właśnie to pomieszczenie pod schodami aa -bo to mi na garderobę wyglądało a jaki jest układ stron swiata? bo to też istotne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts