efilo 03.06.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a widzieliście jak mamusia tam cały czas czuwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No to już sie podkradanie zaczyna. Co to będzie później. Efilko szkoda, że Ci głowę ucieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 jak się zapewne domyślacie to nie ja robiłam i dzieci jak widać były ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Szkoda, że się na zdjęcie Kruszki nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 skasowałam dosłownie minutkę temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Teraz to już chyba nie mam wyjścia i muszę się pojawić A widzisz ja wciąz jestem i czekam. Ups.... a ja się tylko wpisałam i wyłączyłam kompa No właśnie....nie kofasz mnie. No proszę, tylko Monia się pokazała, to i Rom od razu się pojawił. Kasiu, dałam Markowi wszystkie namiary. Więc jak dobrze pójdzie, to załatwi dzisiaj wszystko tak jak tzreba. jeszcze raz BARDZO, BARDZO dziękuję http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/25826218_images.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 skasowałam dosłownie minutkę temu hmmm, to poprosze raz jeszcze na sekundkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Romuś a co tam wogóle u Ciebie słychać.... ? I czy Ty może miałeś wczoraj 18 urodziny i stąd te życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Romuś a co tam wogóle u Ciebie słychać.... ? I czy Ty może miałeś wczoraj 18 urodziny i stąd te życzenia? U mnie wszystko dobrze wiesz jak fajnie mam w nocy jak mam dyżur Mam tylko jedno karmienie - godzinka i ide spowrotem spać A co do urodzin to masz rację - wczoraj uzyskałem pełnoletność noooo ...to teraz przy pełnoletności.... hmmm...zabawy, sex bez ograniczeń, kobiety i śpiew ... Wszystkiego najlepszego Romuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Romuś a co tam wogóle u Ciebie słychać.... ? I czy Ty może miałeś wczoraj 18 urodziny i stąd te życzenia? U mnie wszystko dobrze wiesz jak fajnie mam w nocy jak mam dyżur Mam tylko jedno karmienie - godzinka i ide spowrotem spać A co do urodzin to masz rację - wczoraj uzyskałem pełnoletność noooo ...to teraz przy pełnoletności.... hmmm...zabawy, sex bez ograniczeń, kobiety i śpiew ... Wszystkiego najlepszego Romuś Dziękuję bardzo Ale fajnie...to teraz się zacznie życie Już się nie mogę doczekać tych uciech no ja mam jeszcze 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 uciekłam na moment to nie takie proste bo ja to od razu usuwam z sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 uciekłam na moment to nie takie proste bo ja to od razu usuwam z sieci jak sie postarasz to dasz radę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 przecież jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 przecież jest gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 już się domyśliłam.... ale małe cudeńko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Śliczne brykacze ech kiedy moja mała będzie tak brykać na razie tylko aguuu, albo ehh i czasem banana strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 i tak się ciesz. moja w ogóle się nie śmiała jako niemowle. i żadnego gruchania. właściwie pierwsze dzwięki to były słowa. już myślałam że z jej słuchem coś nieteges i nawet panike siałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Śliczne brykacze ech kiedy moja mała będzie tak brykać na razie tylko aguuu, albo ehh i czasem banana strzeli tatuś ona Ci bardzo dużo mówi.... a to ehhh...to ja jako kobieta już znam...po prostu narzeka na tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 i tak się ciesz. moja w ogóle się nie śmiała jako niemowle. i żadnego gruchania. właściwie pierwsze dzwięki to były słowa. już myślałam że z jej słuchem coś nieteges i nawet panike siałam teraz nadrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nasza mała, coś czuję, że będzie gaduła, bo za 3 dni będzie miała 2 miesiące, a już tak gada. No i się zrobił mały pulpecik waży już 5900 a ważyła 3120 jak przyszła na świat 06.04.2009. Mam nadzieję, że jak zacznie się bardziej ruszać to ciut schudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts