Gość Gosc_gość 03.06.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Śliczne brykacze ech kiedy moja mała będzie tak brykać na razie tylko aguuu, albo ehh i czasem banana strzeli tatuś ona Ci bardzo dużo mówi.... a to ehhh...to ja jako kobieta już znam...po prostu narzeka na tatę Jak to kobitka narzekać na coś musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Śliczne brykacze ech kiedy moja mała będzie tak brykać na razie tylko aguuu, albo ehh i czasem banana strzeli tatuś ona Ci bardzo dużo mówi.... a to ehhh...to ja jako kobieta już znam...po prostu narzeka na tatę Jak to kobitka narzekać na coś musi nie na "coś" , tylko na faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No niech Ci będzie.... nie będę się kłócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No niech Ci będzie.... nie będę się kłócił no nie powinieneś.... bo ja jestem kobieta i wiem co w takich małych kobiecych główkach sie rodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No niech Ci będzie.... nie będę się kłócił no nie powinieneś.... bo ja jestem kobieta i wiem co w takich małych kobiecych główkach sie rodzi... Może np. to: "Tata mógłby się ogolić jak się do mnie chce przytulać " i powód do marudzenia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No niech Ci będzie.... nie będę się kłócił no nie powinieneś.... bo ja jestem kobieta i wiem co w takich małych kobiecych główkach sie rodzi... Może np. to: "Tata mógłby się ogolić jak się do mnie chce przytulać " i powód do marudzenia jest raczej nie.... kobiety lubią nieogolonych facetów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Puk, puk, jest tu ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No niech Ci będzie.... nie będę się kłócił no nie powinieneś.... bo ja jestem kobieta i wiem co w takich małych kobiecych główkach sie rodzi... Może np. to: "Tata mógłby się ogolić jak się do mnie chce przytulać " i powód do marudzenia jest raczej nie.... kobiety lubią nieogolonych facetów..... A ja lubię ogolonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Puk, puk, jest tu ktos? ja jestem. Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Puk, puk, jest tu ktos? ja jestem. Doberek! Doberek Edytko Jak zdrówko chorowitko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 raczej nie.... kobiety lubią nieogolonych facetów..... A ja lubię ogolonych ja zdecydowanie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja też jestem...witam Was moje Panie A ja lubię jak drapią tu i tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Puk, puk, jest tu ktos? ja jestem. Doberek! Doberek Edytko Jak zdrówko chorowitko? Poszłam dzisiaj do lekarza i nie uwierzycie, mam ropną anginę. Oczywiście antybiotyk idzie w ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja też jestem...witam Was moje Panie A ja lubię jak drapią tu i tam.. To zalezy jaki facet ma zarost bo jeżeli taki jak mój mąż to odpada. Piecze mnie potem wszystko tak, ze lepiej nie mówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja też jestem...witam Was moje Panie A ja lubię jak drapią tu i tam.. Z drapanai, to ja lubie tylko mesianie po pleckach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Puk, puk, jest tu ktos? ja jestem. Doberek! Doberek Edytko Jak zdrówko chorowitko? Poszłam dzisiaj do lekarza i nie uwierzycie, mam ropną anginę. Oczywiście antybiotyk idzie w ruch. Wcale mi się to nie podoba. Już biegłam po jakąś flaszkę a tu antybiotyk, nie popijemy chyba sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja też jestem...witam Was moje Panie A ja lubię jak drapią tu i tam.. To zalezy jaki facet ma zarost bo jeżeli taki jak mój mąż to odpada. Piecze mnie potem wszystko tak, ze lepiej nie mówic Monia Twój mąż to też Marek. Zarost mojego M to tak jakby w goowno zapałek nawsadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wcale mi się to nie podoba. Już biegłam po jakąś flaszkę a tu antybiotyk, nie popijemy chyba sobie Buuuuuuu.......mnie też sie nie podoba. Ale w sumie wirualnie nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 To ja w takim razie jestem wyjątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wcale mi się to nie podoba. Już biegłam po jakąś flaszkę a tu antybiotyk, nie popijemy chyba sobie Buuuuuuu.......mnie też sie nie podoba. Ale w sumie wirualnie nie zaszkodzi. Ja też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts