Edmar70 03.06.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dla Romka... - za regularny sex... W końcu coś mu się od życia należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Glamciu co do kominka to ja bym zrezygmowała z cegły. Jak dasz cegłę, marmur i jeszcze dwa kolory to będzie strasznie pstrokato. Tak mi się przynajmniej wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Glamciu co do kominka to ja bym zrezygmowała z cegły. Jak dasz cegłę, marmur i jeszcze dwa kolory to będzie strasznie pstrokato. Tak mi się przynajmniej wydaje ale cegła jest o 2 tony ciemniejsza od koloru szarego, także są 2 odcienie szarości i biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kasiu, szkic jest bardzo łądny. Moje spostrzeżenia to: 1. zrobiłabym zabudowę wysoką aż po sam sufit. 2. to po prawej stronie, to jest obraz, czy wnęka z k-g. Bo jak wnęka, to ja się nie lubuję i trochę za dużo tego. 3. nie wiem jak sie komponuje biały marmur z cegłą. A cegła jak ma być? A palenisko ma byc otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Glamciu co do kominka to ja bym zrezygmowała z cegły. Jak dasz cegłę, marmur i jeszcze dwa kolory to będzie strasznie pstrokato. Tak mi się przynajmniej wydaje ale cegła jest o 2 tony ciemniejsza od koloru szarego, także są 2 odcienie szarości i biel. Ja lubię proste kominki, bez łączenia róznych materiałów, np. taki jak ma Edytka piekny jest. Prosta forma, bez zbędnych dodatków a napatrzeć się nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja lubię proste kominki, bez łączenia róznych materiałów, np. taki jak ma Edytka piekny jest. Prosta forma, bez zbędnych dodatków a napatrzeć się nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kasiu, szkic jest bardzo łądny. Moje spostrzeżenia to: 1. zrobiłabym zabudowę wysoką aż po sam sufit. 2. to po prawej stronie, to jest obraz, czy wnęka z k-g. Bo jak wnęka, to ja się nie lubuję i trochę za dużo tego. 3. nie wiem jak sie komponuje biały marmur z cegłą. A cegła jak ma być? A palenisko ma byc otwarte? z punktem pierwszym tez się zgadzam. Takie pólki nad kominkiem to idealne miejsce do zbierania się kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kasiu, szkic jest bardzo łądny. Moje spostrzeżenia to: 1. zrobiłabym zabudowę wysoką aż po sam sufit. 2. to po prawej stronie, to jest obraz, czy wnęka z k-g. Bo jak wnęka, to ja się nie lubuję i trochę za dużo tego. 3. nie wiem jak sie komponuje biały marmur z cegłą. A cegła jak ma być? A palenisko ma byc otwarte? Mały opis. Komienk kształtem ma wyglądać tak: http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24756930_kominek.jpg z małą zmianą.... obok powstanie półka na drzewo i inne pierdoły... nad oknem kominkowym będzie kolor szary... a komin(który na zdjęciu jest szary) u mnie miał by być biały....szarość będzie o 2 tony jaśniejsze od cegły. Widziałam kilka kominków i cegła z marmurem wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja lubię proste kominki, bez łączenia róznych materiałów, np. taki jak ma Edytka piekny jest. Prosta forma, bez zbędnych dodatków a napatrzeć się nie można. Edytko a co Ty taka wstydliwa jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ten kominek jest fajniusi.Czyżby to ze strony domy z wizją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kolorystyka jak najbardziej ok. Pólka na drewno też. A to co narysowałaś po prawej stronie kominka to okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ten kominek jest fajniusi. Czyżby to ze strony domy z wizją? tak.. na podstawie tego, powstaje mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kolorystyka jak najbardziej ok. Pólka na drewno też. A to co narysowałaś po prawej stronie kominka to okno? tak, po prawej i po lewej stronie kominka są okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja lubię proste kominki, bez łączenia róznych materiałów, np. taki jak ma Edytka piekny jest. Prosta forma, bez zbędnych dodatków a napatrzeć się nie można. Edytko a co Ty taka wstydliwa jestes? Nie wstydliwa, tylko zmieszana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ten kominek jest fajniusi. Czyżby to ze strony domy z wizją? tak.. na podstawie tego, powstaje mój. Mają świetne domki i wizualizacje. Lubię sobie zajrzeć na ich stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja lubię proste kominki, bez łączenia róznych materiałów, np. taki jak ma Edytka piekny jest. Prosta forma, bez zbędnych dodatków a napatrzeć się nie można. Edytko a co Ty taka wstydliwa jestes? Nie wstydliwa, tylko zmieszana. nie potrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kolorystyka jak najbardziej ok. Pólka na drewno też. A to co narysowałaś po prawej stronie kominka to okno? tak, po prawej i po lewej stronie kominka są okna Skoro okno to super. A może obniżysz zabudowę trochę tak jak na zdjęciu. Będzie zgrabniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kolorystyka jak najbardziej ok. Pólka na drewno też. A to co narysowałaś po prawej stronie kominka to okno? tak, po prawej i po lewej stronie kominka są okna Skoro okno to super. A może obniżysz zabudowę trochę tak jak na zdjęciu. Będzie zgrabniejszy. tak właśnie będzie...tylko nie udało mi sie tak narysować wogóle nie mam zdolności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jak na takie zdolności, to wyszło świetnie. Kasiu, a tak w ogóle to masz przestój na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jak na takie zdolności, to wyszło świetnie. Kasiu, a tak w ogóle to masz przestój na budowie? tak , czekałam na więźbę. W piątek , najpóźniej powniedziałek będzie na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts