Edmar70 03.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 olalala...... No faktycznie sie nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 olalala...... No faktycznie sie nie nadaje. I już nie ma Idę usypiać chłopaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No zostawić kobitki same .... no nieładnie Ja dzisiaj też walczyłem z nerwami małej, ale jakoś mi poszło - tańczyliśmy razem, a ona gryzła mi rękę - dobrze, że nie ma ząbków. Na szczęście kolek nie ma. Potem jej opowiadałem jaki będzie miała ładny pokój w nowym domku ... i jakoś wytrzymała do kąpieli, potem mecio i już śpi od 1,5 godzinki. W między czasie musiałem uderzyć na sklep na zakupy dla bobaska: pampersy i pampersy i jeszcze raz pampersy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja lubię proste kominki, bez łączenia róznych materiałów, np. taki jak ma Edytka piekny jest. Prosta forma, bez zbędnych dodatków a napatrzeć się nie można. Edyś pokaż mi swój kominek, bo jakoś nie mogę go znaleźć u Ciebie , a jestem ciekawy jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zdecydowanie nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zdecydowanie nie..... Te zdecydowanie nie.... to odnośnie kominka Edyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja lubię proste kominki, bez łączenia róznych materiałów, np. taki jak ma Edytka piekny jest. Prosta forma, bez zbędnych dodatków a napatrzeć się nie można. Edyś pokaż mi swój kominek, bo jakoś nie mogę go znaleźć u Ciebie , a jestem ciekawy jak wygląda Kominek http://pl.fotoalbum.eu/images1/200902/84370/230147/00000006.JPG http://pl.fotoalbum.eu/images1/200902/84370/230147/00000007.JPG http://pl.fotoalbum.eu/images1/200902/84370/230147/00000008.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zdecydowanie nie..... Te zdecydowanie nie.... to odnośnie kominka Edyś ? zdecydowanie nie...dotyczyło usunięcie zdjęcia z Panem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oooooo, mój komineczek. Kris uprzedzam, że Monia oczywiście przesadziła z tymi zachwytam. Ale do Twoich wnętrz, to chyba nie bardzo by pasował. Kris, a pokażesz nam swoją małą laleczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oooooo, mój komineczek. Kris uprzedzam, że Monia oczywiście przesadziła z tymi zachwytam. Ale do Twoich wnętrz, to chyba nie bardzo by pasował. Kris, a pokażesz nam swoją małą laleczkę? Kris nie słuchaj Edzi... Kominek jest piękny.... Monia nie przesadzała z zachwytem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oooooo, mój komineczek. Kris uprzedzam, że Monia oczywiście przesadziła z tymi zachwytam. Ale do Twoich wnętrz, to chyba nie bardzo by pasował. Kris, a pokażesz nam swoją małą laleczkę? No to ja dołączam do zachwytów A tak swoją drogą to już mi ktoś wklejał te fotki Twojego kominka do moich komentów . Aha Paolka wklejała 1 fotkę i Efilka się przyznała, że ją urealniła... cokolwiek to znaczy A z laleczką może dla Was zrobię wyjątek i zaraz usunę, bo nie mam w zwyczaju familię w necie umieszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jest tu kto jeszcze ?, bo nie wiem czy wklejać fotki czy nie .... mojej małej laleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No to ja dołączam do zachwytów A tak swoją drogą to już mi ktoś wklejał te fotki Twojego kominka do moich komentów . Aha Paolka wklejała 1 fotkę i Efilka się przyznała, że ją urealniła... cokolwiek to znaczy A z laleczką może dla Was zrobię wyjątek i zaraz usunę, bo nie mam w zwyczaju familię w necie umieszczać. No to mi nie pozostaje nic innego jak podziekować za zachwyty. Efilka urealniła, to prawda. To znaczy, że zmieniła kolory na rzeczywiste. Mój aparat całkiem przekłamuje kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jest tu kto jeszcze ?, bo nie wiem czy wklejać fotki czy nie .... mojej małej laleczki Jakby co to jestem i chętnie zobaczę te maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No to wklejam To moja starsza Ola 6 lat z Anią na spacerku. A tu moja malutka laleczka Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oooo, nie wiedziałam, że masz juz dwie córy. To tak jak ja. A starsza nie jest zazdrosna? To taka spora różnica wieku. Co Wy Anusi dajecie do jedzenia, toż to pączuś w maśle. Słodziutka jest. I tak smacznie śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oooo, nie wiedziałam, że masz juz dwie córy. To tak jak ja. A starsza nie jest zazdrosna? To taka spora różnica wieku. Co Wy Anusi dajecie do jedzenia, toż to pączuś w maśle. Słodziutka jest. I tak smacznie śpi. Ja się też czasem zastanawiam, że trochę sporo przybiera. W dniu narodzin 6 kwiecień ważyła 3120, a teraz już 5900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 I nie jest zazdrosna, wręcz przeciwnie Co chwilę chce się z nią bawić, jakieś pluszaczki, grzechotki jej przynosi. Na początku mieliśmy problem, bo Ola chciała brać Anię na ręce... raz mało brakowało, a by się jej udało wyjąć ją z łóżeczka. Na szczęście w porę wszedłem do sypialni i ją powstrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oooo, nie wiedziałam, że masz juz dwie córy. To tak jak ja. A starsza nie jest zazdrosna? To taka spora różnica wieku. Co Wy Anusi dajecie do jedzenia, toż to pączuś w maśle. Słodziutka jest. I tak smacznie śpi. Ja się też czasem zastanawiam, że trochę sporo przybiera. W dniu narodzin 6 kwiecień ważyła 3120, a teraz już 5900 Mówi się, że noworodek powinien przybierać w pierwszych miesiącach życia ok. 1 kg. Ale te pare deczko w tę czy w tę, to nie sprawia różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Żonusia sprawdzała jakieś widełki przybierania na wadze i Ania się w nich mieści, ale raczej bardzo blisko górnych widełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts