Edmar70 03.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Żonusia sprawdzała jakieś widełki przybierania na wadze i Ania się w nich mieści, ale raczej bardzo blisko górnych widełek. tak zwana siatka centylowa. Nie macie sie czym przejmować. Niunia pieknie i zdrowo wygląda. Tylko pitulać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Żonusia sprawdzała jakieś widełki przybierania na wadze i Ania się w nich mieści, ale raczej bardzo blisko górnych widełek. tak zwana siatka centylowa. Nie macie sie czym przejmować. Niunia pieknie i zdrowo wygląda. Tylko pitulać. Pewno jak zacznie brykać to troszkę będzie szczuplejsza, bo u nas w rodzinie raczej grubasków nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 O nie nie....do grubaska to jej jeszcze daleko. Starsza faktycznie chudzinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 O nie nie....do grubaska to jej jeszcze daleko. Starsza faktycznie chudzinka. Tia, jakbym strzelił jej fotkę w kąpieli to byś co innego mówiła, grubasek teraz jest, że hej. Wałeczki i szyneczki A starsza dużo bryka na dworze z koleżankami i kolegami oraz sporo jeździ na rowerze, w tym roku się dopiero nauczyła bez dodatkowych kółek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 O nie nie....do grubaska to jej jeszcze daleko. Starsza faktycznie chudzinka. Tia, jakbym strzelił jej fotkę w kąpieli to byś co innego mówiła, grubasek teraz jest, że hej. Wałeczki i szyneczki A starsza dużo bryka na dworze z koleżankami i kolegami oraz sporo jeździ na rowerze, w tym roku się dopiero nauczyła bez dodatkowych kółek. Uwielbiam takie kluseczki. Moje takie nie były. Starsza przy urodzeniu ważyła zaledwie 2170, więc wyglądała jak zapałka. A młodsza co prawda ważyła już dużo więcej, bo 3700, ale za to potem nie chciała jeść i w sumie też nie miała wałeczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 O nie nie....do grubaska to jej jeszcze daleko. Starsza faktycznie chudzinka. Tia, jakbym strzelił jej fotkę w kąpieli to byś co innego mówiła, grubasek teraz jest, że hej. Wałeczki i szyneczki A starsza dużo bryka na dworze z koleżankami i kolegami oraz sporo jeździ na rowerze, w tym roku się dopiero nauczyła bez dodatkowych kółek. Uwielbiam takie kluseczki. Moje takie nie były. Starsza przy urodzeniu ważyła zaledwie 2170, więc wyglądała jak zapałka. A młodsza co prawda ważyła już dużo więcej, bo 3700, ale za to potem nie chciała jeść i w sumie też nie miała wałeczków. He, he ...niedługo będzie mogła konkurować z maskotką Michelin http://strategictire.com/MICHELIN_LOGO.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 He, he ...niedługo będzie mogła konkurować z maskotką Michelin http://strategictire.com/MICHELIN_LOGO.jpg Oj nie....jesteście mądrymi rodzicami i nie dopuścicie do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzień dobry śpiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzień dobry robaczki Widzę że niezła imprezka wczoraj była I nawet pito za mnie Trzeba było do nas wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Zniknęły wszystkie zdjęcia wieczorne A ja widzialam. Sliczne dziewczyny a mala faktycznie kluseczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 nie mogłem no i nie wygrałem stronki co chcesz Moniu? faceta : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 To szukaj bo zaraz zmykam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 hmm....... a piórko to możesz sobie zabrać dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 muszę uciekac papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.06.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzień dobry...ja dopiero wstałam.... mały mi pół nocy przepłakał...chyba będzie chory! Ja również nie widziałam wczorajszych zdjęć..... ale niech no tylko pojawi sie Krzysztof na forum...to ja już mu wymarudzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.06.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzień dobry...ja dopiero wstałam.... mały mi pół nocy przepłakał...chyba będzie chory! Ja również nie widziałam wczorajszych zdjęć..... ale niech no tylko pojawi sie Krzysztof na forum...to ja już mu wymarudzę... Dzień Dobry A co mu jest? On zawsze jak bierze go choroba to ma w nocy złe sny i płacze... Dzisiaj jest juz rozpalony, marudny i ma lekki katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.06.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Podałas mu jakieś lekarstwa??? Tak dostał końską dawkę wit C i krople do nosa.Jak mu sie pogorszy do wieczora to podam mu Bactrim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.06.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A coś na bazie paracetamolu??? to podawałam mu w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.06.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Doberek a mi Zu z łóżka spadła rano wzięłam ją do nas, małż już wyszedł a ona przez sen się tak wierciła, że razem z poduszkami zleciała ale podniosłąm ją i spała dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Doberek a mi Zu z łóżka spadła rano wzięłam ją do nas, małż już wyszedł a ona przez sen się tak wierciła, że razem z poduszkami zleciała ale podniosłąm ją i spała dalej Dzień dobry spadła i się ne obudziła??? noooo bo spadła razem z poduszką i na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts