Gość Gosc_gość 04.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Do mojego od razu też Zrób sama Ctrl-C i Ctrl-V do swojego dziennika, bo jeszcze nas o coś ktoś posądzi, że ja Tobie dziennik prowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Glamciu daj nurofen. jest bezpieczny, przeciwzapalny i co ważniejsze przeciwwirusowy. bactrimu bym nie dawała bez konsultacji z lekarzem. pamiętaj że jak już podasz to powinnaś dać całą serię - minimum 5 a najlepiej 7 dni. Dzień dobry wszystkim. O ten Krzyś niedobry Cześć Efilko. W nocy podałam mu panadol.....akurat to miałam w domu, ale rzeczywiście najczęściej kupuję i podaję Nurofen. Jeżeli chodzi i Bactrim...to u nas jest taki problem....że od kataru do zapalenia oskrzeli mamy 1 dobę. A Bactrim to jedyne lekarstwo które działa na Marcela i hamuje cały ten proces.Oczywiście mam go od naszej Pani pediatry, z którą zawsze konsultuję chęć lekarstwa lekarstwa dziecku. Wolę podac mu Bactrim niż za chwilę podawać antybiotyk na zapalenie oskrzeli. znam ból. spytaj o połączenie flixotide i eurespal. wg mnie dużo lepszy niż 'antybiotyk' a działa cuda. od kiedy stosujemy zosia nie miała zapalenia oskrzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Flixotide potrafi zdziałać cuda.Moje dziecko jedzie na nim non stop.Eurespal choc okropny w smaku tez jest bardzo skuteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.06.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Flixotide potrafi zdziałać cuda. Moje dziecko jedzie na nim non stop. Eurespal choc okropny w smaku tez jest bardzo skuteczny. Doberek ja jako następna używaczka eurespalu się zgłaszam.......... i przy starszaku jak był młodszy i Zulina też raz dostawała......... antybiotyków się udało się wiele razy uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzień dobry Misiaki.. Na nas nie działa Eurespal. A Bactrim to nie jest antybiotyk...i nam bardzo pomaga. Po takiej dawce Bactrimu mamu spokój na kolejne pół roku. Ale musimy spróbować Flixotide - nie znam tego lekarstwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Do mojego od razu też Zrób sama Ctrl-C i Ctrl-V do swojego dziennika, bo jeszcze nas o coś ktoś posądzi, że ja Tobie dziennik prowadzę To załóż działalność na forum...usługi w prowadzeniu dzienników...dobre rady wujka Krzysia Już kopiuje sobie od Ciebie... Krzysztof ale ten rysunek z Twoim dzienniku to mało czytelny jest i nie mogę sie docztytać co jest napisane pod rzutem domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Glamciu - jak się czuje mały?? dużo lepiej...wczoraj ładowałam w niego "końskie dawki" wit.C . Stan podgorączkowy też zszedł.... zabaczymy .... może nie zejdzie mu na oskrzela. Katar też nie jest zielonkawy...tylko wodnisty... Jestem dobrej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jadę do firmy Idealny Dach obliczać rynny Nicoll.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jadę do firmy Idealny Dach obliczać rynny Nicoll.... ja tyż takie mam zadowolony jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Do mojego od razu też Zrób sama Ctrl-C i Ctrl-V do swojego dziennika, bo jeszcze nas o coś ktoś posądzi, że ja Tobie dziennik prowadzę To załóż działalność na forum...usługi w prowadzeniu dzienników...dobre rady wujka Krzysia Już kopiuje sobie od Ciebie... Krzysztof ale ten rysunek z Twoim dzienniku to mało czytelny jest i nie mogę sie docztytać co jest napisane pod rzutem domu.... Doberek Tam pod rzutem jest to: Kamień: otoczaki Grubość warstwy 10cm - można dać więcej - 17m2 opaski x grubość 0,10m = 1,7m3 ( u Ciebie będą inne wartości) - spód wyłożyć geowłókniną - zapewnić spadek od budynku - wykonać drenaż W zasadzie taką opaskę samemu można zrobić, bo za dużo roboty z tym nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzień dobry Wpadłam tylko na chwilę. Glamcia Flixotide masz tutuaj: http://www.doz.pl/leki/p1450-Flixotide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 I znowu się udało Skalniaki poproszę, tylko ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 I znowu się udało Skalniaki poproszę, tylko ładne Monia a Ty nie w pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Do mojego od razu też Zrób sama Ctrl-C i Ctrl-V do swojego dziennika, bo jeszcze nas o coś ktoś posądzi, że ja Tobie dziennik prowadzę To załóż działalność na forum...usługi w prowadzeniu dzienników...dobre rady wujka Krzysia Już kopiuje sobie od Ciebie... Krzysztof ale ten rysunek z Twoim dzienniku to mało czytelny jest i nie mogę sie docztytać co jest napisane pod rzutem domu.... Doberek Tam pod rzutem jest to: Kamień: otoczaki Grubość warstwy 10cm - można dać więcej - 17m2 opaski x grubość 0,10m = 1,7m3 ( u Ciebie będą inne wartości) - spód wyłożyć geowłókniną - zapewnić spadek od budynku - wykonać drenaż W zasadzie taką opaskę samemu można zrobić, bo za dużo roboty z tym nie ma. No nie inaczej....tylko sami będziemy to robić.... ale najpierw wpadnę do Ciebie i zobaczę jak Ty to robisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 piatek to pewnie sobie zrobiła wolne ja mocno wspieram ich firmę...polecam koleżankom środki an krety i nawet sama cos raz kupiłam. Szkoda,że to nie ma wpływu na Moniki wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No nie inaczej....tylko sami będziemy to robić.... ale najpierw wpadnę do Ciebie i zobaczę jak Ty to robisz.. Ja się dopiero za to zabiorę jak już będę mieszkał, nie będę musiał dojeżdżać na budowę i spokojnie będę się bawił łopatką dla przyjemności - jak dziecko w piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No nie inaczej....tylko sami będziemy to robić.... ale najpierw wpadnę do Ciebie i zobaczę jak Ty to robisz.. Ja się dopiero za to zabiorę jak już będę mieszkał, nie będę musiał dojeżdżać na budowę i spokojnie będę się bawił łopatką dla przyjemności - jak dziecko w piaskownicy ale ja sie nigdzie nie wybieram.....poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 piatek to pewnie sobie zrobiła wolne ja mocno wspieram ich firmę...polecam koleżankom środki an krety i nawet sama cos raz kupiłam. Szkoda,że to nie ma wpływu na Moniki wyniki a jak się ta firma nazywa??? moze i ja coś kupię mam zapisane...jak znajdę to ci napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Romuś pokaż swoje Królewny jak już urosły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.06.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam wieczorową porą! Moze tak przy piątku ktoś wpadnie tu na pogaduchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts