Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Glamciu

daj nurofen. jest bezpieczny, przeciwzapalny i co ważniejsze przeciwwirusowy. bactrimu bym nie dawała bez konsultacji z lekarzem. pamiętaj że jak już podasz to powinnaś dać całą serię - minimum 5 a najlepiej 7 dni.

Dzień dobry wszystkim. O ten Krzyś niedobry :x

Cześć Efilko.

W nocy podałam mu panadol.....akurat to miałam w domu, ale rzeczywiście najczęściej kupuję i podaję Nurofen.

Jeżeli chodzi i Bactrim...to u nas jest taki problem....że od kataru do zapalenia oskrzeli mamy 1 dobę. A Bactrim to jedyne lekarstwo które działa na Marcela i hamuje cały ten proces.Oczywiście mam go od naszej Pani pediatry, z którą zawsze konsultuję chęć lekarstwa lekarstwa dziecku.

Wolę podac mu Bactrim niż za chwilę podawać antybiotyk na zapalenie oskrzeli.

znam ból. spytaj o połączenie flixotide i eurespal. wg mnie dużo lepszy niż 'antybiotyk' a działa cuda. od kiedy stosujemy zosia nie miała zapalenia oskrzeli.

Flixotide potrafi zdziałać cuda.

Moje dziecko jedzie na nim non stop.

Eurespal choc okropny w smaku tez jest bardzo skuteczny.

Doberek :p

ja jako następna używaczka eurespalu się zgłaszam..........

i przy starszaku jak był młodszy i Zulina też raz dostawała......... antybiotyków się udało się wiele razy uniknąć :D

Do mojego od razu też :)

Zrób sama Ctrl-C i Ctrl-V do swojego dziennika, bo jeszcze nas o coś ktoś posądzi, że ja Tobie dziennik prowadzę :lol: :lol: :wink:

To załóż działalność na forum...usługi w prowadzeniu dzienników...dobre rady wujka Krzysia :)

Już kopiuje sobie od Ciebie...:)

Krzysztof ale ten rysunek z Twoim dzienniku to mało czytelny jest i nie mogę sie docztytać co jest napisane pod rzutem domu....

Gość Gosc_gość

Zrób sama Ctrl-C i Ctrl-V do swojego dziennika, bo jeszcze nas o coś ktoś posądzi, że ja Tobie dziennik prowadzę :lol: :lol: :wink:

To załóż działalność na forum...usługi w prowadzeniu dzienników...dobre rady wujka Krzysia :)

Krzysztof ale ten rysunek z Twoim dzienniku to mało czytelny jest i nie mogę sie docztytać co jest napisane pod rzutem domu....

Doberek

Tam pod rzutem jest to:

Kamień: otoczaki

Grubość warstwy 10cm - można dać więcej

- 17m2 opaski x grubość 0,10m = 1,7m3 ( u Ciebie będą inne wartości)

- spód wyłożyć geowłókniną

- zapewnić spadek od budynku

- wykonać drenaż

W zasadzie taką opaskę samemu można zrobić, bo za dużo roboty z tym nie ma. :wink:

Doberek

Tam pod rzutem jest to:

Kamień: otoczaki

Grubość warstwy 10cm - można dać więcej

- 17m2 opaski x grubość 0,10m = 1,7m3 ( u Ciebie będą inne wartości)

- spód wyłożyć geowłókniną

- zapewnić spadek od budynku

- wykonać drenaż

W zasadzie taką opaskę samemu można zrobić, bo za dużo roboty z tym nie ma. :wink:

No nie inaczej....tylko sami będziemy to robić.... ale najpierw wpadnę do Ciebie i zobaczę jak Ty to robisz..:)

Gość Gosc_gość

No nie inaczej....tylko sami będziemy to robić.... ale najpierw wpadnę do Ciebie i zobaczę jak Ty to robisz..:)

Ja się dopiero za to zabiorę jak już będę mieszkał, nie będę musiał dojeżdżać na budowę i spokojnie będę się bawił łopatką dla przyjemności - jak dziecko w piaskownicy 8) :p

Ja się dopiero za to zabiorę jak już będę mieszkał, nie będę musiał dojeżdżać na budowę i spokojnie będę się bawił łopatką dla przyjemności - jak dziecko w piaskownicy 8) :p

ale ja sie nigdzie nie wybieram.....poczekam...:)