GLAMOURMUM 05.06.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam wieczorową porą! Moze tak przy piątku ktoś wpadnie tu na pogaduchy? Cześć Edytko...ja jestem, ale zaraz uciekam do kina... 150 lat świetlnych nie byłam w kinie... tzn...bywałam, ale na bajkach i filmach dla dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Cześć Kasiu! To baw sie dobrze. Ale idziesz do kina czy na film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.06.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Cześć Kasiu! To baw sie dobrze. Ale idziesz do kina czy na film? Edytko to zależy od filmu i ilości ludzi na sali kinowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 piatek to pewnie sobie zrobiła wolne ja mocno wspieram ich firmę...polecam koleżankom środki an krety i nawet sama cos raz kupiłam. Szkoda,że to nie ma wpływu na Moniki wyniki Kasiu ale moja firma nie ma nic na krety. Cos mi się wydaje, ze jednak wspierasz konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 I znowu się udało Skalniaki poproszę, tylko ładne Normalnie Cię nie poznaję Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 piatek to pewnie sobie zrobiła wolne Tak jakoś wyszło. Miałam dzisiaj strasznego lenia Ale po południu odrobiłam moje lenistwo i pomalowalismy sypialnię. Była tak ujeb...a, że nie mogłam już patrzeć na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hej Monia. Czasami to nawet zdrowo jest zrobić sobie takiego lenia. A jaki kolorek tej sypialni? I to w mieszkaniu obecnym, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hej Edytko Oj lenia to ja miałam dzisiaj strasznego Kolor biały. Kiedyś mieliśmy kolorowe ściany ale przy dzieciach wogóle się to nie sprawdza. Szymek strasznie brudzi sciany. Po myciu robią się plany a po zamalowaniu niestety widac różnicę. Białą farbą można zamalować i nie widac różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Tak, w obecnym mnieszkaniu.Myślałam, że jakoś dotrwamy do przeprowadzki ale niestety nie dalismy rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ja takiego lenia to ma na codzień. Poważnie....jest w tygodniu więcej dni, kiedy mi sie nic nie chce, niż na odwrót. Ale w sumie miałas dość pracowity dzionek. Wszyscy zdrowi? Bo u mnie trochę szpitala. Jedynie Marek sie jeszcze trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nadal się nie wyleczyłaś Edytko?Dziewczyny też są chore? U nas wszyscy zdrowi.Ja się tylko trochę smarczę i pokasłuję ale to efekt jazdy z otwartym oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nadal się nie wyleczyłaś Edytko? Dziewczyny też są chore? U nas wszyscy zdrowi. Ja się tylko trochę smarczę i pokasłuję ale to efekt jazdy z otwartym oknem. Mam anginę. Biorę trzeci dzień antybiotyk i jak na razie nic mi nie jest lepiej. Może jeszcze nie zaczął działać? A dziewczyny mają jakąś wirusówkę. A od wczoraj jedna narzeka na zatoki a druga na uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 To faktycznie mały szpital macie. Ale jest tego jeden plus. Można sobie cały dzień w łóżeczku polezec. Edyś muszę zmykać. Mąż czeka Dobranoc. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Żeby to można było w łóżeczku poleżeć.... Dobranoc. Nie pozwól mężowi czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.06.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzień dobry Nareszcie mamy słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jeeesoooo! Też kcem kuchnię za 6700!!! I szafki do łazienki i holu! Glamurciu, ale masz fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.06.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jeeesoooo! Też kcem kuchnię za 6700!!! I szafki do łazienki i holu! Glamurciu, ale masz fajnie!!! Rasiu ja też sie cieszę.... tymbardziej, że wyceny ze studiów kuchennych nie schodziły poniżej 18 tyś netto bez blatów. A dodam, że moja kuchnia będzie robiona z tych samych płyt do Edmar70. Czyli wysoka jakość za niską cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Cześc. Kuchnia za 6700 -super Czekam na foty w nowej fryzurce A cieśla kiedy wchodzi? We wtorek? Skoro jutro więźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.06.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Cześc. Kuchnia za 6700 -super Czekam na foty w nowej fryzurce Chyba się przejdę do fotografa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Chyba się przejdę do fotografa Zaraz tam do fotografa .......synuś,córcia niech pstryknie też będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts