GLAMOURMUM 07.06.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Chyba się przejdę do fotografa Zaraz tam do fotografa .......synuś,córcia niech pstryknie też będzie git błagam.... ja jestem taka niefotogeniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.06.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 błagam.... ja jestem taka niefotogeniczna Ja Ci dam niefotogeniczna Ale to uparta kobita ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.06.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 błagam.... ja jestem taka niefotogeniczna Ja Ci dam niefotogeniczna Ale to uparta kobita ................ A może lepiej na żywca...nie długo będę u Marcina i w Gnieźnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.06.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jestem sorki dzisiaj tak z doskoku ale mały szał bał nastapił Wszystkich proszę o skasowanie niektórych postów bo mój murarz poprosił o stronkę mojego dziennika trza było cosik wykombinowac Więc w moich komentarzykach same buźki i jeszcze mężuś prosił abym przeszukala forum oriona w poszukiwaniu zestawienia innych więżby ahhhhhhhhhhh te chłopy A co zamawiasz u Marcina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.06.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jestem sorki dzisiaj tak z doskoku ale mały szał bał nastapił Wszystkich proszę o skasowanie niektórych postów bo mój murarz poprosił o stronkę mojego dziennika trza było cosik wykombinowac Więc w moich komentarzykach same buźki i jeszcze mężuś prosił abym przeszukala forum oriona w poszukiwaniu zestawienia innych więżby ahhhhhhhhhhh te chłopy A co zamawiasz u Marcina? Na szczęście u mnie nic nie mówiłaś o murarzu. U Marcina kupuję okna poddaszowe i rynny Nicoll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.06.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 okna poddaszowe i rynny Nicoll Okna-jakie? ....i te rynny pytam tak z ciekawości Sam zaproponował czy to Twoja propozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.06.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 okna poddaszowe i rynny Nicoll Okna-jakie? ....i te rynny pytam tak z ciekawości Sam zaproponował czy to Twoja propozycja? Cieśla ostatecznie wchodzi 15 czerwca.... i potrzebuje (około 23 - 25 dachówkę, okna i rynny) Okna Velux kupuję u nich - dali mi najlepszą cenę. A rynny to załatwiane przez znajomego.....ogólnie się okazało,że ten świat jest bardzo mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.06.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Okna velux też nam zaproponował ale rynny SCALA -mój dekarz zakładał je ale uważa że są niezbyt Ostatecznie wycofaliśmy się z zakupu do momentu wejścia dekarza na dach...............póki co mam jeszcze czas do namysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.06.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Okna velux też nam zaproponował ale rynny SCALA -mój dekarz zakładał je ale uważa że są niezbyt Ostatecznie wycofaliśmy się z zakupu do momentu wejścia dekarza na dach...............póki co mam jeszcze czas do namysłu Mój cieśla mówił , żebym kupiła albo Marley albo Nicoll.Kupuję Nicoll, bo mam wejścia na tańszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Okna velux też nam zaproponował ale rynny SCALA -mój dekarz zakładał je ale uważa że są niezbyt Ostatecznie wycofaliśmy się z zakupu do momentu wejścia dekarza na dach...............póki co mam jeszcze czas do namysłu Mój cieśla mówił , żebym kupiła albo Marley albo Nicoll.Kupuję Nicoll, bo mam wejścia na tańszą Właśnie myśleliśmy o Marley ale powiem Ci że różnica między tą a Scala to 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.06.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Okna velux też nam zaproponował ale rynny SCALA -mój dekarz zakładał je ale uważa że są niezbyt Ostatecznie wycofaliśmy się z zakupu do momentu wejścia dekarza na dach...............póki co mam jeszcze czas do namysłu Mój cieśla mówił , żebym kupiła albo Marley albo Nicoll.Kupuję Nicoll, bo mam wejścia na tańszą Właśnie myśleliśmy o Marley ale powiem Ci że różnica między tą a Scala to 1000zł Sporo.... ale mniej więcej Marley i Nicoll to podobne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.06.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 A może lepiej na żywca...nie długo będę u Marcina i w Gnieźnie... A kiedy Kasiu będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.06.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 A może lepiej na żywca...nie długo będę u Marcina i w Gnieźnie... A kiedy Kasiu będziesz? Jeszcze dokładnie nie wiem... ale myśle, że w tym tygodniu albo najpóźniej na początku przyszłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.06.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 o kurcze, przypomniałyście mi że muszę na cito załatwiać rynny spustowe. będzie wojna bo pół roku temu za nie zapłaciłam ale ich nie odebrałam a firma teraz udaje greka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jeeesoooo! Też kcem kuchnię za 6700!!! I szafki do łazienki i holu! Glamurciu, ale masz fajnie!!! Rasiu ja też sie cieszę.... tymbardziej, że wyceny ze studiów kuchennych nie schodziły poniżej 18 tyś netto bez blatów. A dodam, że moja kuchnia będzie robiona z tych samych płyt do Edmar70. Czyli wysoka jakość za niską cenę Cooooooooo I to tylko za 6700. Ja nie mogłam znaleźć takiego wykonawcy. Kasiu to rewelacyjna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 glamciuwracając do styropku - przeoczyłam ten temat ze względu na leki ja nie stosowałabym tego z przylepioną folią tylko oddzielnie styropian i właśnie ta folia w kratkę którą wkleiłaś. ten kompleksowy nie spełnia żadnej dodatkowej roli za to jest dużo droższy. tak mi doradził mój spec i tak zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.06.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Glami, masz wypas cenę za kuchnie Można prosić namiar na wykonawcę Jestem też w trakcie rozmów z jednym i wycenia mi kuchnię na 11800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jeeesoooo! Też kcem kuchnię za 6700!!! I szafki do łazienki i holu! Glamurciu, ale masz fajnie!!! Rasiu ja też sie cieszę.... tymbardziej, że wyceny ze studiów kuchennych nie schodziły poniżej 18 tyś netto bez blatów. A dodam, że moja kuchnia będzie robiona z tych samych płyt do Edmar70. Czyli wysoka jakość za niską cenę Cooooooooo I to tylko za 6700. Ja nie mogłam znaleźć takiego wykonawcy. Kasiu to rewelacyjna cena. Edytko cena 6700 to za kuchnię.... za szafki do łazienki i za szafy osobno. Ale nie wyjdzie drogo jak meble z takiego drogiego materiału wyszły tak tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.06.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A może lepiej na żywca...nie długo będę u Marcina i w Gnieźnie... A kiedy Kasiu będziesz? Jeszcze dokładnie nie wiem... ale myśle, że w tym tygodniu albo najpóźniej na początku przyszłego Kasiu jeszcze raz przepraszam że wczoraj tak z doskoku pisałam Daj mi znac jak będziesz u Marcina ja też sie postaram podjechac -musze domówic dachówkę bo przedłużamy dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A może lepiej na żywca...nie długo będę u Marcina i w Gnieźnie... A kiedy Kasiu będziesz? Jeszcze dokładnie nie wiem... ale myśle, że w tym tygodniu albo najpóźniej na początku przyszłego Kasiu jeszcze raz przepraszam że wczoraj tak z doskoku pisałam Daj mi znac jak będziesz u Marcina ja też sie postaram podjechac -musze domówic dachówkę bo przedłużamy dach. nic sie nie stało... odezwę się jak już będę wiedziała kiedy bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts