Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem sorki :oops: dzisiaj tak z doskoku ale mały szał bał nastapił :wink:

Wszystkich proszę o skasowanie niektórych postów bo mój murarz poprosił o stronkę mojego dziennika :o trza było cosik wykombinowac :lol:

Więc w moich komentarzykach same buźki :D

i jeszcze mężuś prosił abym przeszukala forum oriona w poszukiwaniu zestawienia innych więżby :wink:

ahhhhhhhhhhh te chłopy

A co zamawiasz u Marcina?

Jestem sorki :oops: dzisiaj tak z doskoku ale mały szał bał nastapił :wink:

Wszystkich proszę o skasowanie niektórych postów bo mój murarz poprosił o stronkę mojego dziennika :o trza było cosik wykombinowac :lol:

Więc w moich komentarzykach same buźki :D

i jeszcze mężuś prosił abym przeszukala forum oriona w poszukiwaniu zestawienia innych więżby :wink:

ahhhhhhhhhhh te chłopy

A co zamawiasz u Marcina?

Na szczęście u mnie nic nie mówiłaś o murarzu.

U Marcina kupuję okna poddaszowe i rynny Nicoll

okna poddaszowe i rynny Nicoll

Okna-jakie? ....i te rynny pytam tak z ciekawości :wink: Sam zaproponował czy to Twoja propozycja?

Cieśla ostatecznie wchodzi 15 czerwca.... i potrzebuje (około 23 - 25 dachówkę, okna i rynny)

Okna Velux kupuję u nich - dali mi najlepszą cenę.

A rynny to załatwiane przez znajomego.....ogólnie się okazało,że ten świat jest bardzo mały :)

Okna velux też nam zaproponował ale rynny SCALA -mój dekarz zakładał je ale uważa że są niezbyt :roll:

Ostatecznie wycofaliśmy się z zakupu do momentu wejścia dekarza na dach...............póki co mam jeszcze czas do namysłu

Mój cieśla mówił , żebym kupiła albo Marley albo Nicoll.Kupuję Nicoll, bo mam wejścia na tańszą :)

Okna velux też nam zaproponował ale rynny SCALA -mój dekarz zakładał je ale uważa że są niezbyt :roll:

Ostatecznie wycofaliśmy się z zakupu do momentu wejścia dekarza na dach...............póki co mam jeszcze czas do namysłu

Mój cieśla mówił , żebym kupiła albo Marley albo Nicoll.Kupuję Nicoll, bo mam wejścia na tańszą :)

Właśnie myśleliśmy o Marley ale powiem Ci że różnica między tą a Scala to 1000zł :o

Właśnie myśleliśmy o Marley ale powiem Ci że różnica między tą a Scala to 1000zł :o

Sporo.... ale mniej więcej Marley i Nicoll to podobne ceny.

Jeeesoooo! :o

Też kcem kuchnię za 6700!!! :o :o :o I szafki do łazienki i holu!

Glamurciu, ale masz fajnie!!! 8) :D :D

Rasiu ja też sie cieszę.... tymbardziej, że wyceny ze studiów kuchennych nie schodziły poniżej 18 tyś netto bez blatów.

A dodam, że moja kuchnia będzie robiona z tych samych płyt do Edmar70.

Czyli wysoka jakość za niską cenę ;)

Cooooooooo :o :o :o :o

I to tylko za 6700. :o :o :o

Ja nie mogłam znaleźć takiego wykonawcy. :(

Kasiu to rewelacyjna cena. :D

glamciu

wracając do styropku - przeoczyłam ten temat ze względu na leki

ja nie stosowałabym tego z przylepioną folią tylko oddzielnie styropian i właśnie ta folia w kratkę którą wkleiłaś. ten kompleksowy nie spełnia żadnej dodatkowej roli za to jest dużo droższy.

tak mi doradził mój spec i tak zrobiłam.

Jeeesoooo! :o

Też kcem kuchnię za 6700!!! :o :o :o I szafki do łazienki i holu!

Glamurciu, ale masz fajnie!!! 8) :D :D

Rasiu ja też sie cieszę.... tymbardziej, że wyceny ze studiów kuchennych nie schodziły poniżej 18 tyś netto bez blatów.

A dodam, że moja kuchnia będzie robiona z tych samych płyt do Edmar70.

Czyli wysoka jakość za niską cenę ;)

Cooooooooo :o :o :o :o

I to tylko za 6700. :o :o :o

Ja nie mogłam znaleźć takiego wykonawcy. :(

Kasiu to rewelacyjna cena. :D

Edytko cena 6700 to za kuchnię.... za szafki do łazienki i za szafy osobno. Ale nie wyjdzie drogo jak meble z takiego drogiego materiału wyszły tak tanio

A może lepiej na żywca...nie długo będę u Marcina i w Gnieźnie...:)

A kiedy Kasiu będziesz?

Jeszcze dokładnie nie wiem... ale myśle, że w tym tygodniu albo najpóźniej na początku przyszłego :)

Kasiu jeszcze raz przepraszam że wczoraj tak z doskoku pisałam :oops:

Daj mi znac jak będziesz u Marcina ja też sie postaram podjechac -musze domówic dachówkę bo przedłużamy dach.

A może lepiej na żywca...nie długo będę u Marcina i w Gnieźnie...:)

A kiedy Kasiu będziesz?

Jeszcze dokładnie nie wiem... ale myśle, że w tym tygodniu albo najpóźniej na początku przyszłego :)

Kasiu jeszcze raz przepraszam że wczoraj tak z doskoku pisałam :oops:

Daj mi znac jak będziesz u Marcina ja też sie postaram podjechac -musze domówic dachówkę bo przedłużamy dach.

nic sie nie stało... :)

odezwę się jak już będę wiedziała kiedy bedę