dankaf 08.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A może lepiej na żywca...nie długo będę u Marcina i w Gnieźnie... A kiedy Kasiu będziesz? Jeszcze dokładnie nie wiem... ale myśle, że w tym tygodniu albo najpóźniej na początku przyszłego Kasiu jeszcze raz przepraszam że wczoraj tak z doskoku pisałam Daj mi znac jak będziesz u Marcina ja też sie postaram podjechac -musze domówic dachówkę bo przedłużamy dach. nic sie nie stało... odezwę się jak już będę wiedziała kiedy bedę ok. A teraz lecę do banku -pewnie z 40 minut zleci ............te kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Glami, masz wypas cenę za kuchnie Można prosić namiar na wykonawcę Jestem też w trakcie rozmów z jednym i wycenia mi kuchnię na 11800 Krzyś prześlij mi wymiary kuchni i jakiś wstępny projekt...określ z jakich mniej więcej materiałów byś chciał mieć kuchnię. Ja mu to dzisiaj wyślę i podam mu do Ciebie numer tel. Ma być u mnie w czerwcu na wstępnych pomiarach...więc od razu zajrzy do Ciebie. On robi bardzo ładne kuchnie.... robił mojej koleżance i wyszła super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 nie możesz go teleportować do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 I do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 MOGĘ! tzn. mogę zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Glami, masz wypas cenę za kuchnie Można prosić namiar na wykonawcę Jestem też w trakcie rozmów z jednym i wycenia mi kuchnię na 11800 Krzyś prześlij mi wymiary kuchni i jakiś wstępny projekt...określ z jakich mniej więcej materiałów byś chciał mieć kuchnię. Ja mu to dzisiaj wyślę i podam mu do Ciebie numer tel. Ma być u mnie w czerwcu na wstępnych pomiarach...więc od razu zajrzy do Ciebie. On robi bardzo ładne kuchnie.... robił mojej koleżance i wyszła super ! Tylko chodzi o to, że mam projekt kuchni zrobiony, ale jest trochę zmian i bym musiał z nim pogadać Face-to-Face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Glami, masz wypas cenę za kuchnie Można prosić namiar na wykonawcę Jestem też w trakcie rozmów z jednym i wycenia mi kuchnię na 11800 Krzyś prześlij mi wymiary kuchni i jakiś wstępny projekt...określ z jakich mniej więcej materiałów byś chciał mieć kuchnię. Ja mu to dzisiaj wyślę i podam mu do Ciebie numer tel. Ma być u mnie w czerwcu na wstępnych pomiarach...więc od razu zajrzy do Ciebie. On robi bardzo ładne kuchnie.... robił mojej koleżance i wyszła super ! Tylko chodzi o to, że mam projekt kuchni zrobiony, ale jest trochę zmian i bym musiał z nim pogadać Face-to-Face poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Glami, masz wypas cenę za kuchnie Można prosić namiar na wykonawcę Jestem też w trakcie rozmów z jednym i wycenia mi kuchnię na 11800 Krzyś prześlij mi wymiary kuchni i jakiś wstępny projekt...określ z jakich mniej więcej materiałów byś chciał mieć kuchnię. Ja mu to dzisiaj wyślę i podam mu do Ciebie numer tel. Ma być u mnie w czerwcu na wstępnych pomiarach...więc od razu zajrzy do Ciebie. On robi bardzo ładne kuchnie.... robił mojej koleżance i wyszła super ! Tylko chodzi o to, że mam projekt kuchni zrobiony, ale jest trochę zmian i bym musiał z nim pogadać Face-to-Face poszło na priva http://www.talenty.pl/emoticons/31.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Glami, masz wypas cenę za kuchnie Można prosić namiar na wykonawcę Jestem też w trakcie rozmów z jednym i wycenia mi kuchnię na 11800 Krzyś prześlij mi wymiary kuchni i jakiś wstępny projekt...określ z jakich mniej więcej materiałów byś chciał mieć kuchnię. Ja mu to dzisiaj wyślę i podam mu do Ciebie numer tel. Ma być u mnie w czerwcu na wstępnych pomiarach...więc od razu zajrzy do Ciebie. On robi bardzo ładne kuchnie.... robił mojej koleżance i wyszła super ! Tylko chodzi o to, że mam projekt kuchni zrobiony, ale jest trochę zmian i bym musiał z nim pogadać Face-to-Face poszło na priva http://www.talenty.pl/emoticons/31.gif hmmmm...podoba mi sie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 http://www.talenty.pl/emoticons/31.gif hmmmm...podoba mi sie to... Tu jest tego więcej: http://www.talenty.pl/popups/emoty.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 http://www.talenty.pl/emoticons/31.gif hmmmm...podoba mi sie to... Tu jest tego więcej: http://www.talenty.pl/popups/emoty.php podobają mi się te niskie ukłony w moja stronę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kupiłam wełnę na poddasze: Rockwool Toprock - 15 cm - 3 palety - 210 m2 - cena 16,86 brutto Superrock - 10 cm - 2 palety - 216 m2 - cena 11,29 brutto I ktoś tu mówił, że ja mam duży dom - He, he Ja kupowałem wełnę 190m2 TOPROCK i 190m2 SUPERROCK mój domeczek przy Twojej to chałupinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kupiłam wełnę na poddasze: Rockwool Toprock - 15 cm - 3 palety - 210 m2 - cena 16,86 brutto Superrock - 10 cm - 2 palety - 216 m2 - cena 11,29 brutto I ktoś tu mówił, że ja mam duży dom - He, he Ja kupowałem wełnę 190m2 TOPROCK i 190m2 SUPERROCK mój domeczek przy Twojej to chałupinka. no właśnie miałam sie pytać...jaką masz powierzchnię dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kupiłam wełnę na poddasze: Rockwool Toprock - 15 cm - 3 palety - 210 m2 - cena 16,86 brutto Superrock - 10 cm - 2 palety - 216 m2 - cena 11,29 brutto I ktoś tu mówił, że ja mam duży dom - He, he Ja kupowałem wełnę 190m2 TOPROCK i 190m2 SUPERROCK mój domeczek przy Twojej to chałupinka. no właśnie miałam sie pytać...jaką masz powierzchnię dachu? 292m2, ale mam duży okap na około i dach kopertowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kupiłam wełnę na poddasze: Rockwool Toprock - 15 cm - 3 palety - 210 m2 - cena 16,86 brutto Superrock - 10 cm - 2 palety - 216 m2 - cena 11,29 brutto I ktoś tu mówił, że ja mam duży dom - He, he Ja kupowałem wełnę 190m2 TOPROCK i 190m2 SUPERROCK mój domeczek przy Twojej to chałupinka. no właśnie miałam sie pytać...jaką masz powierzchnię dachu? 292m2, ale mam duży okap na około i dach kopertowy Ja też mam kopertowy a powierzchnia dachu 240.. , to dlaczego ja mam więcej wełny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kupiłam wełnę na poddasze: Rockwool Toprock - 15 cm - 3 palety - 210 m2 - cena 16,86 brutto Superrock - 10 cm - 2 palety - 216 m2 - cena 11,29 brutto I ktoś tu mówił, że ja mam duży dom - He, he Ja kupowałem wełnę 190m2 TOPROCK i 190m2 SUPERROCK mój domeczek przy Twojej to chałupinka. no właśnie miałam sie pytać...jaką masz powierzchnię dachu? 292m2, ale mam duży okap na około i dach kopertowy Ja też mam kopertowy a powierzchnia dachu 240.. , to dlaczego ja mam więcej wełny??? To mi się wydaje, że dużo za dużo policzyłaś i sporo Ci zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kupiłam wełnę na poddasze: Rockwool Toprock - 15 cm - 3 palety - 210 m2 - cena 16,86 brutto Superrock - 10 cm - 2 palety - 216 m2 - cena 11,29 brutto I ktoś tu mówił, że ja mam duży dom - He, he Ja kupowałem wełnę 190m2 TOPROCK i 190m2 SUPERROCK mój domeczek przy Twojej to chałupinka. no właśnie miałam sie pytać...jaką masz powierzchnię dachu? 292m2, ale mam duży okap na około i dach kopertowy Ja też mam kopertowy a powierzchnia dachu 240.. , to dlaczego ja mam więcej wełny??? To mi się wydaje, że dużo za dużo policzyłaś i sporo Ci zostanie hmmm to nie ja liczyłam...tylko w hurtowni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 To pewno policzyli Ci tzw Rockpaki i mocno zaokrąglili w górę. Powiem tak, sporo Ci jej zostanie Ja kupowałem co do rolki toprock prawie 190m2 i do paczki prawie 190m2 superock i jeszcze mi 2 rolki top zostało i 4 paczki superock, w dodatku pomiędzy krokwie dałem po kalenicę, a superocka dałem na krokwie a na sufit dałem podwójnie 2x15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 To pewno policzyli Ci tzw Rockpaki i mocno zaokrąglili w górę. Powiem tak, sporo Ci jej zostanie Ja kupowałem co do rolki toprock prawie 190m2 i do paczki prawie 190m2 superock i jeszcze mi 2 rolki top zostało i 4 paczki superock, w dodatku pomiędzy krokwie dałem po kalenicę, a superocka dałem na krokwie a na sufit dałem podwójnie 2x15cm. w takim razie wynika z tego,że wystarczyłoby mi po 160-170 metrów2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 To pewno policzyli Ci tzw Rockpaki i mocno zaokrąglili w górę. Powiem tak, sporo Ci jej zostanie Ja kupowałem co do rolki toprock prawie 190m2 i do paczki prawie 190m2 superock i jeszcze mi 2 rolki top zostało i 4 paczki superock, w dodatku pomiędzy krokwie dałem po kalenicę, a superocka dałem na krokwie a na sufit dałem podwójnie 2x15cm. w takim razie wynika z tego,że wystarczyłoby mi po 160-170 metrów2 Też tak podejrzewam A masz z hurtownią uzgodnione możliwość zwrotu nadwyżki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts