GLAMOURMUM 08.06.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 To pewno policzyli Ci tzw Rockpaki i mocno zaokrąglili w górę. Powiem tak, sporo Ci jej zostanie Ja kupowałem co do rolki toprock prawie 190m2 i do paczki prawie 190m2 superock i jeszcze mi 2 rolki top zostało i 4 paczki superock, w dodatku pomiędzy krokwie dałem po kalenicę, a superocka dałem na krokwie a na sufit dałem podwójnie 2x15cm. w takim razie wynika z tego,że wystarczyłoby mi po 160-170 metrów2 Też tak podejrzewam A masz z hurtownią uzgodnione możliwość zwrotu nadwyżki ? nie przyjmują zwrotów....dlatego wolę domówić, niż miałoby mi zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.06.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 hej Kasiu! Moja cena za posadzki to 12 zł. ale z materiałem. Więc Twoja cena bez materiału wydaje sie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 hej Kasiu! Moja cena za posadzki to 12 zł. ale z materiałem. Więc Twoja cena bez materiału wydaje sie ok. Cześć Edytko.... po długim weekendzie mam spotkanie z ta firmą.... może jeszcze ponegocjuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 hej Kasiu! Moja cena za posadzki to 12 zł. ale z materiałem. Więc Twoja cena bez materiału wydaje sie ok. Cześć Edytko.... po długim weekendzie mam spotkanie z ta firmą.... może jeszcze ponegocjuję Wiesz Glami... za miskę ryżu też można zrobić posadzki, ale czy Ty będziesz się z tym dobrze czuła ? http://www.talenty.pl/emoticons/49.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 hej Kasiu! Moja cena za posadzki to 12 zł. ale z materiałem. Więc Twoja cena bez materiału wydaje sie ok. Cześć Edytko.... po długim weekendzie mam spotkanie z ta firmą.... może jeszcze ponegocjuję Wiesz Glami... za miskę ryżu też można zrobić posadzki, ale czy Ty będziesz się z tym dobrze czuła ? http://www.talenty.pl/emoticons/49.gif Pan sam zaznaczył,że możemy ponegocjować.... ja sie tylko niewinnie zapytałam, czy cena 9 zł to cena ostateczna A po drugie od dłuzszego czasu jestem egoistką iwalczę o rodzinę i jej byt jak lwica...życie mnie tego nauczyło... I jeżeli mogę zaoszczędzic 200 zł... świetnie...zabiorę dzieci do kina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kasiu, znając Twój urok osobisty, to jeszcze uda Ci się coś wynegocjować. Krzychu czytałam gdzieś, że musisz plany kominkowe odłożyć na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Edytko dawno Cie nie było...jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A juz znacznie lepiej, dziękuję. Tylko boli mnie dzisiaj gardło, a skończyłam już brać antybiotyk. Dziwne to jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kasiu, znając Twój urok osobisty, to jeszcze uda Ci się coś wynegocjować. Krzychu czytałam gdzieś, że musisz plany kominkowe odłożyć na przyszłość. Edyś, niestety To nie jest element niezbędny do zamieszkania i można go zrobić później. Nie chcę go też zrobić byle jak, to ma być ozdoba, serce domu i musi być piękne Musi też spełniać funkcję rekreacyjną, żeby rozpalanie w kominku i przebywanie przy nim było czystą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A juz znacznie lepiej, dziękuję. Tylko boli mnie dzisiaj gardło, a skończyłam już brać antybiotyk. Dziwne to jakieś. To dobrze, że lepiej... Chociaż nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... odpoczęłaś sobie w domu... Te choroby teraz jakieś takie zmutowane są.....mój Marcel niby zdrowy jest....ale dzisiaj rano obudził sie z takim głosem, jakby w nocy był na meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kasiu, znając Twój urok osobisty, to jeszcze uda Ci się coś wynegocjować. Krzychu czytałam gdzieś, że musisz plany kominkowe odłożyć na przyszłość. Edyś, niestety To nie jest element niezbędny do zamieszkania i można go zrobić później. Nie chcę go też zrobić byle jak, to ma być ozdoba, serce domu i musi być piękne Musi też spełniać funkcję rekreacyjną, żeby rozpalanie w kominku i przebywanie przy nim było czystą przyjemnością. Święta racja. Jak są inne priorytety, to trza najpierw inne niezbędne rzeczy wykonać. Ja też nie mam jeszcze ani podbitki, ani elewacji, ale zamierzam się niebawem wprowadzić. Bo jak to Brazunia kiedyś mi napisała "to co na zewnątzr nie przeszkadza w zamieszkaniu". I tego sie tzrymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kasiu, znając Twój urok osobisty, to jeszcze uda Ci się coś wynegocjować. Krzychu czytałam gdzieś, że musisz plany kominkowe odłożyć na przyszłość. Edyś, niestety To nie jest element niezbędny do zamieszkania i można go zrobić później. Nie chcę go też zrobić byle jak, to ma być ozdoba, serce domu i musi być piękne Musi też spełniać funkcję rekreacyjną, żeby rozpalanie w kominku i przebywanie przy nim było czystą przyjemnością. Rozmawiałeś z Panem od mebli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 glamurku pytałaś o umywalki.. były kiedyś baaardzo podobne na allegro.. niecałe 400zł za sztukę.. chciałam ją wstawić do siebie, ale niestety okazała się za duża.. no i z braku laku bedzie coś takiego:http://www.allegro.pl/item656779100_perfekcyjna_umywalka_ceramiczna_owalna_63_x_40.html nie zapisałam linku do niej i teraz nie mogę jej namierzyć.. może się jeszcze pojawi.. jest jeszcze coś takiego:http://www.allegro.pl/item649016011_umywalka_ceramiczna_luna_58_x_47_x_12_nowosc.html a czy mogę zapytać jaki kibelek kupiłas na dół (ten, który wklejałas nad umywalkami)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 niewychowana jestem zapomniałam o "dobry wieczór" dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kasiu, znając Twój urok osobisty, to jeszcze uda Ci się coś wynegocjować. Krzychu czytałam gdzieś, że musisz plany kominkowe odłożyć na przyszłość. Edyś, niestety To nie jest element niezbędny do zamieszkania i można go zrobić później. Nie chcę go też zrobić byle jak, to ma być ozdoba, serce domu i musi być piękne Musi też spełniać funkcję rekreacyjną, żeby rozpalanie w kominku i przebywanie przy nim było czystą przyjemnością. Rozmawiałeś z Panem od mebli ? Rozmawiałem przesłał mi maila, wyślę mu projekt do wyceny i jak będzie korzystna wycena to będziemy rozmawiać o szczegółach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 glamurku pytałaś o umywalki.. były kiedyś baaardzo podobne na allegro.. niecałe 400zł za sztukę.. chciałam ją wstawić do siebie, ale niestety okazała się za duża.. no i z braku laku bedzie coś takiego: http://www.allegro.pl/item656779100_perfekcyjna_umywalka_ceramiczna_owalna_63_x_40.html nie zapisałam linku do niej i teraz nie mogę jej namierzyć.. może się jeszcze pojawi.. jest jeszcze coś takiego: http://www.allegro.pl/item649016011_umywalka_ceramiczna_luna_58_x_47_x_12_nowosc.html a czy mogę zapytać jaki kibelek kupiłas na dół (ten, który wklejałas nad umywalkami)?? bardzo ładne są te umywalki....i o ile tańsze Dziękuję... Ja kupowałam kibelek od sprzedającego o nicku lux-aqua. Ma spory wybór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 glamurku pytałaś o umywalki.. były kiedyś baaardzo podobne na allegro.. niecałe 400zł za sztukę.. chciałam ją wstawić do siebie, ale niestety okazała się za duża.. no i z braku laku bedzie coś takiego: http://www.allegro.pl/item656779100_perfekcyjna_umywalka_ceramiczna_owalna_63_x_40.html nie zapisałam linku do niej i teraz nie mogę jej namierzyć.. może się jeszcze pojawi.. jest jeszcze coś takiego: http://www.allegro.pl/item649016011_umywalka_ceramiczna_luna_58_x_47_x_12_nowosc.html a czy mogę zapytać jaki kibelek kupiłas na dół (ten, który wklejałas nad umywalkami)?? bardzo ładne są te umywalki....i o ile tańsze Dziękuję... Ja kupowałam kibelek od sprzedającego o nicku lux-aqua. Ma spory wybór.... wielkie dzięki!! szukałam kiedyś tego kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Krzychu czytałam gdzieś, że musisz plany kominkowe odłożyć na przyszłość. phi glamciu u mnie dach 250 i wełny 212 zabrakło - musiałam dokupić. a nie będziesz przez przypadek ocieplać garażu? bo tam taka sama wełna idzie więc możesz wykorzystać od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kasiu, znając Twój urok osobisty, to jeszcze uda Ci się coś wynegocjować. Krzychu czytałam gdzieś, że musisz plany kominkowe odłożyć na przyszłość. Edyś, niestety To nie jest element niezbędny do zamieszkania i można go zrobić później. Nie chcę go też zrobić byle jak, to ma być ozdoba, serce domu i musi być piękne Musi też spełniać funkcję rekreacyjną, żeby rozpalanie w kominku i przebywanie przy nim było czystą przyjemnością. Rozmawiałeś z Panem od mebli ? Rozmawiałem przesłał mi maila, wyślę mu projekt do wyceny i jak będzie korzystna wycena to będziemy rozmawiać o szczegółach. mam nadzieję, że będziesz tak samo zadowolony jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Krzychu czytałam gdzieś, że musisz plany kominkowe odłożyć na przyszłość. phi glamciu u mnie dach 250 i wełny 212 zabrakło - musiałam dokupić. a nie będziesz przez przypadek ocieplać garażu? bo tam taka sama wełna idzie więc możesz wykorzystać od razu. Efilko ja nie mam garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts