Gość Gosc_gość 08.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kasiu, znając Twój urok osobisty, to jeszcze uda Ci się coś wynegocjować. Krzychu czytałam gdzieś, że musisz plany kominkowe odłożyć na przyszłość. Edyś, niestety To nie jest element niezbędny do zamieszkania i można go zrobić później. Nie chcę go też zrobić byle jak, to ma być ozdoba, serce domu i musi być piękne Musi też spełniać funkcję rekreacyjną, żeby rozpalanie w kominku i przebywanie przy nim było czystą przyjemnością. Rozmawiałeś z Panem od mebli ? Rozmawiałem przesłał mi maila, wyślę mu projekt do wyceny i jak będzie korzystna wycena to będziemy rozmawiać o szczegółach. mam nadzieję, że będziesz tak samo zadowolony jak ja Mam nadzieję W zasadzie powiem Ci, że już byliśmy prawie zdecydowani na wykonawcę mebli, bo na żonie zrobili dobre wrażenie i nagle pojawiła się Twoja wycena u Ciebie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kasiu, znając Twój urok osobisty, to jeszcze uda Ci się coś wynegocjować. Krzychu czytałam gdzieś, że musisz plany kominkowe odłożyć na przyszłość. Edyś, niestety To nie jest element niezbędny do zamieszkania i można go zrobić później. Nie chcę go też zrobić byle jak, to ma być ozdoba, serce domu i musi być piękne Musi też spełniać funkcję rekreacyjną, żeby rozpalanie w kominku i przebywanie przy nim było czystą przyjemnością. Rozmawiałeś z Panem od mebli ? Rozmawiałem przesłał mi maila, wyślę mu projekt do wyceny i jak będzie korzystna wycena to będziemy rozmawiać o szczegółach. mam nadzieję, że będziesz tak samo zadowolony jak ja Mam nadzieję W zasadzie powiem Ci, że już byliśmy prawie zdecydowani na wykonawcę mebli, bo na żonie zrobili dobre wrażenie i nagle pojawiła się Twoja wycena u Ciebie w dzienniku no to Wam namieszałam.....a jaki salon robił Wam wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no to Wam namieszałam.....a jaki salon robił Wam wycenę? Nie salon, tylko 2 stolarzy od mebli kuchennych polecanych swego czasu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 niewychowana jestem zapomniałam o "dobry wieczór" dobry wieczór! rzeczywiście....cóż za brak wychowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 czy możecie juz przestać gadac o tych kuchniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no to Wam namieszałam.....a jaki salon robił Wam wycenę? Nie salon, tylko 2 stolarzy od mebli kuchennych polecanych swego czasu na forum. A dużo więcej macie szafek ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 czy możecie juz przestać gadac o tych kuchniach. Edytko chociaż w 1/5 chciałabym dorównać Twojej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 czy możecie juz przestać gadac o tych kuchniach. Edytko chociaż w 1/5 chciałabym dorównać Twojej... Akurat ceną nie dorównasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 czy możecie juz przestać gadac o tych kuchniach. Edytko chociaż w 1/5 chciałabym dorównać Twojej... Akurat ceną nie dorównasz. wystarczy jak kupię okap za 45 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 czy możecie juz przestać gadac o tych kuchniach. Edytko chociaż w 1/5 chciałabym dorównać Twojej... Akurat ceną nie dorównasz. wystarczy jak kupię okap za 45 tyś No bez przesady. Jeszcze mi tak na łeb nie padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 glamurku skąd ty bierzesz te ceny??? ja wczoraj dostałam wycenę kuchni.. trzy razy tyle, co u ciebie.. wylewki - 12zł/mkw wyprowadzam się stąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 glamurku skąd ty bierzesz te ceny??? ja wczoraj dostałam wycenę kuchni.. trzy razy tyle, co u ciebie.. wylewki - 12zł/mkw wyprowadzam się stąd! nie uciekaj..... Wszędzie tanio....a i tak siana nam zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no to Wam namieszałam.....a jaki salon robił Wam wycenę? Nie salon, tylko 2 stolarzy od mebli kuchennych polecanych swego czasu na forum. A dużo więcej macie szafek ode mnie? Taki mam układ kuchni. Będą oczywiście drobne zmiany jeszcze. http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i911428.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dla porównania powiem wam że ja sobie dzisiaj wyceniłam MATERIAŁY do kuchni i wyszły 22 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dla porównania powiem wam że ja sobie dzisiaj wyceniłam MATERIAŁY do kuchni i wyszły 22 tys. Ze sprzętem ? bo jak same meble to http://www.serenity.pl/forum/emotki/krecka_dostal.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 glamurku skąd ty bierzesz te ceny??? ja wczoraj dostałam wycenę kuchni.. trzy razy tyle, co u ciebie.. wylewki - 12zł/mkw wyprowadzam się stąd! nie uciekaj..... Wszędzie tanio....a i tak siana nam zabraknie nie nooo.. zostanę.. może mnie to zmotywuje do dalszych poszukiwań.. albo może lepiej nie - bo co coś znajdę to jest droższe od poprzedniego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.06.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dla porównania powiem wam że ja sobie dzisiaj wyceniłam MATERIAŁY do kuchni i wyszły 22 tys. Ronsia. Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.06.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dla porównania powiem wam że ja sobie dzisiaj wyceniłam MATERIAŁY do kuchni i wyszły 22 tys. Ronsia. Doberek! Edytko...tyle zapłaciłaś za meble??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No jak Babcie Kocham nie wytrzymam.... Ty to będziesz miała ten dom za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts