Edmar70 09.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ahaaaa, to koniecznie zostaw sobie opakowanie, żebym wiedziała co kupić.... ten gres , który kuiłam w Warszawie, najbardziej odpowieda mi kolorystycznie... Jest idealnie biały Ni ma problema, tylko nie wiem czy do różnych gatunków gresu są innego rodzaju impregnaty. Wiem, że są takie, które potrafią zmieniać (czyt. przyciemniać) kolor kafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Glami rzuć namiarem na ten sklep - do Środy mam w miarę blisko W sumie to ja też, w końcu to juz jutro. A Jutro to od Ciebie daleko czy blisko Stanowczo za blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.06.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Glami rzuć namiarem na ten sklep - do Środy mam w miarę blisko W sumie to ja też, w końcu to juz jutro. A tak a propos... Środy. Jak poznałam Tomka....(mojego mężą). Pamiętam to był piątek... Tomek mówi do mnie... załatw sobie wolne na jutro to pojedziemy do Środy do moich rodziców... A ja na to...: Oszalałeś ??? Kto mi da 4 dni wolnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Glami rzuć namiarem na ten sklep - do Środy mam w miarę blisko W sumie to ja też, w końcu to juz jutro. A tak a propos... Środy. Jak poznałam Tomka....(mojego mężą). Pamiętam to był piątek... Tomek mówi do mnie... załatw sobie wolne na jutro to pojedziemy do Środy do moich rodziców... A ja na to...: Oszalałeś ??? Kto mi da 4 dni wolnego??? http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify34/012.gifhttp://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A tak poważnie to gdzie ten sklep w tej Środzie Wlkp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dobry wieczór Pewnie nikogo już nie ma. Kasiu cena kuchni powalająca. Skąd Ty bierzesz takich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 http://images32.fotosik.pl/358/1e4711d4c9272ea1med.jpg Romku dopiero teraz dojrzałam re paskudne krasnale. A miał być ładny skalniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cześć Monia! A co Ty chcesz od tych słodkich krasnali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dobry wieczór Pewnie nikogo już nie ma. Kasiu cena kuchni powalająca. Skąd Ty bierzesz takich ludzi Dobry Wieczór Monia Ja jestem http://www.serenity.pl/forum/emotki/cheer.gif i czekam na adresik sklepu z płytkami od Glamci. http://www.talenty.pl/emoticons/263.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.06.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Cześć Monia! A co Ty chcesz od tych słodkich krasnali? Heloł Edytko Nie no, wcale się nie czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.06.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dobry wieczór Pewnie nikogo już nie ma. Kasiu cena kuchni powalająca. Skąd Ty bierzesz takich ludzi Dobry Wieczór Monia Ja jestem http://www.serenity.pl/forum/emotki/cheer.gif i czekam na adresik sklepu z płytkami od Glamci. http://www.talenty.pl/emoticons/263.gif Ups myslałam, ze nikt nie wpadnie i poszłam sobie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.06.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A tak wogóle to dzien dobry i dowidzenia. muszę uciekac do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.06.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A tak poważnie to gdzie ten sklep w tej Środzie Wlkp. ? Nie mam pojęcia...jaka to jest ulica.... Ale mogę ci wytłumaczyc jak tam dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.06.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dobry wieczór Pewnie nikogo już nie ma. Kasiu cena kuchni powalająca. Skąd Ty bierzesz takich ludzi Monia wiesz, ze jestem ograniczona finansowo... Staram sie szukać z dala od Poznania...w mniejszych miejscowościach są zdecydowanie mniejsze ceny. A kuchnię...to akurat mam chłopaka z polecenia....., który jest bardzo dobrym znajomym mojego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A tak poważnie to gdzie ten sklep w tej Środzie Wlkp. ? Nie mam pojęcia...jaka to jest ulica.... Ale mogę ci wytłumaczyc jak tam dojechać Doberek Wszystkim No to jak umiesz wytłumaczyć to poproszę albo http://www.zumi.pl prześledź jak tam się jedzie i znajdź mi tą ulicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 10.06.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 widze, że w tym wątku jest najwięcej aktywnych, więc pytam jeszcze tutaj, czy 3,2 tys brutto za komin schiedla rondo plus (fi 20, z wentylacją, wys. komina 6,6 m) do dobra cena, czy szukać innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 widze, że w tym wątku jest najwięcej aktywnych, więc pytam jeszcze tutaj, czy 3,2 tys brutto za komin schiedla rondo plus (fi 20, z wentylacją, wys. komina 6,6 m) do dobra cena, czy szukać innego? Glamurki lepiej nie pytaj, bo jak Ci powie swoją cenę za komin to usiądziesz. Ona buduje dom prawie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 10.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 widze, że w tym wątku jest najwięcej aktywnych, więc pytam jeszcze tutaj, czy 3,2 tys brutto za komin schiedla rondo plus (fi 20, z wentylacją, wys. komina 6,6 m) do dobra cena, czy szukać innego? Glamurki lepiej nie pytaj, bo jak Ci powie swoją cenę za komin to usiądziesz. Ona buduje dom prawie za darmo Wiem że ona ma ceny dumpingowe, więc liczę że mnie nie zdenerwuje swoją ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 10.06.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 widze, że w tym wątku jest najwięcej aktywnych, więc pytam jeszcze tutaj, czy 3,2 tys brutto za komin schiedla rondo plus (fi 20, z wentylacją, wys. komina 6,6 m) do dobra cena, czy szukać innego? Glamurki lepiej nie pytaj, bo jak Ci powie swoją cenę za komin to usiądziesz. Ona buduje dom prawie za darmo Jako że wątek Glamurki dot komentarzy jest prawie wątkiem ogólnym, więc tylko dodam wczoraj mąż wpadł wczoraj na Twój dziennik i zachwycał się czystością w trakcie budowy. Faktycznie godna zachwytu. A czy Wy przypadkiem nie macie kominów Plewa? Jeszcze zainteresowały mnie kominy wentylacyjne, bo chyba były w bloczków silk/ytong? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts