anjamen 17.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzien dobry buziaka zostawiam Ty wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.06.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzien dobry buziaka zostawiam Ty wiesz za co Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.06.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kasiu, mam nadzieję, że więżba się robi? Chłopaki stawili się dzisiaj o umówionej godzinie? Dobry! Edytko więźba sie robi.... Panowie byli o umówionej godzinie...i już działają Jak uda mi sie pojechać na działkę...to oczywiście wieczorkiem będą zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzień doberek! Będą zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.06.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzień doberek! Będą zdjęcia!!! Chyba bendom...(bo co tam będe sie oszukiwać)... i tak nie wytrzymam do jutra..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzien dobry buziaka zostawiam Ty wiesz za co Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia wiesz wiesz Dosie i Grzesia znam osobiscie wiec jest to tym bardziej dla mnie bardzo wazne co zrobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.06.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzien dobry buziaka zostawiam Ty wiesz za co Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia wiesz wiesz Dosie i Grzesia znam osobiscie wiec jest to tym bardziej dla mnie bardzo wazne co zrobilas Och...Aniu.... jest mi miło, że w ten sposób to odbierasz. Ale bardzo wielu ludzi pomogło Dosi... i chyba każdy to zrobił z potrzeby serca i sytuacji. Ja mam w rodzinie wielu lekarzy...(najwięcej z Wrocławia ) i inaczej odbieram pomoc lekarską....wiem jak ci ludzie wzmagają się z przeciwnościami służy zdrowia... jak ratuja życia za wszelką cenę.... i robią to z potzreby serca... za nic...nie oczekując wdzięczności i podziękowania. Ale jak najbardziej poranne całusy możesz codziennie zostawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Yes... nadrobiłam komenty... nie było łatwo. Budowa .... wykańcza.... Glami my też mamy cieśli u siebie aktualnie, właśnie wymyślili jakieś słupy dodatkowe W oryginalnym projekcie mieliśmy słup w łazience teraz będziemy mieli 4 ale w ścianach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.06.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kasiu, mam nadzieję, że więżba się robi? Chłopaki stawili się dzisiaj o umówionej godzinie? Dobry! Edytko więźba sie robi.... Panowie byli o umówionej godzinie...i już działają Jak uda mi sie pojechać na działkę...to oczywiście wieczorkiem będą zdjęcia. No to gites! mam nadzieję, że jestes na działce i strzelasz foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.06.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kasiu, mam nadzieję, że więżba się robi? Chłopaki stawili się dzisiaj o umówionej godzinie? Dobry! Edytko więźba sie robi.... Panowie byli o umówionej godzinie...i już działają Jak uda mi sie pojechać na działkę...to oczywiście wieczorkiem będą zdjęcia. No to gites! mam nadzieję, że jestes na działce i strzelasz foty. Gdzie tam na działce??? dzisiaj przymusowe siedzenie w domu - Lusia ma imieninki. Pojadę wieczorem to zrobię zdjęcia..., ale już wiem, że niewiele zrobili, bo dzwig nie mógł wjechać w pobliżu działki... bo na drodze jest jedno WIELKIE błoto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.06.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.06.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Gdzie tam na działce??? dzisiaj przymusowe siedzenie w domu - Lusia ma imieninki. Pojadę wieczorem to zrobię zdjęcia..., ale już wiem, że niewiele zrobili, bo dzwig nie mógł wjechać w pobliżu działki... bo na drodze jest jedno WIELKIE błoto! Yyyyyyyyy......... Niedobrze To u Was tak lało bez opamietania? Kiedyś on musi tam wjechać, będziecie czakać aż wyschnie, czy wysypiecie tam czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.06.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Gdzie tam na działce??? dzisiaj przymusowe siedzenie w domu - Lusia ma imieninki. Pojadę wieczorem to zrobię zdjęcia..., ale już wiem, że niewiele zrobili, bo dzwig nie mógł wjechać w pobliżu działki... bo na drodze jest jedno WIELKIE błoto! Yyyyyyyyy......... Niedobrze To u Was tak lało bez opamietania? Kiedyś on musi tam wjechać, będziecie czakać aż wyschnie, czy wysypiecie tam czegoś? To jest zbyt duży kawałek drogi, żebym coś wysypywała, a po drugie co chwilę coś kopią...a to wodę doprowadzają... a to zakopują, a to odkopują.... Poczekamy, teraz podobno ma nie padać ...więc mam nadzieję, że w piątek ruszą dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.06.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.06.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Yes... nadrobiłam komenty... nie było łatwo. Budowa .... wykańcza.... Glami my też mamy cieśli u siebie aktualnie, właśnie wymyślili jakieś słupy dodatkowe W oryginalnym projekcie mieliśmy słup w łazience teraz będziemy mieli 4 ale w ścianach. Pozdrawiam No jasne, że nie było łatwo...jak sie tak rzadko wpada do mnie to potem tzreba nadrabiać... Może to i dobrze, chociaż można tak fajnie obrobić słup , że może i ładnie wyglądałby w łazience... Guzmaś..miałam sie pytać? Nie boicie się prosto po zalanych wieńcach kłaść więźbę. Mój cieśla..i wielu innych budowlańców mówiło mi, że powinno sie odcvzekać minimum 2-3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 17.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja jak zwykle powiadomień nie dostawałem no i trochę rola tatusia mnie pochłonęła ale też udało mi się nadrobić czytanie.... widzę ze wszyscy na bloto narzekają - ja mam teraz pod tym kątem luzik - droga kamieniem wysypana a pospółka dookoła domu też robi swoje. U mnie za jakieś 2 tyg. heby będa wstwiali - dzisiaj 5 tys za materiał zapłaciłem a jak beda zamontowne to jeszcze kolejne 4 tys. mnie czekają pod warunkiem ze dźwig je w 3 godz. zamontuje. W sumie to udało mi się o 1 tys, taniej to załatwić niż kalkulowałem ale z drugiej strony dachówka chyba jeszce droższa będzie bo w creatonie kolor łupka okazał się za jasny - wiec może będzie Meyer Holsen (drobne 4 tys, więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.06.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A co to za buźki same? Wielkie buziaczki dla Lusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 17.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Super super czytam dziennik w małej przerwie miedzy jednym myciem garów po śniadaniu a przed kolacją moich majsterków od dachu. - tak wygląda urlopik inwestora budowy Podziwiam za dogranie terminów masz swietne mam nadzieje że pogoda tez dopisze bo to czynnik ostatnio dobijajacy Jaki koszty robocizny elektryków w waszym rejonie i gdzie najtaniej w lednicy lub wrocławiu mozna wszystkie te kabeliki, przełaczniki itd kupić. A umnie na budowie przyspieszenie 100% bo w 3 dni ma byc zrobiony i przykryte 250m dachu. Nie umie dodawac zdjęć więc mogę przesłać na maila Buziaki i miłej pracy i owocnej a ja zmykam do robienia truskawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Hejka Glamurko i ja wpadłam na chwilunie, jestem na bieżąco bo trochę podczytywałam jadę zaraz klinkier na kominy wybierać i wiele innych rzeczy załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts