anjamen 18.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 25 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.06.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 25 lipca Data mi odpowiada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 25 lipca Data mi odpowiada .... zaraz odnajde liste i Cie dopisze.... Bedziesz z mezem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.06.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 25 lipca Data mi odpowiada .... zaraz odnajde liste i Cie dopisze.... Bedziesz z mezem? Ale Aniu, ja bym nie chciała sie wtrącać w Wasze Muratorowe towarzystwo.... może ja bym podjechała któregoś dnia w sierpniu. Będę u moich rodziców odbierać dzieciaki... i może lepiej wtedy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 halo jakie wasze??????????????? nasze! przyjedzcie na parapetówe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.06.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 halo jakie wasze??????????????? nasze! przyjedzcie na parapetówe no dobrze...w najgorszym przypadku będę sama... bo nie znam dokładnie jeszcze daty wyjazdu mojego meża z dzieciakami nad morze... To taka juz tradycja że kilku facetów z dzieciakami jadą nad morze I tak będę w Lubinie u moich rodziców... więc do Wrocka mam 50 km. Mogę wpaść wcześniej pomóc ci coś przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dobry wieczorne! U mnie z wiechy zrobiła sie taka biba, że Aniu Ty juz robisz parapetówę? Ale fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 halo jakie wasze??????????????? nasze! przyjedzcie na parapetówe no dobrze...w najgorszym przypadku będę sama... bo nie znam dokładnie jeszcze daty wyjazdu mojego meża z dzieciakami nad morze... To taka juz tradycja że kilku facetów z dzieciakami jadą nad morze I tak będę w Lubinie u moich rodziców... więc do Wrocka mam 50 km. Mogę wpaść wcześniej pomóc ci coś przygotować cmok a widzisz jak bliziutko... z Lubina mozna wiochami na skroty do mnie i nawet do wrocławia sie nie wjezdza a pomoc myslę ze sie przyda, ale juz Justyna, Magda i Wusia sie zadeklarowaly wstepnie, w kazdym razie mozemy zaczac wczesniej impreze i przygotowywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dobry wieczorne! U mnie z wiechy zrobiła sie taka biba, że Aniu Ty juz robisz parapetówę? Ale fajnie. za 37 dni, ale my sie wprowadzamy do nie do konca wykonczonego domu, ale jakos damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dobry wieczorne! U mnie z wiechy zrobiła sie taka biba, że Aniu Ty juz robisz parapetówę? Ale fajnie. za 37 dni, ale my sie wprowadzamy do nie do konca wykonczonego domu, ale jakos damy rade No pewnie, że dacie, co macie nie dać. Ja zapewne tez tak wyląduję, ale co tam, widocznie tak musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.06.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 cześć Edytko.... co tam u Ciebie?Masz jakiś kontakt z Anią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 18.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień dobry Wpadłam na chwilkę... Pasiu - powodzenia w wyborze cegły... nie ejst to łatwy wybór... kolorów jwst masakrycznie duzo Piksel - wypadaj z tych garów, zostaw truskawki.... i dołącz do naszego grona...i buduj dom, mile spędzjąc czas No i gdzie jest dziennik budowy ..... Anju - dzień dobry i miłego dnia Dziennik może po powrocie do pracy po urlopie i jak dojdę do siebie po dachu. A fajne pogaduchy tu uprawiacie A widzę że dach już widać a ja nawet swój robiła co owocuje bólem rąk. Papatki i buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 18.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Glamurko a robiłaś wiechę? W sensie... popijawy jeszcze nie, bo u nas nie ma co opijać, ale oczywiście zrobię.... to się chyba opija jak więźba jest skończona...muszę się w poniedziałek zapytać cieśli. Ale jak to sponsorowałaś dzwig cieśli..??? U nas za usługi dzwigowe płaci cieśla U nas wiecha w sobotę A to moje dzisiejsze dzieło :0 http://images38.fotosik.pl/142/d2f6096d2dbbc718m.jpg http://images40.fotosik.pl/142/df5609ce2da7f4c2m.jpg http://images39.fotosik.pl/143/44641838474e2d86m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 u mnie byl gril i wódka i piwo ale kto był zaproszony?? Cieśle, murarze, znajomi? U mnie byli cieśle, ekipa murarska z szefuniem i kierownik budowy... i inwestorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzień dobry Glamcia pięknie się prezentuje Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.06.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzień dobry Ale cierpię...zakwasy mnie zjadają. Wczoraj byłam na działce i przerzuciłam 350 kg, a Tomek 2,5 tony piachu (mokrego piachu)... Dzisiaj chodzę jak 70 letnia babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ale za to jakie miesnie bedziesz miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.06.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ale za to jakie miesnie bedziesz miala ło matko...przy moich mięśniach obklejonych tłuszczem....dużą ilośćią tłuszczu... to nie wiem,ile musiałabym pzrerzucić, żeby coś drgnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ale za to jakie miesnie bedziesz miala ło matko...przy moich mięśniach obklejonych tłuszczem....dużą ilośćią tłuszczu... to nie wiem,ile musiałabym pzrerzucić, żeby coś drgnęło Glamcia co Ty opowiadasz!!! Każdy ruch się przyda, szczególnie jak jest regularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.06.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ale za to jakie miesnie bedziesz miala ło matko...przy moich mięśniach obklejonych tłuszczem....dużą ilośćią tłuszczu... to nie wiem,ile musiałabym pzrerzucić, żeby coś drgnęło Glamcia co Ty opowiadasz!!! Każdy ruch się przyda, szczególnie jak jest regularny hmmm...to dzisiaj też mam iść przerzucać? Ja gruba nie jestem...bo ostatnio schudłam 8-9 kg, ale zostało mi trochę za dużo skórki ....tu i tam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts