Guzmanka 19.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 O to dużo. Mi też się schudło przez budowe, stres.... i wiem co to jest za dużo skórki to tu to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 19.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzien Dobry Dach zaczyna byc podobny do siebie Podoba mi sie ta umywalka do dolnej lazienki.Jest naprawde fajna i nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A ruch przecież może być... różny Mniej lub bardziej przyjemny. Przerzucanie piasku jest zdecydowanie zaliczany do mniej przyjemnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.06.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A ruch przecież może być... różny Mniej lub bardziej przyjemny. Przerzucanie piasku jest zdecydowanie zaliczany do mniej przyjemnego ale po tych bardziej przyjemnych....to ja do siebie przez kilka dni dojść nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.06.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzien Dobry Dach zaczyna byc podobny do siebie Podoba mi sie ta umywalka do dolnej lazienki.Jest naprawde fajna i nowoczesna Dzień dobry... Po tym stole...wydaje mi sie taki OLBRZYMI i SZPICIASTY .... . Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A ruch przecież może być... różny Mniej lub bardziej przyjemny. Przerzucanie piasku jest zdecydowanie zaliczany do mniej przyjemnego ale po tych bardziej przyjemnych....to ja do siebie przez kilka dni dojść nie mogę.... Jak to przez kilka dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 cześć Edytko.... co tam u Ciebie? Masz jakiś kontakt z Anią ? Sie witam! U mnie stara bida, nie ma o czym pisać. Może tylko tyle, że robi sie w tej chwili barierka. Jestem bardzo ciekawa jak wyjdzie. A od Ani nie mam wieści. Ostatnio jakieś 3 tyg. temu wysłałam jej sms-a z zapytaniem jak się czuje, i chyba jeszcze nie najlepiej. Od tamtej pory cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.06.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A ruch przecież może być... różny Mniej lub bardziej przyjemny. Przerzucanie piasku jest zdecydowanie zaliczany do mniej przyjemnego ale po tych bardziej przyjemnych....to ja do siebie przez kilka dni dojść nie mogę.... Jak to przez kilka dni? no ja tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.06.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzień dobry Glamcia pięknie się prezentuje Twój domek Moniś do pięknego prezentowania to mu jeszcze daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzień dobry Glamcia pięknie się prezentuje Twój domek Moniś do pięknego prezentowania to mu jeszcze daleko... Glamcia mi sie najbardziej mój domek podobał właśnie z więźbą. Lubiłam stać na dole i patrzeć sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.06.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzień dobry Glamcia pięknie się prezentuje Twój domek Moniś do pięknego prezentowania to mu jeszcze daleko... Glamcia mi sie najbardziej mój domek podobał właśnie z więźbą. Lubiłam stać na dole i patrzeć sobie Hej Monia... ja to jestem strasznie ciekawa, jak ten domek będzie wyglądać z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ja tez jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 mój dom też mi sie najbardziej z więźba podobał.. aż mi żal było dachówka przykrywać melduje się, ale żem powalona chorobą to na tym mój wpis zakończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Skaba dużo zdrówka. Mnie też choróbsko dopadło i od paru dni nie chce puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 widzę że nastała weekendowa cisza. nic to. zostawiam pozdrowionka i zmykam. czy komuś udało się przeprowadzić na gotowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 21.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Czesc Wpadlam sie pochwalic Gotowa???????????????? Postanowione!!!!Zaczynamy Od poniedzialku zaczynam zbierac i zalatwiac dokumenty na PNB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.06.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Czesc Wpadlam sie pochwalic Gotowa???????????????? Postanowione!!!!Zaczynamy Od poniedzialku zaczynam zbierac i zalatwiac dokumenty na PNB. no ...moja kochana... GRATULUJĘ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.06.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja też musze się pochwalić mam DACH ))))))))))) i nawet sowicie opity co by sie nie zawalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 22.06.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja też musze się pochwalić mam DACH ))))))))))) i nawet sowicie opity co by sie nie zawalił To gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts