piksel 22.06.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja jestem zarobiona po urlopie oczywiście psełdo urlopie bo jak się człowiek buduje to urlopy tylko robocze Zaraz znikam i pomykam na przedstawienie kończace z angielskiego w przedszkolu mojej małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 glamourku pokazywałaś kiedyś kwadratową deszczownicę dość kosztowną a może taka by ci się spodobała: http://www.allegro.pl/item668196667_deszczownica_paffoni_level_zsof075_syncro_slask.html ja ją mam w takim zestawie, ale powiem szczerze, że w realu wygląda o niebo lepiej niż na tych zdjęciach: http://www.allegro.pl/item659245452_zestaw_paffoni_level_transport_gratis.html mam takie marne zdjęcie: http://i41.tinypic.com/nn9xzb.jpg wiem, że jest tez wymiar 30x30.. no bardzo ładna.... zapiszę sobie sprzedającego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzień dobry wszystkim! Ja nawet już nie będę się wypowaiadać na temat tej pogody. To są wolne żarty jakieś. Gratuluję wiech. Hej Edytko... zastrzeliłaś mnie nowymi zdjciami swojego domku... i nawet kupiłaś krzesełka, które bardzo mi się podobają Nie mów... Tobie też te krzesła sie podobaja? ja je kiedyś wypatrzyłam w jakiejs gazecie i postanowiłam je sprawdzić. Bo na fotce wyglądały bardzi interesująco. I okazało sie, ze w realu też prezentują się zupełnie przyzwoicie. A i siedzisko jest bardzo miękkie i wygodne. A, że była w tym czasie promocja, to se zakupiłam, a co..... Ja tez je widziałam w jakieś gazecie... dołączonej chyba do wyborczej... i pomyślałam, że fajnie by pasowały do mojej białej kuchni z czarnym blatem. Powiedz mi tylko jakiego koloru mają nóżki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nóżki są czarne. I pokrowiec tez jest czarny w białe esy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nóżki są czarne. I pokrowiec tez jest czarny w białe esy. no i pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale mnie wciagliście SUPER macie fajne pomysły i fajna grupą jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nóżki są czarne. I pokrowiec tez jest czarny w białe esy. no i pięknie No widzisz , jakie Ci przyniosłam dobre wiadomości. Bedziesz brała ich zakup pod uwagę? A jak sie ma testowanie płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale mnie wciagliście SUPER macie fajne pomysły i fajna grupą jesteście To fakt fajne ludzie tu do Kasi przychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nóżki są czarne. I pokrowiec tez jest czarny w białe esy. no i pięknie No widzisz , jakie Ci przyniosłam dobre wiadomości. Bedziesz brała ich zakup pod uwagę? A jak sie ma testowanie płytek? Czy biorę je pod uwagę..??? Oczywiście Jutro pojadę je wypróbować, czy mi sie dupeczka mieści...i czy mojej dupeczce jest wygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale mnie wciagliście SUPER macie fajne pomysły i fajna grupą jesteście Uważaj... bo to wciąganie jest bardzo chorobliwe. Ale ja uwielbiam ta chorobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Czy biorę je pod uwagę..??? Oczywiście Jutro pojadę je wypróbować, czy mi sie dupeczka mieści...i czy mojej dupeczce jest wygodnie... O dupeczkE w ogóle sie nie martw. Siedzisko jest naprawdę dość szerokie. Moja się mieści to i Twoja z powodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Czy biorę je pod uwagę..??? Oczywiście Jutro pojadę je wypróbować, czy mi sie dupeczka mieści...i czy mojej dupeczce jest wygodnie... O dupeczkE w ogóle sie nie martw. Siedzisko jest naprawdę dość szerokie. Moja się mieści to i Twoja z powodzeniem. Tak...to trochę kamień z serca spadł... Chciałam poczytać na stronie Ikea jaką mają wysokość, ale ja ich wogóle nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a o jakich krzeselkach mowa? deszzcownice mam tez taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a o jakich krzeselkach mowa? deszzcownice mam tez taka o tych, które Edytka zaprezentowała wczoraj u siebie... Aniu mam do Ciebie romansik, ale wyślę go wieczorkiem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 jak tylko bede mogla to zaromansuje z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 jak tylko bede mogla to zaromansuje z Toba hmmm,nie wiem, czy nie lepszy byłby stały dłuższy związek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale tu dzisiaj ruch. Nawet Romek się pojawił. Niestety ja w dzień nie mam szans pojawić się No i niedługo urlopy. Pewnie znowu wszystkich wywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale tu dzisiaj ruch. Nawet Romek się pojawił. Niestety ja w dzień nie mam szans pojawić się No i niedługo urlopy. Pewnie znowu wszystkich wywieje Monia ja na urlop wybieram sie dopiero po 10 sierpnia.... Mój mąż jedzie w lipcu z kolegami i dzieciakami nad morze.... a ja na budowę...potem on na budowę a ja z koleżankami i dzieciakami do Turcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a ja z koleżankami i dzieciakami do Turcji.... dosłownie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale tu dzisiaj ruch. Nawet Romek się pojawił. Niestety ja w dzień nie mam szans pojawić się No i niedługo urlopy. Pewnie znowu wszystkich wywieje Monia ja na urlop wybieram sie dopiero po 10 sierpnia.... Mój mąż jedzie w lipcu z kolegami i dzieciakami nad morze.... a ja na budowę...potem on na budowę a ja z koleżankami i dzieciakami do Turcji.... Ja po 15 sierpnia ale tylko na Mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts