monia77w1 22.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.06.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzień dobry witam Was pogoda nie rozpieszcza nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Przybyli Ułaniiii....... Byłam dzisiaj na działce....bo jest montaż okien.... i synus cieśli miał taką minę...jakby chciał mnie zabić...a przecież ja mam większe powody by chodzić z taką miną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzień dobry witam Was pogoda nie rozpieszcza nas u nas na szczęscie jest słonecznie i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzień doberek! U mnie też słonecznie i bardzo ciepło. Po wczorajszej zimnicy, to wspaniała odmiana. Nawet gołe nogi mam dziś po raz pierwszy. Kasiu, teraz trzymam kciuki coby cieśle nie spartolili roboty. Bądź dobrej myśli. Być może staną na wysokości zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzień doberek! U mnie też słonecznie i bardzo ciepło. Po wczorajszej zimnicy, to wspaniała odmiana. Nawet gołe nogi mam dziś po raz pierwszy. Kasiu, teraz trzymam kciuki coby cieśle nie spartolili roboty. Bądź dobrej myśli. Być może staną na wysokości zadania. Chyba dam na Mszę... Rozmawiałam dzisiaj z Bartkiem..i obiecał mi,że będzie miał na nich oko....są z tej samej miejscowości i znają sie dosyc dobrze....Ten cieśla robi dachy u Bartka kiedy on buduje dom do stanu deweloperskiego. Bartek wraca do nas w piątek lub poniedziałek... Jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak to dobrze mieć takiego Bartka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak to dobrze mieć takiego Bartka. Bardzo dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 gdzie to słoneczko? proszę kilka promyków priorytetem podesłać.. u nas ulewa przeszła.. jakieś grzmoty były.. brrrr.. wrrr jak ja niecierpię drażliwych fachowców.. zawali i jeszcze się na ciebie obrazi..wrrr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 gdzie to słoneczko? proszę kilka promyków priorytetem podesłać.. u nas ulewa przeszła.. jakieś grzmoty były.. brrrr.. wrrr jak ja niecierpię drażliwych fachowców.. zawali i jeszcze się na ciebie obrazi..wrrr.. może mms-em.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 gdzie to słoneczko? proszę kilka promyków priorytetem podesłać.. u nas ulewa przeszła.. jakieś grzmoty były.. brrrr.. wrrr jak ja niecierpię drażliwych fachowców.. zawali i jeszcze się na ciebie obrazi..wrrr.. może mms-em.... czym czym byle dotarło plizzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 gdzie to słoneczko? proszę kilka promyków priorytetem podesłać.. u nas ulewa przeszła.. jakieś grzmoty były.. brrrr.. wrrr jak ja niecierpię drażliwych fachowców.. zawali i jeszcze się na ciebie obrazi..wrrr.. może mms-em.... czym czym byle dotarło plizzzzz moment.... zaraz coś mymyślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ech... cieśle... trzymam kciuki, żeby nie było dalszych problemów z nimi. Ja z moimi tez mam 3 światy. Nie wiem czy się na mnie nie obraził ich szef-super maruda, z którym sobie ostro pogadałam w piatek. W poniedziałek i wtorek nie przyszli... jak jutro nie przyjdą to do nich dzwonię Dużo im nie zostało...1 lub 2 dni roboty. Szef cieśli chciał siano za zrobioną robotę, ale nie dałam. I wołał dodatkowe pieniądze za "niby dodatkową robotę", na razie się nie dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Doberek Ja z cieślami tez miałem przeboje.... postawili mi więźbę w 1 dzień Myślałem, że będzie stado błędów, ale były tylko drobne i suma sumarum wyszło całkiem, całkiem aha i mam już drzwi zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.06.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzień dobry witam Was pogoda nie rozpieszcza nas u nas na szczęscie jest słonecznie i cieplutko A u nas leje jak diabli ale dobrze że jest czapeczka to chłopaki działają w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Doberek Ja z cieślami tez miałem przeboje.... postawili mi więźbę w 1 dzień Myślałem, że będzie stado błędów, ale były tylko drobne i suma sumarum wyszło całkiem, całkiem aha i mam już drzwi zewnętrzne Krzysiu aj też juz mam .....nie drewniane ale piękne lecę oblukać Twoje.... Wczoraj jechałam....przez Sz....o , i juz wogóle Twojego domu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ech... cieśle... trzymam kciuki, żeby nie było dalszych problemów z nimi. Ja z moimi tez mam 3 światy. Nie wiem czy się na mnie nie obraził ich szef-super maruda, z którym sobie ostro pogadałam w piatek. W poniedziałek i wtorek nie przyszli... jak jutro nie przyjdą to do nich dzwonię Dużo im nie zostało...1 lub 2 dni roboty. Szef cieśli chciał siano za zrobioną robotę, ale nie dałam. I wołał dodatkowe pieniądze za "niby dodatkową robotę", na razie się nie dałam a gdzie aktualne zdjęcia, strasznie jestem ciekawa Twojej dachówki...bo na zdjęciach wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Doberek Ja z cieślami tez miałem przeboje.... postawili mi więźbę w 1 dzień Myślałem, że będzie stado błędów, ale były tylko drobne i suma sumarum wyszło całkiem, całkiem aha i mam już drzwi zewnętrzne Krzysiu aj też juz mam .....nie drewniane ale piękne lecę oblukać Twoje.... Wczoraj jechałam....przez Sz....o , i juz wogóle Twojego domu nie widać Ty już masz drzwi ? coś mi umknęło ? Co do mojego domku to niestety, Sąsiad taką landarę postawił, że mojej chatki tylko czubek można dojrzeć z głównej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Doberek Ja z cieślami tez miałem przeboje.... postawili mi więźbę w 1 dzień Myślałem, że będzie stado błędów, ale były tylko drobne i suma sumarum wyszło całkiem, całkiem aha i mam już drzwi zewnętrzne Krzysiu aj też juz mam .....nie drewniane ale piękne lecę oblukać Twoje.... Wczoraj jechałam....przez Sz....o , i juz wogóle Twojego domu nie widać Ty już masz drzwi ? coś mi umknęło ? Co do mojego domku to niestety, Sąsiad taką landarę postawił, że mojej chatki tylko czubek można dojrzeć z głównej ulicy umknęło Ci...umknęło. Mam już drzwi i okna... dzisiaj pojadę i zrobię zdjęcia Tylko dachu nie mam.... A co do Twojego domku.... to strasznie szkoda, że go nie widac...bo prezentuje sie świetnie.... dużo lepiej niż landara sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Krzychu gratuluję drzwi, to wielka sprawa. Kasiu czekam na nowe foty. Okien i drzwi ma się rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts