Gość Gosc_gość 23.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Krzychu gratuluję drzwi, to wielka sprawa. Kasiu czekam na nowe foty. Okien i drzwi ma się rozumieć. Tylko gratuluję ? A gdzie Ochy, Achy i Echy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Krzychu gratuluję drzwi, to wielka sprawa. Kasiu czekam na nowe foty. Okien i drzwi ma się rozumieć. Tylko gratuluję ? A gdzie Ochy, Achy i Echy ? Bardzo proszę... Drzwi są na prawdę piękne.... ochy, achy i echy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kasiu ja też czekam na zdjęcia okien Sama dałam juz do wyceny.Jaki kolor wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Krzychu gratuluję drzwi, to wielka sprawa. Kasiu czekam na nowe foty. Okien i drzwi ma się rozumieć. Tylko gratuluję ? A gdzie Ochy, Achy i Echy ? http://kartki.onet.pl/_i/d/gratulacje1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No teraz może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No teraz może być Drzwi piękne Jeśli to nie tajemnica to ile stolarz krzyknął za nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No teraz może być Drzwi piękne Jeśli to nie tajemnica to ile stolarz krzyknął za nie? drzwi dębowe 6,5 tysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No teraz może być Drzwi piękne Jeśli to nie tajemnica to ile stolarz krzyknął za nie? drzwi dębowe 6,5 tysia To warto Ja dałam do wyceny w Oknoplaście kraków-Gniezno i drzwi wycenili mi na 5300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No teraz może być Drzwi piękne Jeśli to nie tajemnica to ile stolarz krzyknął za nie? drzwi dębowe 6,5 tysia To warto Ja dałam do wyceny w Oknoplaście kraków-Gniezno i drzwi wycenili mi na 5300zł. U mnie te doświetla z 3 stron robią cenę, w salonach drzwiowych mi wyceniali na 10 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.06.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ech... cieśle... trzymam kciuki, żeby nie było dalszych problemów z nimi. Ja z moimi tez mam 3 światy. Nie wiem czy się na mnie nie obraził ich szef-super maruda, z którym sobie ostro pogadałam w piatek. W poniedziałek i wtorek nie przyszli... jak jutro nie przyjdą to do nich dzwonię Dużo im nie zostało...1 lub 2 dni roboty. Szef cieśli chciał siano za zrobioną robotę, ale nie dałam. I wołał dodatkowe pieniądze za "niby dodatkową robotę", na razie się nie dałam a gdzie aktualne zdjęcia, strasznie jestem ciekawa Twojej dachówki...bo na zdjęciach wygląda super. Nadrobiłam dziennik. Cieśla dzwonił mają jutro przyjść dokończyć robotę. Dekarze też wchodzą jutro. A dachówkę mam zapakowaną, chyba poczekasz cierpliwie parę dni, aż ją rozpakują, hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Glammciu mam nadzieje ze pomoglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Glammciu mam nadzieje ze pomoglam Pomogłaś... jutro tam zadzwonie i sie umówię... Jestem Twoją dłużniczką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kasiu ja też czekam na zdjęcia okien Sama dałam juz do wyceny.Jaki kolor wybrałaś? Zdjęcia zaraz będą. Danusiu kolor jaki mamy to orzech. Ja je kupiłąm juz w ubiegłym roku... i Bartek tak dopasował otwory, że okna pasowały idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kasiu ja też czekam na zdjęcia okien Sama dałam juz do wyceny.Jaki kolor wybrałaś? Zdjęcia zaraz będą. Danusiu kolor jaki mamy to orzech. Ja je kupiłąm juz w ubiegłym roku... i Bartek tak dopasował otwory, że okna pasowały idealnie... Gdzie te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.06.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kasiu ja też czekam na zdjęcia okien Sama dałam juz do wyceny.Jaki kolor wybrałaś? Zdjęcia zaraz będą. Danusiu kolor jaki mamy to orzech. Ja je kupiłąm juz w ubiegłym roku... i Bartek tak dopasował otwory, że okna pasowały idealnie... Gdzie te zdjęcia już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Śliczne i prezentują się z dachem SUPER ciekaw jakie moje będą ? bo czekają na montaż dobranoc i zmyka do robienia operatu szacunkowego Pa Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.06.2009 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzień dobry Domek wygląda świetnie z oknami i bez dachu Wogóle fajnie wyglądają domki robione tak nie po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzień dobry Domek wygląda świetnie z oknami i bez dachu Wogóle fajnie wyglądają domki robione tak nie po kolei Monia , bo ten domek ma tak nie po koleji jak ja.... Ło matko dziewczyno o której Ty wstajesz??? 5.45...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.06.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Super!Okna bardzo ładnie się prezentują i drzwi również. I widzisz ... cieśle ruszyli z kopyta - będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Hejka! Kasiu. prześmiesznie wygląda teraz domek. Ale koloru okien, to w dalszym ciągu nie widac za specjalnie. Rolety masz "zebrano" w połysku czy mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts