GLAMOURMUM 24.06.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Hejka! Kasiu. prześmiesznie wygląda teraz domek. Ale koloru okien, to w dalszym ciągu nie widac za specjalnie. Rolety masz "zebrano" w połysku czy mi sie wydaje? Edytko to orzech...a w połysku... bo świeci słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No ale prążki są na roletach, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No ale prążki są na roletach, prawda? to chyba słońce tak odbija.... nie ma prążków na roletach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No ale prążki są na roletach, prawda? wydaje Ci się.... nie ma prążków na roletach ... Doberek Pewno światło słoneczne tak się odbija, że sprawia takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No ale prążki są na roletach, prawda? wydaje Ci się.... nie ma prążków na roletach ... Doberek Pewno światło słoneczne tak się odbija, że sprawia takie wrażenie Doberek.... Idę sobie kawusię zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.06.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja już po kawusi.... a raczej po kawurze, bo mała wczoraj zasnęła o 21-ej, obudziła się na mleczko trochę później niż zwykle, koło 4-ej nad ranem i po meciu mówi AGU ( w tłumaczeniu: się wyspałam ) i zasnęła o 7-ej jak już musiałem wstawać Taki mi prezent urządziła córcia na dzień, a raczej noc po dniu Ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja już po kawusi.... a raczej po kawurze, bo mała wczoraj zasnęła o 21-ej, obudziła się na mleczko trochę później niż zwykle, koło 4-ej nad ranem i po meciu mówi AGU ( w tłumaczeniu: się wyspałam ) i zasnęła o 7-ej jak już musiałem wstawać Taki mi prezent urządziła córcia na dzień, a raczej noc po dniu Ojca Krzyś miałbyś za dobrze...gdyby Twoja córeczka ciągle była grzeczna...i przesypiała nocki. Widzę, że język Ani (dobrze pamiętam imię) masz już opanowany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja już po kawusi.... a raczej po kawurze, bo mała wczoraj zasnęła o 21-ej, obudziła się na mleczko trochę później niż zwykle, koło 4-ej nad ranem i po meciu mówi AGU ( w tłumaczeniu: się wyspałam ) i zasnęła o 7-ej jak już musiałem wstawać Taki mi prezent urządziła córcia na dzień, a raczej noc po dniu Ojca Krzyś miałbyś za dobrze...gdyby Twoja córeczka ciągle była grzeczna...i przesypiała nocki. Widzę, że język Ani (dobrze pamiętam imię) masz już opanowany .... Tak już sobie nieźle radzę w języku bobasków I tak mamy z Anią za dobrze Szwagier jak był u nas w weekend to mówi, że takie dzieci można mieć, bo jakby jej wcale nie było - żadnego płaczu i tylko 1 pobudka w nocy na mecio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja już po kawusi.... a raczej po kawurze, bo mała wczoraj zasnęła o 21-ej, obudziła się na mleczko trochę później niż zwykle, koło 4-ej nad ranem i po meciu mówi AGU ( w tłumaczeniu: się wyspałam ) i zasnęła o 7-ej jak już musiałem wstawać Taki mi prezent urządziła córcia na dzień, a raczej noc po dniu Ojca Krzyś miałbyś za dobrze...gdyby Twoja córeczka ciągle była grzeczna...i przesypiała nocki. Widzę, że język Ani (dobrze pamiętam imię) masz już opanowany .... Tak już sobie nieźle radzę w języku bobasków I tak mamy z Anią za dobrze Szwagier jak był u nas w weekend to mówi, że takie dzieci można mieć, bo jakby jej wcale nie było - żadnego płaczu i tylko 1 pobudka w nocy na mecio. Mój Marcel - obecnie lat 4...była taki sam jak Twoja Ania. A z Laurą miałam 3 światy.... do trzeciego roku życia chodziłam na czworakach, bo Laura budziła się co 3 godziny na picie, mleczko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 przyszłam zastukać skoro dzwonka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 muszę Ci powiedzieć że takich cudów to ja jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 muszę Ci powiedzieć że takich cudów to ja jeszcze nie widziałam zawsze wiedziałam, że jestem inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 no cóż życie czasami układa nam inny scenariusz Teraz to tylko dobrego kopa w d....e cieślą i jazda Ci to chyba z tych co im trzeba z rączki jadac Okienka bardzo ładne A Ty Kasiu ile dałaś za drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Oknoplast krzyknął mi za bramę 5000 tys bez napędu-''''''''''Krispol" drzwi 5300 z bocznym naświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja już po kawusi.... a raczej po kawurze, bo mała wczoraj zasnęła o 21-ej, obudziła się na mleczko trochę później niż zwykle, koło 4-ej nad ranem i po meciu mówi AGU ( w tłumaczeniu: się wyspałam ) i zasnęła o 7-ej jak już musiałem wstawać Taki mi prezent urządziła córcia na dzień, a raczej noc po dniu Ojca Krzyś miałbyś za dobrze...gdyby Twoja córeczka ciągle była grzeczna...i przesypiała nocki. Widzę, że język Ani (dobrze pamiętam imię) masz już opanowany .... Tak już sobie nieźle radzę w języku bobasków I tak mamy z Anią za dobrze Szwagier jak był u nas w weekend to mówi, że takie dzieci można mieć, bo jakby jej wcale nie było - żadnego płaczu i tylko 1 pobudka w nocy na mecio. Mój Marcel - obecnie lat 4...była taki sam jak Twoja Ania. A z Laurą miałam 3 światy.... do trzeciego roku życia chodziłam na czworakach, bo Laura budziła się co 3 godziny na picie, mleczko..... Witam dzisiaj nie dość że krajanka to jeszcze ma córeczkę tak jak ja i moja też ma na imię Laura i w Wigilje skończy całe 5 lat I też mi dała popalić w nocy do 2 roku życia bo była na cycu i ciąge chciała puić w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 no cóż życie czasami układa nam inny scenariusz Teraz to tylko dobrego kopa w d....e cieślą i jazda Ci to chyba z tych co im trzeba z rączki jadac Okienka bardzo ładne A Ty Kasiu ile dałaś za drzwi. Danusiu ja za drzwi zapłaciłam....4340,98 netto, tj. 4644,85 brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 no cóż życie czasami układa nam inny scenariusz Teraz to tylko dobrego kopa w d....e cieślą i jazda Ci to chyba z tych co im trzeba z rączki jadac Okienka bardzo ładne A Ty Kasiu ile dałaś za drzwi. Danusiu cieśla dostał takiego kopa...,że już dzisiaj deskuja dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Oknoplast krzyknął mi za bramę 5000 tys bez napędu-''''''''''Krispol" drzwi 5300 z bocznym naświetleniem ale Ty masz podwójne drzwi...., może dlatego...ja nie pamiętam jaką dostałam wycenę na bramę garażową (pojedynczą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie nie........Mimo że będę miała garaż podwójny to brama garażowa będzie szer.3m bo 1/4 to kotłownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Danusiu cieśla dostał takiego kopa...,że już dzisiaj deskuja dach... hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts