Edmar70 24.06.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kasiu, cały czas widzę, że figurujesz na liście zlotowej. Wybierasz się, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.06.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kasiu, cały czas widzę, że figurujesz na liście zlotowej. Wybierasz się, czy jak? nie dam rady...muszę się właśnie wypisać... A Wy się wybieracie, bo przy Twoim nicku jest info BYĆ MOŻE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.06.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzień dobry Kasiu cieszę się, że cieśla zasuwa Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.06.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Doberek Nieźle się ubawiłem czytając opis przebojów z cieślą Thrilery powinnaś pisać Kasiu Dobrze, że znaleźliście winnego Ja zmykam do Zielonej Góry na wycieczkę krajoznawczą służbowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kasiu, cały czas widzę, że figurujesz na liście zlotowej. Wybierasz się, czy jak? nie dam rady...muszę się właśnie wypisać... A Wy się wybieracie, bo przy Twoim nicku jest info BYĆ MOŻE? No właśnie. Sytuacja wciąż nie do końca wyklarowana. W sobotę mam szwagra 30-te urodziny i imieniny w jednym. Losy wciąż się ważą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.06.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kasiu, cały czas widzę, że figurujesz na liście zlotowej. Wybierasz się, czy jak? nie dam rady...muszę się właśnie wypisać... A Wy się wybieracie, bo przy Twoim nicku jest info BYĆ MOŻE? No właśnie. Sytuacja wciąż nie do końca wyklarowana. W sobotę mam szwagra 30-te urodziny i imieniny w jednym. Losy wciąż się ważą. Dzień dobry Edytko... Tak niestety bywa.... Jadę zaraz na budowę,bo mam przeboje z cieślą...ciąg dalszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Co oni znowu wymodzili? cześć Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 25.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ato gad tyle lat w dachach i taki bład nu nu szkoda twoich nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.06.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Co oni znowu wymodzili? cześć Kasiu! Edytko wszystko opisałam w dzienniku Jestem zła jak osa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.06.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ato gad tyle lat w dachach i taki bład nu nu szkoda twoich nerwów och piksel - ręce opadają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Właśnie doczytałam. Kasiu, ja myślę, że ciężko bedzie z nim gadać. Wydaje mi się, ze będzie szedł w zaparte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.06.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Właśnie doczytałam. Kasiu, ja myślę, że ciężko bedzie z nim gadać. Wydaje mi się, ze będzie szedł w zaparte. To ja juz tez Edytko wiem.... ale niestety sa normy na podstawie których oblicza się więźbę.... i tutaj niestety nic nie zrobi.... na budowie będę ja , kierownik budowy i Bartek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.06.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Właśnie doczytałam. Kasiu, ja myślę, że ciężko bedzie z nim gadać. Wydaje mi się, ze będzie szedł w zaparte. To ja juz tez Edytko wiem.... ale niestety sa normy na podstawie których oblicza się więźbę.... i tutaj niestety nic nie zrobi.... na budowie będę ja , kierownik budowy i Bartek.... To dobrze, że nie zostaniesz z tym sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rany julek ale jaja.... Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy. U nas dzisiaj cieśle schodzą... i znowu krzyczą o dopłatę za malowanie boazerii ... chyba chcą nas ... zmęczyć psychicznie. Do tego dekarze, którzy wczoraj weszli, mówią, że za wstawienie okien inaczej się umawialiśmy. Ręce opadają!!! Murarze też się jeżą, nagle zaczęło im się spieszyć... Mamy już dosyć. Zakupy na wiechę zrobiłam a wcale nie mam ochoty jej wyprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.06.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Właśnie doczytałam. Kasiu, ja myślę, że ciężko bedzie z nim gadać. Wydaje mi się, ze będzie szedł w zaparte. To ja juz tez Edytko wiem.... ale niestety sa normy na podstawie których oblicza się więźbę.... i tutaj niestety nic nie zrobi.... na budowie będę ja , kierownik budowy i Bartek.... To dobrze, że nie zostaniesz z tym sama. sama bym go nie przegadała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.06.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rany julek ale jaja.... Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy. U nas dzisiaj cieśle schodzą... i znowu krzyczą o dopłatę za malowanie boazerii ... chyba chcą nas ... zmęczyć psychicznie. Do tego dekarze, którzy wczoraj weszli, mówią, że za wstawienie okien inaczej się umawialiśmy. Ręce opadają!!! Murarze też się jeżą, nagle zaczęło im się spieszyć... Mamy już dosyć. Zakupy na wiechę zrobiłam a wcale nie mam ochoty jej wyprawiać Guzmanko...nie jesteś sama ....bo masz nas.... spójrz - wszyscy mają problemy.... My kobietymusimy sobie jakoś radzić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rany julek ale jaja.... Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy. U nas dzisiaj cieśle schodzą... i znowu krzyczą o dopłatę za malowanie boazerii ... chyba chcą nas ... zmęczyć psychicznie. Do tego dekarze, którzy wczoraj weszli, mówią, że za wstawienie okien inaczej się umawialiśmy. Ręce opadają!!! Murarze też się jeżą, nagle zaczęło im się spieszyć... Mamy już dosyć. Zakupy na wiechę zrobiłam a wcale nie mam ochoty jej wyprawiać Guzmanko...nie jesteś sama ....bo masz nas.... spójrz - wszyscy mają problemy.... My kobietymusimy sobie jakoś radzić..... Dzięki Glamurko.... Jadę na pole bitwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.06.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rany julek ale jaja.... Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy. U nas dzisiaj cieśle schodzą... i znowu krzyczą o dopłatę za malowanie boazerii ... chyba chcą nas ... zmęczyć psychicznie. Do tego dekarze, którzy wczoraj weszli, mówią, że za wstawienie okien inaczej się umawialiśmy. Ręce opadają!!! Murarze też się jeżą, nagle zaczęło im się spieszyć... Mamy już dosyć. Zakupy na wiechę zrobiłam a wcale nie mam ochoty jej wyprawiać Guzmanko...nie jesteś sama ....bo masz nas.... spójrz - wszyscy mają problemy.... My kobietymusimy sobie jakoś radzić..... Dzięki Glamurko.... Jadę na pole bitwy... no to walcz... a tak z pracy możesz sobie wyjść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kasiu, cały czas widzę, że figurujesz na liście zlotowej. Wybierasz się, czy jak? nie dam rady...muszę się właśnie wypisać... A Wy się wybieracie, bo przy Twoim nicku jest info BYĆ MOŻE? No właśnie. Sytuacja wciąż nie do końca wyklarowana. W sobotę mam szwagra 30-te urodziny i imieniny w jednym. Losy wciąż się ważą. Dzień dobry Edytko... Tak niestety bywa.... Jadę zaraz na budowę,bo mam przeboje z cieślą...ciąg dalszy ! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Noo, cieśla przebojowy do końca... Daj znać jak rozmowy przebiegały i jak mu udowodniliście błąd jakie miał gały...hi, hi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kasiu, no jak tam z tymi cieślami wyszło? Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts