GLAMOURMUM 26.06.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kasiu, no jak tam z tymi cieślami wyszło? Doberek! Edytko spotaknie na budowie jest o 16.... Dziasiaj więźbę odebrała...zapłaciłam 2 tyś.... -zobaczymy co na to ciesla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kasiu, no jak tam z tymi cieślami wyszło? Doberek! Edytko spotaknie na budowie jest o 16.... Dziasiaj więźbę odebrała...zapłaciłam 2 tyś.... -zobaczymy co na to ciesla. Yyyyyyyyy.....a ja myślałam, ze to wczoraj to spotkanie miało się odbyć? Całkiem jestem zakręcona. Zupełnie gubię sie we wszystkim. W takim razie wciąż czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.06.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kasiu, no jak tam z tymi cieślami wyszło? Doberek! Edytko spotaknie na budowie jest o 16.... Dziasiaj więźbę odebrała...zapłaciłam 2 tyś.... -zobaczymy co na to ciesla. Yyyyyyyyy.....a ja myślałam, ze to wczoraj to spotkanie miało się odbyć? Całkiem jestem zakręcona. Zupełnie gubię sie we wszystkim. W takim razie wciąż czekam. oczywiście dam znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.06.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czy mogę wyjść z pracy? Hmmm Jeśli nie ma gorącej sytualcji w pracy, to mogę i wykorzystuję w ten sposób swój urlop Ciesli pożegnałam wczoraj. Wieche zawiesliliśmy. Symboliczny kieliszek wódki z cieślą wypiłam, brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Z nieciepliwościa czekam na Twoją relację ze spotkania z cieślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.06.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 o jejuuuuuuu to ci cieśla!!!! brak słów czekam na relację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wszystko przeczytałam (w dzienniku oczywiście, bo komentarzy nie jestem w stanie nadrobić ) i chciałam powiedzieć Kasiu, że idziesz jak burza i nawet burze nie specjalnie Ci przeszkadzają Poproszę o krótkie streszczenie ploteczek niebudowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.06.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kurcze, mic Kasia nie pisze... jak rozmowy z cieślami Mam nadzieję, ze wszystko się pozytywnie rozwiązało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.06.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Aniu kochanie....WITAJ!!!! Oczywiście, że streszczenie dostaniesz... ale najpierw prosze o streszczenie co u Ciebie??? Dzięki Guzmanko za pamięći dziękuję wszystkim za wsparcie........ u nas na szczęście sprawa z cieślą skończyła się dobrze...cieśla zwróci koszta dodatkowej więźby... A dach jest juz skończony...zadeskowany i zapapowany.... lekko zmieniony.. Chyba w czwartek nakładają dachówkę Bartek do nas w środe wraca...robic taras, schody wejściowe i ściany na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasiu, cieszę się, że z cieślą się wyjaśniło Teraz tylko pogody Ci życzę, żeby mogli tą dachówkę bez problemów ukladać A u mnie??? hm................praca, dom, ogórd, sąd, matka , życie codzienne, kręgosłup itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.06.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasiu, cieszę się, że z cieślą się wyjaśniło Teraz tylko pogody Ci życzę, żeby mogli tą dachówkę bez problemów ukladać A u mnie??? hm................praca, dom, ogórd, sąd, matka , życie codzienne, kręgosłup itd wciąż masz te problemy z matką? rozumiem, że jak wpadne do Twojego dziennika... to zobaczę ten piękny ogród...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasiu, cieszę się, że z cieślą się wyjaśniło Teraz tylko pogody Ci życzę, żeby mogli tą dachówkę bez problemów ukladać A u mnie??? hm................praca, dom, ogórd, sąd, matka , życie codzienne, kręgosłup itd wciąż masz te problemy z matką? rozumiem, że jak wpadne do Twojego dziennika... to zobaczę ten piękny ogród...??? Ciągle i niezmiennie Czasmi to już nie mam siły Tylko miłość mojego ojca mnie trzyma w tej ciągłej i nieustającej walce a ogród...........hm..............4 drzewka nie przyjęły się, a ogdród nadal się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.06.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasiu, dobrze, że cieśla dostał w doopę. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nastała fala upałów. Więc Tobie tez zyczę takiej pięknej pogody coby daszek nie miał przestojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.06.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasiu, dobrze, że cieśla dostał w doopę. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nastała fala upałów. Więc Tobie tez zyczę takiej pięknej pogody coby daszek nie miał przestojów. U nas Edytko tez upały.... ledwo siedzą na tym dachu... Ta pogoda to ze skrajnści w skrajność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasiu, dobrze, że cieśla dostał w doopę. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nastała fala upałów. Więc Tobie tez zyczę takiej pięknej pogody coby daszek nie miał przestojów. U nas Edytko tez upały.... ledwo siedzą na tym dachu... Ta pogoda to ze skrajnści w skrajność... Yyyyyy...... tak źle i tak nie dobrze Przynajmniej sie chłopaki opalą. Żartuje oczywiście, bardzo mi żal i współczuję takim budowlańcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No to całe szczęscie, że sprawa sie wyjaśniła. Ale skoro miałaś za krótkie krokwie, to w jaki sposób masz już całą konstrukcję zrobioną? A u nas też dekarze działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.06.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No to całe szczęscie, że sprawa sie wyjaśniła. Ale skoro miałaś za krótkie krokwie, to w jaki sposób masz już całą konstrukcję zrobioną? A u nas też dekarze działają No jak to w jaki sposób??? Kupiłam nowe - tartak w Gądkach zrobił mi nowe w ciągu 24 godzin. Dzisiaj pojadę na budowę i dołączę nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.06.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No to całe szczęscie, że sprawa sie wyjaśniła. Ale skoro miałaś za krótkie krokwie, to w jaki sposób masz już całą konstrukcję zrobioną? A u nas też dekarze działają No jak to w jaki sposób??? Kupiłam nowe - tartak w Gądkach zrobił mi nowe w ciągu 24 godzin. Dzisiaj pojadę na budowę i dołączę nowe zdjęcia. Aaaaaa No to wszystko jasne. Super, że tak ekspresowo się to udało zrobić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No to całe szczęscie, że sprawa sie wyjaśniła. Ale skoro miałaś za krótkie krokwie, to w jaki sposób masz już całą konstrukcję zrobioną? A u nas też dekarze działają No jak to w jaki sposób??? Kupiłam nowe - tartak w Gądkach zrobił mi nowe w ciągu 24 godzin. Dzisiaj pojadę na budowę i dołączę nowe zdjęcia. Ale masz Kasiu siłę przebicia..... Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts